Na ezt a gondolkodásmódot csak vodkával lehet beadni valakinek!
Tehát a Vodka is doppingszer!
Na ezt a gondolkodásmódot csak vodkával lehet beadni valakinek!
Tehát a Vodka is doppingszer!
Azokban az időkben az amfetamint úgy fogyasztották mint a vitamint kb. Nem is tudom melyik országban volt betiltották az ópiumot, de engedélyezték a heroint mint gyógyszert. :) Na jó ez régebben volt mint az 54-es vb.
Mikor egy Armstrong megbukik ezer tour győzelem után évekkel. Illúzióromboló.
Vagy mikor Sarapova 10 évig tolta a szívgyógyszert ami orvosi előírások szerint pár hétig szedhető. Csak azért bukott meg mert felvették a doppinglistára a szert, és lassabban ürült ki a szervezetből mint amennyi idő múlva doppingnak számított. Ez a pech. Különben ma is a tiszta sportoló aki minden vizsgálaton átment.
ez a 0:4 túl kisérteties, sztem nagyon el vagyunk maradva a csapatoknál az ideg stimuláló szerekben mert aműgy mindenki dippingol sztem a csapat sportágakban kevésbé, de ne mondd már h három úszódöntöt meg lehet nyerni egy nap, igazából 1.5 óra alatt (dresseL)
a 2.vh-ban az oroszok inkább a vodkában hittek, meg abban ha tudják tartani h minden 5 orosz legalább 1 németet magával visz akkor felörlik őket, így is lett az bár elején még inkább 1:7 lehetett de a vége felé már 1:3
Én sem hiszem, hogy ennyire elterjedt lenne, bár biztos, hogy van.
Különösen azokban a sportokban, ahol a fizikai teljesítmény csak egy része az összteljesítménynek, nem biztos, hogy segít.
Hmmmmm..............én személyesen ismerek férfi válogatottat , szerbet is , nem használnak anyagot.
Van férfi Válogatottak közül minimum 4 tök azonos tudású csapat. Holnap a szerbek és olaszok is simán legyőzték volna a horvátokat , de tegnap mindketten kikaptak.
Mi nem kikaptuk nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket ill nagyon jól semlegesítették a centerünket ( Háray , Dexler is gyenge volt)
Nem tudom cáfolni.
Igazad van, ez volt a Führer idejében is:
A nemetek az elején vezettek, aztán az oroszok majd összeszarták magukat, hogy visszajöjjenek, de sikerült.
Lehet, hogy ők is kaptak anyagot az Északi-tengeri kereskedelmi útvonalon és a Ladoga-tavon keresztül.
Alighanem a britek meg az Usa már egy jobb szerrel nyomult.
Jó tudni, hogy legalább a románok nem szedik.
Speciel USA nyerte a 2017 VilágBajnokságát( női )
Magyarországon többen vannak kinnt a meccseken , mint a fociban.
Olasz , spanyol , horvát , szerb , montenegro , holland , spanyol, kanada bajnokság elég kőkemény és ismert is.
USA meg harmincszorosodott a játékosok létszáma és a bajnokság színvonala is.
Világ Kupa meg évenként van ill válogatottaknak havi rendszerességgel kupák.
Az összes magyar csapatsportban ugyanez a jelenség mint most a női ffi vizilabdázókkal is, a kezdésnél benyelünk pár gólt mert nyuszik vagyunk, aztán heroikus visszajövés a játékba jó esetben a jobb csapatsportokban , a fociban ha visszajövés sincs ilyenkor megalázó 8 gólos vereség, aztán a végén meg vágnak még kettőt és kész a vereség. Tehát az elején elsöprően lerohannak minket és mire felócsúdtunk már 99%-ban garantált a vereség
Ezek a tipikus jelek az ellenfélnél az amfetamine vagy crack használatra vagy valami ekvivalensre utal- A németeknél a führer ezzel doppingolta a katonákat (nem vicc, leírták), és persze a németek 54-ben is ezzel csinálták meg a meccset az aranycsapat ellen (ezt is leírták), ugyanezekkel a jelekkel és eredménnyel, gondolom ezt tovább is használták ki tudja meddig és ennek most is van utóda az tuti amit tolnak de nem csak ők, tipilusan az oroszok ukránok a szerbek horvátok valszeg a hollandok olaszok na meg időnként a skandinávok. Szal ha pariban akarunk lenni akkor meg kell találni a szert vagy valami alternatíváját különben soha nem lesz esélyünk. Tud az amcsi Dressel egy napon három úszódöntöt megnyerni az úszóvb-n anyag nélkül ? Hát nem. Valami nagy forradalom lzajlik a cucc terén. Ne legyünk balfaszok h a magyar mentalitásra fogjuk...
