Nekem? Te kereskedsz! A döntés a Tied!
2017. augusztus 4. 14:38
12.321 Korábbi támaszok, most már ellenállások!----------------------------------------
Várható volt, hogy felviszik az ellenálláshoz.
Na, hazaértem, 310-ig záródtak a longok. Életem első Ichi kereskedése jól bejött :)
Ha felmennénk 12.384-re akkor hasonló hullámalakzatot csinálnánk mint a korábbi volt. Valamint elérnénk az eső csatorna tetejét.
USD Non-Farm Employment Change 209K 182K 231K
Mondjuk óvatosan örüljenek, mert ez csak a várt 182K-tól magasabb foglalkoztatási adat. A korábbi 231K-tól rosszabb.
Várni sok mindent lehet, de a tények azok makacs dolgok.
Dollár erősödésének az oka:
A mai amerikai munkaerő-piaci adat
hatására erősödni kezdett a dollár, hiszen a vártnál magasabb
foglalkoztatási szám jó állapotban lévő gazdaságra utal, ennek
megfelelően a kamatemelési várakozások erősödhettek.
Félő, hogy közelebb kerültünk ahhoz a pillanathoz, amikor felvetődik
Lengyelország EU-ból való kilépése - mondta Donald Tusk, az Európai
Tanács elnöke az EUobserbernek.
Utána minket is kivezetnek!
Kérdés, hogy az EUR/USD naposon le megy-e 1.1640-ig.
Az órás már elkezdett emelkedni.
https://www.boerse-stuttgart.de/de/boersenportal/w...
ahogy elnézem pont forditva nem?
12380nál 4 óráson is tuti beadja a vételi keresztet ahogy én nézem. Konkrétan 5 pont a különbség már most. Értem én, hogy gyenge jel, mert felhő alatti, de az órás is gyenge jelnek minősül és mi lett belőle a fene egye meg. gyakorlatilag kilőttek mint a talajvíz, korrekció nélkül némi pihivel. Egyébként nálam az órás kereszt ma már felhő fölött van.... ez létezik? Ja nem bocsi, az az sp.... :) Egyedül arra leszek kiváncsi mi lesz zárás után. Visszaadják az emelkedés egy részét, vagy továáb huzzák az égig?
12.321-en még egy nagy adag short.
A következő 12.380 környékén, ha felmegyünk.
Brutális vételi erő van a daxban
----------------------------------------------------
Visszavételi erő van.
Zárják a shortokat. Pedig pont ez a cél. Bezáratni a shortokat.
Közben a nagyok nyitogatják.
...DDD))) 300 felett vagyunk....dax prompt záróig (17.30) 340 köré még mennie illene
lefele ferde ellenállás vonal pipa, 305 pipa. amcsi jön fel mint a talajvíz, 40 perc zárásig, mindjárt meg van a 321is,akkor záróár 380??? Brutális vételi erő van a daxban. Dollár erősödik mint állat.