11.936! Hm. nyíltak a longok.
2017. augusztus 10. 6:31
Sziasztok, jó reggelt!Nem tudom, de nekem olyan megérzésem van, hogy ma vagy holnap, esetleg mindkét nap esős napra számíthatunk.
--------------------------------------------------------------------
Mindkét nap lett ebből az esős napból.
2017. augusztus 10. 17:45
Lenthor
Holnap lehet, hogy réssel lenyitunk oda és azonnal elindulhat felfelé.
--------------------------------------------------------------
A réssel lefelé nyitás meg lesz!
Ha 11.920 környékén nyitunk 08:00 órakor, akkor jó sok tegnap betett long ajánlatom teljesül.
Nem lenne megvetendő, ha mint írtam azonnal elindulnánk felfelé.
2017. augusztus 10. 18:24
Helyes, hogy a 11.920-ra is gondolsz, mert ma betettem, hogy a hetes Donchian alsó vonala miatt én lemennék a 11.916-ra.De nem feltétel, mert az már a 23.6%-os fibo alatt van, de túlhúzhatják.
https://invst.ly/4r-3o----------------------------------------------
Úgy néz ki, hogy le is megyünk. Ma már volt 11.922
Ez a passzív rezisztencia, Gandhi tanítása a tőzsdén. Fejjel védjük az ütéseket. Szoktam én is követni ezt. :)
...
Dax ügyileg eljött a korrekció amit annyit dumáltunk , hogy nem igaz, hogy milyen emelkedést produkál érdemi esések nélkül. Itt a 200 napos 11890 környékén , meg kell nézzem pontosan . Azon nem kellene átessen.
Ez a korrekció is ugyanúgy mint Otp-nél egyszer csak elgyengült Usa menetelt közben csúcsokra. Furcsa megoldások oké eur erősödés de hát már egész évben erősödött.
Nyitottam egy 200 dolláros számlát, amin a meglátásaid az enyémekkel összevetve megjátszom. A teljesítményt közzéteszem. Az mi-et én döntöm el. Havonta majd közzéteszem az eredményt
igen,mert én évekkel ezelőtt bejartam ezt a pályát mint te, és elvesztettem a motivaciomat. És tudod jól, hogy teljesen más idotavon kereskedek, már sokszor írtam neked
mellesleg kiprovokaltam neked tucatnyi elismero hsz-t, ez volt a cél, és élvezd inkább! Elismero visszacsatolás nélkül nehéz sokáig ontani a tippeket, én tudom a legjobban, hidd el
nagyon érzékeny vagy, humor! Ne vegyél mindent komolyan, semmi beszolas nem volt, vedd úgy, hogy nem szóltam ;)
egyedi részvények is forduloponthoz értek, ha innen nem emelkednek , nagy rotty várható. Ez is igazolja a varakozasaitokat