Szép új világ:
http://www.origo.hu/sport/20170820-habarovszkban-a...
Nem választották szét őket, viszont a videó az megvan.
Szép új világ:
http://www.origo.hu/sport/20170820-habarovszkban-a...
Nem választották szét őket, viszont a videó az megvan.
mikor tőlűnk mentek kanadába..mondták micsoda rasszistafasistákok vagyunk..egyszer csak kezdett lehullani a fátyol.. ment az általánosítás és rasszista megnyilvánulás..csakhogy ott lehet.
Azért " menekült"-eknek írni őket egy kissé túlzás. :)
Leírtak neki néhány kemény mondatot, amit felmond mint a házi feladatot. Nem túl természetesen.
célja elterelni a belpolról a figyelmet egy ilyen "konfliktussal". Ehhez kellenek olyan dumák amit felkap a sajtó, átlagnál keményebb, és akkor tűzzel fog lesújtani rájuk. :)
Kínában közben már fényesítik a fegyverzetet biztos ami biztos.
Inkább a Melanie-t mutatnák a beszéd közben, annak a mimikáját szívesebben elemezném Trump beszéde közben! :-)
Nem úgy fest Trump testbeszéde, hogy komolyan is gondolná, amit mond... ebben a formában, nekem azt sugallja, hogy nem ért egyet azzal, amit mondania kell, vagy csak egyszerűen a témától zárkózik el, és menne vissza golfozni a haverokkal... :)
http://index.hu/gazdasag/2017/08/09/feheroroszorsz...
Jöhet a radioaktiv fa eu-ba.
Mindig covboj voltam. :-) S kiakadtam, mikor kiderült, h a szó tehénpásztort jelent.. :-D
israelben sincs olyan csak úgy besétálsz..usában israelben van a világ legmagasabb kerítése amit árammal és tűzparancsos fegyveresekkel védenek..
gyerekkorunkban mi is sokat játszottunk katonásdit..vagy indián-"kovboj" háborút.. miközben világ életmben utáltam a katonaság mint erőszakszervezet intézményét.. gyerekként sem értettem miért ölik egymást ismeretlen emberek..miközben a parancsnokok bunkerekből irányítanak.. azt gondoltam a katonáknak kellene egy nagy kört alakítaniuk és a tábornokoknak kellene egymással harcolniuk..
:) mindig indián voltam..szerettem cserkelni..lopakodni.jó nyilakat fakéseket csináltam... egyszer identitás zavarba kerültem amikor usából kaptam egy jó minőségű játék Coltot.. feloldottam az ellentétet..az indián aki hadizsákmányt szerzett
Kemény a vívók élete. Lipcsében , embertelen körülmények között kellett helytállniuk. Két tippem volna távdiagnózis címszó alatt. Esetleg valamilyen hallucinogén szer hatása kombinálva a gonosz migráns kampánnyal akármilyen víziókra is jó lehet. Realitásérzék megbillent . Vagy csak szimplán sok 1 perces híradót nézett sportközvetítések közben aztán pánikroham. Csernus doktor majd kézbe veszi, és 10 éves terápiával rendbe szedi az idegeit a sokat szenvedett csapatnak. :)
Nyári uborkaszezon semmi terrormerénylet, terroristák is nyaralnak aztán ilyen kissé túldramatizált dolgok.
Biztos mindenféle érzés lehetett, attól is parázhatott nem jut el Germanyba és vad tatár magyar nép között kell maradjon. :) Pedig ha tudná itt azért nem akármilyen jó hely ez valójában.
Nem ilyen szempontból gondoltam ezt példaként. Nem jó példa ilyen szempontból igazad van, hogy ő illegális "turista" volt. De mint érzések egy másik országban, másik közegben , más világban erre gondoltam példaként. Az biztos extrémebb ha nemcsak más közeg hanem illegalitásban is vagy. :) 32 neved van stb. :)
De egy pici része talán példaként jó egy más világban az érzésekre.