Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

ne fasisztáskoggyá!! tűrjél!

#801789 Ibiza Előzmény: #801609

mikor tőlűnk mentek kanadába..mondták micsoda rasszistafasistákok vagyunk..egyszer csak kezdett lehullani a fátyol.. ment az általánosítás és rasszista megnyilvánulás..csakhogy ott lehet.

ne fasisztáskoggyá!! tűrjél!

#801609 Fornit Előzmény: #801589

Azért " menekült"-eknek írni őket egy kissé túlzás. :)

Leírtak neki néhány kemé…

#801484 banyaiz Előzmény: #801258

Leírtak neki néhány kemény mondatot, amit felmond mint a házi feladatot. Nem túl természetesen.

célja elterelni a belpolról a figyelmet egy ilyen "konfliktussal". Ehhez kellenek olyan dumák amit felkap a sajtó, átlagnál keményebb, és akkor tűzzel fog lesújtani rájuk. :)

Kínában közben már fényesítik a fegyverzetet biztos ami biztos.

Inkább a Melanie-t mutat…

#801259 matgab Előzmény: #801258

Inkább a Melanie-t mutatnák a beszéd közben, annak a mimikáját szívesebben elemezném Trump beszéde közben! :-)

Nem úgy fest Trump testb…

#801258 Koffein

Nem úgy fest Trump testbeszéde, hogy komolyan is gondolná, amit mond... ebben a formában, nekem azt sugallja, hogy nem ért egyet azzal, amit mondania kell, vagy csak egyszerűen a témától zárkózik el, és menne vissza golfozni a haverokkal... :)

Mindig covboj voltam. :-…

#800500 KawaBazsy Előzmény: #800494

Mindig covboj voltam. :-) S kiakadtam, mikor kiderült, h a szó tehénpásztort jelent.. :-D

Mit láttak a magyar vívók Lipcsében?

#800495 Ibiza Előzmény: #800263

israelben sincs olyan csak úgy besétálsz..usában israelben van a világ legmagasabb kerítése amit árammal és tűzparancsos fegyveresekkel védenek..

gyerekkorunkban mi is so…

#800494 Ibiza Előzmény: #799769

gyerekkorunkban mi is sokat játszottunk katonásdit..vagy indián-"kovboj" háborút.. miközben világ életmben utáltam a katonaság mint erőszakszervezet intézményét.. gyerekként sem értettem miért ölik egymást ismeretlen emberek..miközben a parancsnokok bunkerekből irányítanak.. azt gondoltam a katonáknak kellene egy nagy kört alakítaniuk és a tábornokoknak kellene egymással harcolniuk..

:) mindig indián voltam..szerettem cserkelni..lopakodni.jó nyilakat fakéseket csináltam... egyszer identitás zavarba kerültem amikor usából kaptam egy jó minőségű játék Coltot.. feloldottam az ellentétet..az indián aki hadizsákmányt szerzett

A magyar vivók semmit sem láthattak Lipcsében!

#800432 banyaiz Előzmény: #800398

Kemény a vívók élete. Lipcsében , embertelen körülmények között kellett helytállniuk. Két tippem volna távdiagnózis címszó alatt. Esetleg valamilyen hallucinogén szer hatása kombinálva a gonosz migráns kampánnyal akármilyen víziókra is jó lehet. Realitásérzék megbillent . Vagy csak szimplán sok 1 perces híradót nézett sportközvetítések közben aztán pánikroham. Csernus doktor majd kézbe veszi, és 10 éves terápiával rendbe szedi az idegeit a sokat szenvedett csapatnak. :)

Nyári uborkaszezon semmi terrormerénylet, terroristák is nyaralnak aztán ilyen kissé túldramatizált dolgok.

Mit láttak a magyar vívók Lipcsében?

#800271 banyaiz Előzmény: #800266

Biztos mindenféle érzés lehetett, attól is parázhatott nem jut el Germanyba és vad tatár magyar nép között kell maradjon. :) Pedig ha tudná itt azért nem akármilyen jó hely ez valójában.

Nem ilyen szempontból gondoltam ezt példaként. Nem jó példa ilyen szempontból igazad van, hogy ő illegális "turista" volt. De mint érzések egy másik országban, másik közegben , más világban erre gondoltam példaként. Az biztos extrémebb ha nemcsak más közeg hanem illegalitásban is vagy. :) 32 neved van stb. :)

De egy pici része talán példaként jó egy más világban az érzésekre.