Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

nly

#801312 matgab Előzmény: #801190

Office Depotból kiárusítanak a wall streeten.

De akciós még a Trip, a Mylan, walt Disney, ZTO (sajnos) a groupon és a tegnapi sztár a Lending club is.

Ellentétes oldalon a Hertz van (durva ez a napi +-10-20%-os mozgás ami mostanában jellemző rá) , az Acadia, a DXC (ezt régóta nézegetem) és az arany-ezüst bányák (még az AU.US is emelkedik!)

mikor jön a vola?

#801148 TrendMan

Vajon milyen esemény és mely időpontban ragadja ki a nemzetközi tőkepiacokat az egykedvü semmittevésből?

Elméletben ez lehet a nyár vége és az aug. 20-i tüzijáték.

Vagy lehet az amerikai adósságpofon.

kb. úgy van ez, mint a viccben

"A világon minden 5. ember kinai.

Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kinai.

Talán az apu? Vagy az anyu? ..."

teva

#801124 matgab Előzmény: #801105

16? az már 3 P/E rátát jelentene?

Én vagyok az antilőrinc. Amilyen aranyhoz érek, az szarrá válik...

Boja.us

#800834 hdl11 Előzmény: #800773

Szia !

Köszi, hogy nem vettél tegnap Hertz-et.

Igy volt esélyem eladni a tegnap 13.6-ig vett longokat ma 14.6-ig szép nyerőben eladni :D

A jövő hét hétfői GYJ-ig már nem piszkálom.

Boja.us

#800773 matgab Előzmény: #800771

nem, de nagyon remegett a kezem 17-nél, de aztán azt mondtam, hogy ez amolyan matgabos megérzés lehet, inkább várok még egy picit...:-)

Meg amúgy sincs most nagyon szabad tőkém...

Boja.us

#800772 matgab Előzmény: #800771

nem, de nagyon remegett a kezem 17-nél, de aztán azt mondtam, hogy ez amolyan matgabos megérzés lehet, inkább várok még egy picit...:-)

Meg amúgy sincs most nagyon szabad tőkém...

Boja.us

#800704 matgab Előzmény: #800695

Hertz ma meg minusz 10%-on. Eléggé elkonzumosodik ez a részvény.

Szegény dohányosokat meg ütik rendületlenül. Ha beütnék az Altriát 50 alá, akkor lehet érdemes lenne beszállni...

LSXMK + FWONK

#800679 matgab Előzmény: #800660

e-cigi soha nem lesz menő. Az e-cigire azok a dohányosok szoknak rá, akik már nem akarnak dohányozni, de az érzés hiányzik neki. Hosszú távon nincs neki piaca, ha a dohányosok piaca eltűnik, akkor az e-cigi piac is megszűnik.

LSXMK + FWONK

#800678 matgab Előzmény: #800660

A cigaretta az egyetlen olyan legális fogyasztási cikk, amely megöli hosszú távú használóinak a felét - mondta.

Haha, akkor lehet, hogy cigarettáznom kellene? Mert az elmúlt ezer év sportolói közül gyakorlatilag már mindenki meghalt, alig vannak már olyanok is akik az elmúlt 50 évben születtek. A cigisek közül meg csak a fele hal meg...

LSXMK + FWONK

#800645 Koffein Előzmény: #800524

nem követem a dohány ipart, de nemrég volt hír, hogy afrikáért harcolnak, mert onnan jön a zsé... amúgy csökken a dohány fogyasztás, már nem trendi...