Most jöhet bármi, csak az nem, hogy felmegy 300-ra, és ott fordul le, az nem tetszene
Most jöhet bármi, csak az nem, hogy felmegy 300-ra, és ott fordul le, az nem tetszene
2017. július 27. 6:55
Lenthor
Utána komoly esés lehet.
Itt viszont vigyáznunk kell!
Amikor a rés kialakult az Investing záróára 12.048 volt.
Tehát meg van a veszélye, hogy 12.030-12.050 között forduljon.
Utána ott van a szép kerek szám a 12.000 ide már tehetnek be a vevők vételi ajánlatokat, hogy le ne maradjanak.
Valamint, hát ott van a 11.947 környéke, a 23.6%-os fibo ahová lemehet.
Most már ennek kellene jönnie.
De szeretnék egy 180-at, annyira jó lenne. Ma érdekes volt, hogy a dax esett, a stx meg felfelé ment, így a dax shortom, ami anno csúnyán nézett ki, bár volt rajta stx védő, rendes nyerőben zárt. Az stx már bezárt, a daxot meg jó lenne 180-on, de van csúszó az egészen 50 pontra, az most 240. 180-on csak egy részét zárnám, és akkor lenne még lefelé shortom ha megy, a maradék short 300-on záródna csak, ha megy felfelé, vagy lefelé szintenként.
Lenthor: "Tehát, hogy tudják ezt megvalósítani? Úgy, hogy elég intenzív esések és emelkedések lehetnek az elkövetkező napokban."
-----------------------------------------------------------
Tehát nix ugri-bugri!
Csak ki kell várni, hogy az árfolyam számunkra kedvező irányba forduljon.
2017. július 27. 8:49
Előzmény:
Nos nézzük mi várható:
Talán kiestünk a zászló alakzatból. Most esnie kellene 12.195-ig, de óráson a Donchian alsó vonala nem állt még be vízszintesbe, mire leérünk úgy 12.200 vagy kicsivel felette lesz.
Utána visszatesztelheti még a zászló alját, ezzel megtévesztve a nagyérdeműt. Akár mehetne 12.342 környékére is.
-----------------------------------------------------------------
Annyi történt, hogy elértük a 12.195-t és egy kicsit túlhúzták, hogy teljesüljön a 78.6%-os fibo.
olyan megyek rést tölteni szaga van...
anyám 40 éve vezet mégsem megy neki nyugi...:)
óráson ott a kereszt... ha nem ugrasztják ki a sortosokat akkor sajna így jártam, mert közben bővítettem a longjaimat... :( De kéne az a 320 erről a 217-es napon belüli dupla aljról!
---
Na igy kell túlkombinálni... Tegnap végig adtam a piacot, megtartottam fentről a shortokat, mondom most akkor majd ha visszahúzzák 340-re akkor visszaveszem, szépen elég szar áron eladtam reggel, vettem longot, mert nem estek be, el kellett mennem pestre Nem rég jöttem haza, maradék shortokat is eladtam, vettem még longot. jót buktam rajta, de hogy fokozzam gyorsan vettem shortokat. Persze most jut eszembe, hogy reggel volt egy 190es cél is... meg is fogta.... szóval most valszeg a shortokon megint bukni fogok.... qrvajó. Pedig megfogadtam, hogy a 12650-es shortokhoz hozzá sem nyúlok 12000ig.... nesze neked az évek meg a rutin....
háát elég vérszegénynek tűnik eddig... vagy valamire várnak a nagyok...