más okot nem látok rá, hogy ma is apennint húzták ehelyett
más okot nem látok rá, hogy ma is apennint húzták ehelyett
könyörgöm valts at apenninre! Osszedobjuk a díjat eskü! Mennyibe fáj ez nekünk forumosoknak?
utánanéztem, amikor legutóbb voltunk társtulajdonosok, -30% jött az almára és dögrohadás, kb2évnyi birkatürelem után, óriási rali következett... persze miután kiszálltál... remélem itt a rali hamarabb jön... :))
biztos akartam lenni benne, hogy még poziban vagy :)
még nem jelentették, majd kiderül, hogy ki az újabb nagytulaj, vagy kitömték a kishalakat..
és helyette nem lett másik nagytulaj? Ha REIT lesz belőle, akkor osztalék miatt lesz érdemes tartani?
elég fosch gyertya lett mára :-/ ezzel együtt az appeninnt is megütötték rendesen, ahogy látom azt indokkal, kiszállt egy nagytulaj..
egyébként nem értem a nap végi lekotest, hisz sokan kb 2 mrd értékben vettek ezen árak felett, erre kb 200 milliobol került olyan mélyre az ár,ahol most van.
hát ez jó nagy szívás...egyszer álltam idei nyáron valamivel nyeroben, és azt is elcseszted nekem :(
Herceg fizethetne hogy kiszállj
valamikor már voltunk egyszer társtulajdonosok :-)
igyekszik az ember...:-) Nehéz dolog a világ urának lenni a háttérből, de kezdem lassan megszokni.
Vettem még hozzá 279 ért, de ugy látom kár volt. Lehet, hogy megint benne fogok ücsörögni pár hónapig :-(
Kérdezted az alaptőke csökkentést valamikor. Szerintem inkább csak valami technikai dolog lehet. Az összegből ítélve. De nem tudom mi a konkrét oka.
Érdekesek ezek a kispapír rallyk. Minden mozgásba került . Talán az is fontos ebben, hogy volt az a komoly Konzum mozgás, és nagyobb figyelmet kaptak a forintos papírok.
Elkezdtek játszani mindennel hirtelen. :) Legalábbis ilyen pszicho lehet talán benne.
Cignél azért mégis egy biztosító sanyarű sorsa van eddig, de hát a 0-ról építgetik. Még lehet, hogy Mészáros is szemet vet rá. :)
Jó most lehet nem ezek a fő szempontok .
még kicsit pörgesd a piacot, mert jövőre már senki nem fog emlékezni a DT részére a gyertyának :)))