Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

csak Richter /FHB /4IG-m…

#800803 matgab Előzmény: #800797

csak Richter /FHB /4IG-m van itthonról-

Ez mindegyik mozgásán elég erősen látszik is...

Meg...Matgab vásárolt az…

#800797 Sumér harcos Előzmény: #800796

Meg...

Matgab vásárolt azóta belőle?

ez a legfontosabb kérdés,Ő eldönthetné az árfolyam sorsát innen,hogy ulti vagy betli.

nem merek itt longot ven…

#800796 Sumér harcos

nem merek itt longot venni.

volt egy longom de nem oly régen zártam egy alkalmasban.

utolso 1.5honap 3 kötés.

általam nézettek alapján inkább sortolnám,de lehet innen,lehet 400al feljebbről nemtom.

de ha igy tapad,meg sokan fel várják,sortolni sem merem,ráadásul nagyon xarok a sort certi lehetőségek,ts14 álmomban sem kellene,2mp alatt kiütik ha akarják.

ts16 sem egy jo széria, több nincs.

ha volna legalább egy 15000 kiütéssel biró,de igy állati nagy riziko,és abból tőzsde kapcsán én már kinőttem 1998-2010 között vhol.

no lássuk, a 9600at átüt…

#800770 Koffein Előzmény: #800747

no lássuk, a 9600at átüti.e ... van egy olyan megérzésem, hogy gyj-ig elviszik 10k-ig... után fene tudja... :)

u.i. tét megtéve, rágcsálni való bekészítve

Közeledik a jelentés aug…

#800747 banyaiz Előzmény: #800716

Közeledik a jelentés augusztus 11. Egyébként én is így gondolom ahogy mondod. Mióta az első negyedéves kijött nagyon megtámasztotta a papírt.

Kezd feltapadni a felső …

#800716 Krumenaker

Kezd feltapadni a felső sávszélre, érzésem szerint kitörés előtt áll.

Ma figyeltem a kereskedést, van a papírban legalább egy nagy, masszív vevő. A zárónál, mikor elkezdtek nagyobb, 10-20 k-s pakkokat berakni eladásra, előbb 20 k-val, majd 50-nel odalépett.

+ ez az ukrán orosz von…

#799977 banyaiz Előzmény: #799949

+ ez az ukrán orosz vonal az új Balkán. Háborús zóna. Azért kicsit egyszerűbb lenne a történet ha mondjuk az EU csatlakozásukon dolgoznának , mindkét ország.

Mikor Otp oda beruházott 300 mrd környékén csak a bankvételekkel ki a fene gondolta, hogy ilyen irányban mennek el a dolgok. Gyakorlatilag egy ukrán orosz háború.

Szóval azért extrém egy helyzet így terjeszkedni arrafelé pl, lehet halászni a zavarosban, de van egy ilyen vadkeleti hangulat is. :) Mikor tankkal mennek a Krímben a bankfiókba egy kis kp felvétre. :)

Volt is ebből konfliktus…

#799974 banyaiz Előzmény: #799949

Volt is ebből konfliktus. Régebben egy nagyobb bankra pályázott Otp Romániában. Aztán jöttek politikai szájkaraték nem lehet hagyni, hogy magyar bank ezt megvegye stb. Nem is jött össze akkor az a felvásárlás . Pénz beszél azért, apránként is jó ha máshogy nem megy. Nagyon türelemjáték. Az egész régióban azért politikai szempontok is bejönnek egy bizonyos méret felett . Azzal is meg kell küzdeni sok birka politikussal adnak a népnek valami szellemi táplálékot . :) Nehéz műfaj ez a terjeszkedés.

Egyelőre azért attól nagyon messze van a bank kivéve Bulgáriát, hogy más országban is piacvezető legyen. Egyelőre még a méret ilyen szempontból nem okoz gondot külföldön.

Ahhoz , hogy a bank szintet lépjen növekedésben ennek a terjeszkedésnek sikeresnek kell lenni. Jelenlegi keretekben ha mindent maximumra pörget akkor legyen benne 300-400 mrd közötti profit. Ahhoz , hogy a régi célt a 2 mrd eurót elérjük külföldön a részesedéseket meg kell növelni jó vételekkel.

Egy játék a számokkal ezt a román bankot ami egy mini piaci részesedés 30 mrd környékén sikerült megvenni ha sikerült. Ez kb az mkb privatizációs ára. Egy megtisztított Mkb-é aminek a piaci részesedése azért nem rossz. Egy kicsit komolyabb vétel lett volna 30-40 mrd-ért. Kár, hogy nem osztottak lapot Otp-nek az ügyben. Az is igaz, hogy magyar piacon azért Otp részesedése így is nagyon nagy . Még az mkb-t is megkapja akkor még jobban torzul ez. Valószínű ha indult volna akkor versenyjogi szabályozásra hivatkozva kitették volna a játékból.

ilyen a gondolkodásuk..p…

#799952 Ibiza Előzmény: #799949

ilyen a gondolkodásuk..pár éve dolgozom velük, erdélyiekkel románokkal is.. 2 projektem megy velük..nem könnyű.. imádják a bizottságosdit.. gyüléseket..de nem akar senki dönteni...ha nem dönt nem hibázik..amit megbeszéltünk azt is újra elő kell venni..nem győzök emlékeztetőket írni..csak a te határidődet követelik meg az övék csak tájékoztató jellegű.

Nem csodálom, hogy Román…

#799949 Krumenaker Előzmény: #799940

Nem csodálom, hogy Romániában csigatempóban halad csak a piacszerzés, mert valami rémálom, hogy ott mekkora a bürokrácia... Főleg, ha az ügyfél magyar. (Gondolom ez nem csak magánszemélyekre, hanem magyar cégekre is érvényes.)

Helyes. Ezeknek a…

#799940 banyaiz Előzmény: #799849

Helyes. Ezeknek az apró bankoknak az összeszedegetése időigényes. De hát egyrészt nincs nagyobb eladó . Másrészt annyi előnye van ha mellényúl esetleg egy vétellel akkor azért nem egy nagyon drága nagy méretű banknál. Ilyen szempontból jó lehetne a sok pici, csak ilyenből kellene 10 , kezdésnek. :)

De ha nincs eladó hiába akarnak venni.

Ibiza szintje, tartja a …

#799805 Ibiza

Ibiza szintje, tartja a 650..ha simán átmegy 1-2 záráskor akkor nagyobb valószinűséggel 950ig ellépeget.

ahogy én látom, ha 9300o…

#799779 Koffein Előzmény: #799765

ahogy én látom, ha 9300on nem fordul, akkor 9000ről fordulhat és pattanhat vissza... még pozival nem rendelkezem :)

Qrva 9620-on nem húzták …

#799765 Csusza Előzmény: #799664

Qrva 9620-on nem húzták át. :-/

Amúgy azért veszem, mert most elrángatják 10k-hoz.

Elsőre vagy másodikra nem hinném, hogy átmenne, de az ott egy jó kiszálló lehetne.

Szvsz... :-)