Az lenne az igazi, ha venni is lehetne a randomnál annyiért :)
Az lenne az igazi, ha venni is lehetne a randomnál annyiért :)
Ez a richter is egyre nehezebben viseli a tulajdonlásomat... Amióta megvettem megállt az emelkedésben, sőt most már a jó hír ellenére (!) is esni kezdett...
Igen, valóban rendszer hiba lehet.
A NASDAQ holnapján se látni ilyen mélyen kötéseket pl az AAPL-re, de a többi részvényre se:
http://www.nasdaq.com/symbol/aapl/premarket
Egyébként az American Airlines is -50%-ban a Randomnál.
(Az AAPL már -95% az RC-nél)
rendszer hiba, yahoo financeon premarket +0,12%ban van az apple.. amazonra semmit nem mutat :)
aaple meg -55%-on. Hát ha ez így lenne, akkor érdekes nap lenne ma nap végére...
Amazon.com -81%-on a random szerint a premarketben.
Nagyon remélem, hogy ez csak valami technikai probléma, vagy részvényötödölés, amiről eddig lemaradtam...!
Ha valaki ismét érdeklődik, hogy tudsz pénzt keresni a faktor mellett, csak linkeld ezt a hozzászólásodat :)
bezzeg a cenx ami már valóban nincs, az száguld... Meg a Hertz, amiről a múltkor írtam, hogy kéne venni...
Ami van (ZTO) az meg a nap egyik legnagyobb vesztese...
fucktor rulez...
Cara.us a ma már 16.2 +5% megint a pénteki +10% után.
Vételem utáni kötelező -10% helyett -20% volt, ott viszont a minimumnál tripláztam rá a csomagra, majd +15% emelkedés után , esésben napi minimumnál adtam el , majd 13.20-nál vettem vissza a még majdnem teljes pakkot.
Az eredeti csomag beker ára 16.5 körül volt. Ha visszamenne ide, akkor az már egy elég zsíros profit lenne, 20 USD-s álmokról nem is beszélve! :-)
hála istennek nem fordult le nap végére...:-)
Viszont életjeleket mutat az AB Inbev úgy látom.
nagy csalfa ez a kva cara, visszavettem 13,17-en... Möglássuk.
a tegnapi Cara csomagot kidobtam az ablakon. Ahhoz képest, hogy tegnap +15%-on volt kb, +8%-on zárt, most meg -5%-on van... Azért nem akarom megvárni míg a +15%-ból minusz lesz.
Tegnap nagyon nézegettem, hogy ha eléri lefelé a 13,5-öt, akkor el kellene adni. Hát el kellett volna, ma így 12,75-ön lett kib@szva...