Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

CIG fórum

Fél év helyett egy nap

#802030 matgab Előzmény: #802027

na úgy látszik ez a zuhanás csak a faktor miatt volt, most hogy az megvolt mehetünk tovább felfele...:-)

ha valaki lát könyvet

#802023 Dr. ursi

260-n mennyi (hány tétel és összesen hány db) kötés volt ? Sok ? Vagy épp csak megkóstolták ?

Fél év helyett egy nap

#802022 rbbj11 Előzmény: #802014

ez közepes bufi kitarazas volt, talán épp herceg...nagy befektető ha felnyomja árat, utána megvarja a napi limitet mint tegnap, hogy osszegyuljon a könyv, és tételenként raad az árat nem lenyomva. Itt látványos volt egy közepes tétel eladás után a stopok aktivalodasa és az ár nagy tetelekkel lenyomasa

Fél év helyett egy nap

#802020 Kissherceg Előzmény: #802014

nézd meg a bux és bumix indexek teljesítményét, mi hol van. .Lehet más is megnézte :)

Fél év helyett egy nap

#802014 matgab Előzmény: #802013

az a véleményem, hogy ez az egész kispapír ralli mögött gyakorlatilag egy befektető állhat, aki fújja a passzát szelet, kurva sok pénzzel. Aztán, hogy ebből pozitívan vagy negatívan jön ki azt nem tudom, mert lehet felnyomni az árakat több milliárddal, csak utána nem tudom, hogy ki tud-e szállni annyi papírból egyszerre. Mert amint látni, most hirtelen megfordult a szélirány.

Fél év helyett egy nap

#802011 matgab Előzmény: #801958

Tegnap beírtam a 293-as vételt.

293-hoz a 10% bukó az 263.

Ez nem volt kérdés, hogy ma bezuhan. A kérdés az, hogy innentől merre...

Fél év helyett egy nap

#802009 Atesz11 Előzmény: #802008

Aktiválódtak a stoppjaim Cig-ben és Appeninben is.Most kicsit bosszant,hogy sokat bent hagytam a nyerőből tág stop miatt....Bár jobb mintha bent ragad az ember