Jó reggelt!
Akkor az monitor lesz, kapcsold be a gép nélkül más forrással és nézd meg a beállításokat. Ezt messziről nem tudom neked megmondani. Amúgy min csatlakoztatott?HDMI DVI?
Most a [Windows] OnScreen Control - version 2.58-at letöltötte, instalálta, majd újra indult a gép.
Indulás után írta, hogy onscreen Controll hibát észlelt ezért leáll.
előbb linketlem, de itt a közvetlen linkje: http://www.lg.com/ca_en/support/support-product/lg-23MP48HQ-P#
nem tud közvetlen linket :) Tekerd lejjebb és ott van a driver fölött
[Windows] OnScreen Control - version 2.58
van még egy tippem... szedd le az onscreent. mert a monitorod lehet
osztani is és lehet ezt értelmezi félre a vga kártyád... másra nem tudok
tippleni. A screen split almenüt nézd meg.
-------------------------------------------------------
ezt hol lehet?
drivert felraktad vagy ráhagytad a win10re?
http://www.lg.com/ca_en/support/support-product/lg...
van még egy tippem... szedd le az onscreent. mert a monitorod lehet osztani is és lehet ezt értelmezi félre a vga kártyád... másra nem tudok tippleni. A screen split almenüt nézd meg.
Gondolom a felbontás fhd-ra van állítva, de azért megkérdeztem :)
Ha a monitor előírt felbontására van beállítva, akkor én látom a teljes monitori képet, de a betett képen a jobboldal és az alja lemarad.
igen, de ez nem lehet a monitor hibája, ott valami más lesz... Amit látsz, azt fényképezi. Lehet valami driver... win10 vagy gyárit telepítettél?
---
első körben levárod 950 alá??? :( ne máááár, az nekem nem jó. Illetve másik certit kell akkor keressek longra, a mostanimnak 890 a kiütése
16:9-es lett a monitorom képaránya, ezért lemaradt a lényeg sok hétvégi képről.
Nálatok is?????
Hát igen! A 3. hullámból nem eshetünk az 5. hullámba.
Kell előtte felfelé a 4. hullám.
215 helyett 150-en jött meg az a 200db. összesen 500 short. most bezzeg xakad... persze mikor 3000darabom volt szüttyögött... :( Mindegy inkább hozzon keveset mint vigyen sokat. :P
A dax is nyaral, szerintem ma te sem sokat fogtál még a kis hullámokkal sem :)
-----------------------------------------------
De 12.206-12.208-ról shortot nyitottam.
-----------------------------------------------------
Már foghattam volna! 12.138 volt az alj eddig, de még nem zártam, még a péntekieket sem.
Különösen, azért mert pont a beírás időpontjában értem haza a horgászatból.
De 12.206-12.208-ról shortot nyitottam.