vérbeli vadmacska lehet :)
Inkább a Melanie-t mutatnák a beszéd közben, annak a mimikáját szívesebben elemezném Trump beszéde közben! :-)
Nem úgy fest Trump testbeszéde, hogy komolyan is gondolná, amit mond... ebben a formában, nekem azt sugallja, hogy nem ért egyet azzal, amit mondania kell, vagy csak egyszerűen a témától zárkózik el, és menne vissza golfozni a haverokkal... :)
http://index.hu/gazdasag/2017/08/09/feheroroszorsz...
Jöhet a radioaktiv fa eu-ba.
Mindig covboj voltam. :-) S kiakadtam, mikor kiderült, h a szó tehénpásztort jelent.. :-D
israelben sincs olyan csak úgy besétálsz..usában israelben van a világ legmagasabb kerítése amit árammal és tűzparancsos fegyveresekkel védenek..
gyerekkorunkban mi is sokat játszottunk katonásdit..vagy indián-"kovboj" háborút.. miközben világ életmben utáltam a katonaság mint erőszakszervezet intézményét.. gyerekként sem értettem miért ölik egymást ismeretlen emberek..miközben a parancsnokok bunkerekből irányítanak.. azt gondoltam a katonáknak kellene egy nagy kört alakítaniuk és a tábornokoknak kellene egymással harcolniuk..
:) mindig indián voltam..szerettem cserkelni..lopakodni.jó nyilakat fakéseket csináltam... egyszer identitás zavarba kerültem amikor usából kaptam egy jó minőségű játék Coltot.. feloldottam az ellentétet..az indián aki hadizsákmányt szerzett
Kemény a vívók élete. Lipcsében , embertelen körülmények között kellett helytállniuk. Két tippem volna távdiagnózis címszó alatt. Esetleg valamilyen hallucinogén szer hatása kombinálva a gonosz migráns kampánnyal akármilyen víziókra is jó lehet. Realitásérzék megbillent . Vagy csak szimplán sok 1 perces híradót nézett sportközvetítések közben aztán pánikroham. Csernus doktor majd kézbe veszi, és 10 éves terápiával rendbe szedi az idegeit a sokat szenvedett csapatnak. :)
Nyári uborkaszezon semmi terrormerénylet, terroristák is nyaralnak aztán ilyen kissé túldramatizált dolgok.
Biztos mindenféle érzés lehetett, attól is parázhatott nem jut el Germanyba és vad tatár magyar nép között kell maradjon. :) Pedig ha tudná itt azért nem akármilyen jó hely ez valójában.
Nem ilyen szempontból gondoltam ezt példaként. Nem jó példa ilyen szempontból igazad van, hogy ő illegális "turista" volt. De mint érzések egy másik országban, másik közegben , más világban erre gondoltam példaként. Az biztos extrémebb ha nemcsak más közeg hanem illegalitásban is vagy. :) 32 neved van stb. :)
De egy pici része talán példaként jó egy más világban az érzésekre.
akkor kurvára illegális volt az útja... én hallgatnék a helyébe és szégyenkezve elnézését kérnék mindenkitől, akit veszélybe sodortak az üldözés során... ész megáll de tényleg
De el is mondta , hogy valami autós üldözésben is részt vett, gondolom embercsempészek vitték a határhoz. Valami taxiról beszélt , hogy üldözték a rendőrök vagy mi volt.
Azt se felejtsük el, hogy usában, ha papírok nélkül elkapnak, úgy vágnak vissza a hazádba, hogy mire észbe kapsz, már az átadás átvételit tölti az illetékesek... mindeközben az eu területén papírok nélkül sétálnak ide oda, ha valakit el is kapnak, akár terrorgyanúval, még azt sem tudják visszatoloncolni... viccc :)
Tudod mitől ijedt meg? Attól, hogy egészen Szerb Magyar határig lefizetett embercsempészek kísérgették illegális útjukat, majd amikor itt a határátkelési törvényeket be kellett volna tartani, akkor megijedtek, hogy nincs tovább. Gondolkodjál már, ne légy mesüge.
Menjél már útlevél meg személyi nélkül külföldre és lázongjál már, hogy neked jogod van csak úgy iratok nélkül átmenni a határon...asszem úgy visszatesékelnének, hogy abban köszönet nem lenne...
Nem arra gondoltam, hogy most a vb-től is megijedt, nem engedik vissza Germany földjére. :) Hanem amikor a kalandtúrán vett részt , határokon átívelő túrán. :) Akkor a benyomásai , miközben előtte megjárta mondjuk Törökországot, és nemcsak a turistáknak mutogatott részeit. Vagy egy polgárháborúból jött ami azért kicsit félelmetesebbnek tűnik mint Bp lakossága , és épületei, és közege. Felújított vagy nem felújított Keleti. :) Mégis nem érezte magát biztonságban. Innen európai szemmel, magyar szemmel amin átment egy bp-i epizód tűnik legkevésbé félelmetesnek. De neki mint teljesen idegen közeg más azért.
Keleti már keleti kényelem nyugati izgalom? :) Nem jártam mostanában arra.
Ha nem is Bombayban, vagy Calcuttában voltam, de Delhiben voltam és egyáltalán nem féltem.
Szír kislány: na ez egy vicc, hogy itt félt és nem otthon. Persze azért nekiszegeztem volna a kérdést, hogy vajon előírás szerint regisztráltatta-e magát a határon? Illetve nem is itt, hanem a bolgár vagy a görög határon?
Mert ugye, ha nem törvényesen lép egy ország területére, akkor jogosan félt, sőt féljen is. Az USA-ban sincs az, hogy oda csak úgy besétál valaki, akinek épp kedve van.