Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

helyzet elemzés

#800451 matgab Előzmény: #800381

3 százalékot esett zárás után az Amazon árfolyama, mivel a második negyedéves EPS csak 40 cent lett a várt 1,42 dollár helyett. Ezek után hiába lett enyhén jobb az árbevétel, és hiába lett valamivel erősebb a negyedéves előrejelzés a vártnál, nem tudta javítani a hangulatot. Tegnap egyébként az alapító Jeff Bezos átvette egy rövid időre a világ leggazdagabb embere címet Bill Gates-től.

Nem könnyű ennek a Jeff-nek a világ leggazdagabb emberévé válnia úgy, hogy én is a cégtársa lettem...

helyzet elemzés

#800381 matgab Előzmény: #800374

Ab Inbev +6,66%-on... Micsoda sátáni emelkedés! :-)

Ez a hülye cara megint szórakozik velem...

helyzet elemzés

#800367 matgab Előzmény: #800363

3 eset lehet, vagy elbukom a kamatokat és felajánlom októberben 533-ért ha kivezetik vagy

a Takarékbank rájön arra, hogy ezzel az ajánlattal nem fogják megvalósítani a 100%-os tulajdonlásra vonatkozó terveiket és akkor feljebb megy szépen az ár 10-50%-kal (az utolsó pár százalékot remélem már csak nagyon drágán szerzik meg), vagy

a Takarékbank feladja tulajdonlásra vonatkozó terveit (bár amekkora kavarás itt megy most Takarék, Gránit, FHB, MKB , Mészáros Lőrinc vonalon azt nem hiszem) és szépen telenyomják az FHB-t veszteséggel....

Szerintem a kettes a legvalószínűbb, de az egyes sem nagy kockázat -max 3 havi kamat ebben a kamatmentes környezetben, a világ legerősebb devizájában poziciónálva :-) , a harmadik esetben sem tartom valószínűnek , hogy meredek zuhanásba kezdene a részvény, valahol csak lehet majd kiszállni később esetleg.

helyzet elemzés

#800362 matgab Előzmény: #800355

további FHB bővítés.

Most már a legtöbb értékű papírom FHB-ben van. Jó lenne, ha nem lenne itt vmi beszakadás...

helyzet elemzés

#800355 matgab Előzmény: #800350

ma este meg Amazon gyorsjelentés lesz, arra is kíváncsi vagyok. Csak ez a rohadt dollár erősödhetne végre...

helyzet elemzés

#800281 matgab Előzmény: #800204

már megint mi a retkes f... van a cara-val és az ua-val??

Miért nem tudnak ezek normálisan emelkedni, mint a Konzoom?

helyzet elemzés

#800066 matgab Előzmény: #800064

ja van még Richterem is. Az is esik.

Tehát akkor 15 fajta részvényemből egy sem emelkedik.

helyzet elemzés

#800064 matgab Előzmény: #799919

ezt a fos napot! Minden részvényem (13 fajta) minuszban van. Kivéve 1 amire nem volt kötés. azért ehhez már tehetség kell.

helyzet elemzés

#799910 hdl11 Előzmény: #799747

Végül vettél Hertz-et ? Csak mert faktorosan viselkedik.

Már esett 10%-ot a a tegnapi 17.42-es csúcs óta.

Most éppen 15.62.