Ha nem változott, Lenthor 12 000 alá várja, és utána 14 fölé
Lenthor kb. a 11850-12050-es sávot irta aljnak. Most éppen sehol nem vagyok, kivettem az egy CFD long megbizást 12050-röl, nincs pozim és beadott megbizásom.
Én nem tudok segíteni, de bika piac van még szerintem. Hogy meddig korrigál azt Lenthortól kérdezd. Demón vagy vagy élesen még?
És ha tul lesz a résen, akkor mi a valószínűbb, onnan fel vagy még lejjebb pl. 11850-ig?
Én nem látom. De longom van 12160 környékéről stop pluszban.
napon belül nézd! Olyan 12210 környékén, alja 140.
De engem nagyon összezavar, hogy most minden együtt mozog, szerintem itt egy nagyon gyors mozgás lesz 15:30 után, csak azt nem tudom merre.... Jó lenne ha leszúrnának a résaljára. Csak tartok tőle mindenki azt várja....
Mindig más után mész? Így tényleg csak bukhatsz. Lentor utánozhatatlan (sajnos).
És ha tul lesz a résen, akkor mi a valószínűbb, onnan fel vagy még lejjebb pl. 11850-ig?
Van eladásom 70-ről, és állok 35-ön is, remélem beesik. A 70-est zárni kellett volna, de elfelejtettem elindítani a robotot, így nyítva maradt sajna.
Napon belül duplatető? Ha elesik a 190, akkor 12095-ös céllal 220as stoppal jó lehet egy körre - ha 95ig lemegy, akkor az 50 is meglesz ma szvsz... Legyünk már túl ezen a nyamvadt résen
azért az vicces, hogy egyszerre húz minden felfele... usa, dax, arany, eurusd.... :D
Na csinál új aljat, letörve a 12179-et? Nagyon abba az irányba tart.
órás, négy órás Stochastic lent van, sőt a napos is hamarosan leér.