Na, míg nem voltam nem vigyáztatok az árszintre. Most már csak a 12.000-ben bízhatunk. Ha letöri, akkor lefelé nézegethetünk.
Na, míg nem voltam nem vigyáztatok az árszintre. Most már csak a 12.000-ben bízhatunk. Ha letöri, akkor lefelé nézegethetünk.
azért egy kezdő óvatos LONG-ot azért nyitottam...
ha mindenki lefelé várja... akkor szokott megindulni felfelé ;-)
meg nemsokára jönnek a választások >> nagy örömködés szokott lenni
12k azért már nem rossz beszálló lehet most
csúnya sziget(ek) vannak fölöttünk, nagy cumi lesz ebből... gyönörűen lefordult az esős csati tetejéről ahogy kell, a csati alja kb 11800
rést betöltötte, irány 12 k
csak tudnám mire volt hirtelen ez a nagy 60pontos leszúrás. Arra mondjuk jó volt, hogy betöltötte a rést. Itt már nem lesz forditott fej vállak....nem nagyon akarnak ezek 300felé fordulni... Alig 100pont és itt az újabb mélypont, pedig csak hétfő van...
Most majd mehetünk 12.178-ig
majd le és újra indulhatunk fel 12.191-ig
majd megint le és végül fel 12.341-12.378 környékére, esetleg a 12.410 ellenállásig.
A nem megbízható indik alapján, akár 12.145-ig is korrigálhat lefelé, esetleg 12.133-12.145 közé.
De az EMA(200) órás 12.197. ott lehet egy kis pihenő
-----------------------------------------
Közben fel is ment 12.199-re és hezitál a lefelé kis korrekcióban.
ha eléri a 300-at és át megy rajta akkor szvsz él a fordított fejváll 12530-as céllal. Hogy utána hogyan tovább, az nekem azért kérdés, mert kint lesz a csatiból. Talán visszateszteli a csatit és megindul dupatetőnek - bocs de én továbbra is túlárazottnak vélem ezt a piacot. Viszont az is lehet, hogy megakad az 50naposba, ami addigra kb Lenthor fejvállának jobb válla és zúzda. A számozásokat szerintem, csak ezután tudjuk belőni, utána megint tisztábban lehet látni. Persze ez csak az én sötétbe tapogatózásom.
Pozik: Lezártam minden shortot. Tartom a 300 longomat 940ről, és a második leszúrásban belevettem még 500-at a 920-as kiütésűbe. Sajna az én nagy vételeim mélyebben voltak, azt hittem betöltik a rést.... :( Több ezer longot nyitottam volna 12050-en, vélhetően nem én voltam ez egyedül.... Napon belül volt egy köröm, de az nem túl jól sikerült, hiába vettem 12080-on, közben elmentem, mire hazajöttem látom esik, mondom de jó, akkor majd visszaveszem és kiszórtam 150-en... majd visszavettem 190-en mikor leesett, hogy mi van. De már csak a felét. netto pozi így 800db long. Az 500nak 11985 a kiütési ára, a 300nak 915. Meglátjuk mit hoz a jövőhét.
---
Mai lehetetlenek francia2: Clermont-Lorient és a Le Havre-Valenciennes három szelón. Ezek amúgy félidő/végeredmény! 1/2+0/1, 0/1+2/1 és 1/2+2/1 tét 3x300
Amúgy tippel itt még valaki hébehóba?Mert ha nem akkor nem írok több offot.
Most nem látom a prompt indiket, csak a szolgáltatómét, de azok mást mutatnak és nem is bízom bennük.
Ennek ellenére erre hagyatkozva, csak óráson lesz egy kis pihenő, mert 4 órás mehet tovább fel.
Hát még nem néztem szét rendesen!
De az EMA(200) órás 12.197. ott lehet egy kis pihenő, de 12.378 az kellene, továbbra is tartom.
Jövőhéten, csak este tudok majd benézni.