majd meglátod,szted mi tudósok vagyunk???nem mi irányítjuk,nincs rá recept,mondjuk ha esik is 12020kikéne verje ma,erre van 30%
majd meglátod,szted mi tudósok vagyunk???nem mi irányítjuk,nincs rá recept,mondjuk ha esik is 12020kikéne verje ma,erre van 30%
Na most innen mi lesz, visszateszt után emelkedés, ahogy várjuk vagy netán tovább le?
Mondjuk jobban örülnék egy kis fel-nek, mert tegnap a shortjaim rovására nyitottam kicsi longokat, összevissza 12050-11950 között, és azokat jó lenne lezárni. Egyelőre a 950-est zártam 70-en (nem volt nagy buli), amikor elkezdett visszajönni.
Annál szebb lesz ha esik, mert gondolom errefelé elég sok longstop lakik.
igen 870 is célba jöhet ma,hónaposan "a pont" is jöhet,ezt gagyogtam nem 14k...11k kiverik hónapos bolli közepe szinte,nagy zuhéé is lehet hetes bolli aljat nyaljuk,talán a 12k kicsit elbűvöli egy időre
Iszonyat gyenge ez a dax sajna...:S De azért még temetni még nem kell szerintem...
Csak a rést volt ereje betölteni és fordult is már lefele... És itt szöszmötöl a 200 napos mozgója körül...
De bízom benne ma látjuk az alját egy időre... :D
11.936-on sok longom nyílt, ezért 11.972-n a felét eladtam, mert 09:00 után lehet, hogy megint lejövünk.
-------------------------------------------------
a 11.972-n zárt longokat 11.938-on visszanyitottam
hát ez nem igaz...esik újra...commerzbank gyakorlatilag elveszett, hacsak nem fals letores és a végén visszahuzzak...
Én egyedi részvények alapján azt látom, nagyon rezeg a nagy támasz léc
Nekem 60 pontos csúszóval jött le 12070-ről, de 900 alatt újra megnyílik.
Most hogy megrántották én is eladtam az utolsó 100 darabom is, most már csak nem megy 940 alá... Legalábbis remélem, hogy nem csak a rést jött fel betölteni...
Plusz itt a csati alja... https://invst.ly/4s7fu
reményhal....
Tegnap 12000 fölött zárt, egy 50-70pontos rés kell lefele, hogy boldog boldogtalan megvegye a daytraderek közül. Ha csak 10-20pontos a rés akkor betöltjük és dara lefele tovább... általában. Olyan rángatózás lesz itt az első órában, hogy öröm lesz nézni....
100db shortot hagytam, de nyakig vagyok longgal
11.936-on sok longom nyílt, ezért 11.972-n a felét eladtam, mert 09:00 után lehet, hogy megint lejövünk.
Köszi, akkor nem vagyok egyedül. A hetes gyertyának amúgy sem ártana egy alsó kis kanóc, 12000-12050re vissza tehetnék záróban, csak a 916 ne essen el... 4 óráson rettentően össze vannak gabalyodva ezek a vonalak...
2017. augusztus 10. 7:05
Elgondolkoztató lehetőség látszik a hónapos charton hosszú távon.2007-2008-ban egy nagyon hasonló hullámot produkált a DAX.
Akkor az Ichimokuban a hullám lejött a Tenkan vonaláig.
Most is elindult és már a 3. hónapja csúszunk lefelé. Jelenleg, ha elérné a Tenkan vonalát az 11.677 volna.
2007-2008-ban a Tenkan vonaláról csinált egy hasonló csúcsot mint a korábbi (lehetett akár csonka 5. hullám), majd lement a Kijun vonala alá.
Most jelenleg a Kijun vonala 10.825-n található.
Figyelem! Ha meg is csinálná, akkor is több hónap kellene hozzá.
------------------------------------------------------
A 11.677-től egy kicsit félek, de nem hiszem, hogy a 12.387 környékére felfelé korrekció nélkül elindulna le.
Sajna én kilenc előtt nem tudok kereskedni... Azért remélem tesz még egy kört. Viszont úgy megindult az esés, hogy nem tudom mire pattanhatna meg így pénteken... 902-es kiütésű long certiket tudok venni, mert a kbc-nek még mindig nem működik a certikeresője, mire e-mailben reagálnak, az meg egy hét.... :( Szerinted mehetnek ma 916 alá???