Az elmondottak ertelmeben a vizilabda reszben pontozasos sportag: Aki szebb figurat mutat be, azt dijazzak a birok:-)
ill. a reputaciot is :-DDD
A lanyok az elmult 15-20 evben mindig ezt az onbizalomhianyos figurat nyomtak: az elso meccsen, ahol direkt kieshetnek, mar remegnek, ha veletenul megis tovabb mennek, akkor a nagy siker kapujaban mar fejben teljesen kesz vannak.
Lehet, hogy ez amolyan adrenalin hiany???
Kiröhögsz biztos nekem sokszor a legizgalmasabb az benne mikor úsznak a kezdésnél a labdáért , ki hozza el. :) Az jól ki van találva ki a gyorsabb ki éri el előbb.
Vízilabdának a legnagyobb baja szerintem , hogy az összes támadásnál kiállítás lenne a szabályok szerint.
Néztem a döntőt , megjátsszuk a centert , a csávó konkrétan a víz alatt van a védő leküldte oda, csak a keze van kint amivel nyúl fel a labdáért, persze, hogy nem tudta bedobni. Bíró nem fúj semmit. Szakkommentátor , hát igen arra nem számíthatunk minden támadásnál kiállítást kapunk. :)
Ez olyan mintha fociban pl minden támadásnál 11-est lehetne fújni és a bírók minden 2.-nál ide oda fújnak egyet , hogy ki legyen egyensúlyozva a sztori.
Így nem tud igazán izgalomba hozni, ha nem mi játszanánk pl a döntőt meg se nézném.
De mindenkinek nem tetszhet ugyanaz jó a változatosság, csak ilyen okok miatt nem tud sokkal népszerűbb lenni vsz.
Játszani jó lehet, nagy erőnlét, úszástudás, fizikum kell hozzá élvezetes sport lehet üzni ezt a műfajt. Már csak az is, hogy fel le úszni támadásnál védekezésnél , még labda is van . :) Jó mozgásforma csak hát nézni az már nem annyira köt le.
A könnyebb ággal nagy szerencsénk volt. Simán kikaphattunk volna ugyanígy a horvátoktól a 4 negyed döntőnél. Igazából a női polósoknak nagyobb esélye volt döntőbe kerülni, mégis elcseszték már Kanada ellen, így annak ellenére, hogy 5 győzelem 1 vereségük volt, hátrább végeztek, mint Kanada a maga 3 győzelem 3 vereséges mutatójával (csak gondolom a számokat, mert 4. lett és nem csoportelső, lehet, hogy még 3 győzelmük sem volt.).
Én az olaszok ellen láttam problémának a férfiaknál azt, hogy abban a pillanatban ahogy kiállították a jó centerünket, onnantól fogva elfogyott a tudomány és nagy szerencsével és akarással hoztuk ki 9-9-re a meccset.
No igen, de a foci VB a világ minden országában érdekes esemény, addig a vizilabda az kb. Jugoszláv államokon, Olaszországon és Magyarországon (plusz egy két futottak még országon (USA, Görögo, Oroszo., Spanyolo.) kívül a kutyát nem érdekli és gyengék is ezek az országok.
Ezért még jó, hogy ebben legalább az élmezőnybe tudunk tartozni. Valószínűleg rosszul van menedzselve a vizilabda, pont azért , mert mondjuk nincsenek benne (a vezetőségben) amerikaiak, britek, franciák. Ezért soha nem is hallottam még selejtező sorozatokról, lengyel, cseh vagy belga vizilabda válogatottról.
Budapesti VB :szvsz a magyar csapat közepes hatékonysággal támadott az azonos nehézségű ellenfelekkel szemben ( pl olasz ahol hatalmas szerencsével lettünk csoport elsők ) ezért a könnyű ágon kerültünk a döntőbe. Hova tűnt a híres magyar firnyákos támadás.
Horvátok végig kőkemény ellenfelekkel szembe verekedték be magukat.
Mellékesen fociba VB második lennénk mindenki a fellegekben lenne . Jelenleg Európa leggyengébbek közé tartozunk.
Budapesti VB :szvsz a magyar csapat közepes hatékonysággal támadott az azonos nehézségű ellenfelekkel szemben ( pl olasz ahol hatalmas szerencsével lettünk csoport elsők ) ezért a könnyű ágon kerültünk a döntőbe. Hova tűnt a híres magyar firnyákos támadás.
Mellékesen fociba VB második lennénk mindenki a fellegekben lenne . Jelenleg Európa leggyengébbek közé tartozunk.
Nekem úgy jött le, hogy a többi 'nagy'-nevű csapat többféleképpen tud támadni, változtatni, ha kell, megbízhatóbban játszanak.
pl. az, ahogy a horvátok tartották a szerbekkel a lépést 6:6-ig - amikor mindig a szerbek mentek eggyel - állták ezt a nyomást és a végén fordítottak, ez maga igen komoly teljesítmény volt.
--------
Érdekes, hogy amíg a fociban egyre kevesebb lett a gól és defenzívebb a játék az elmúlt évtizedekben, addíg a vízilabdában ez épp fordítva történt.