12.405 az összes short zárva.
12.403 long pakk nyílt.
A durva viszont 12.316 lenne naposon.
----------------------------------------------
vagy 12.316
Ma az Ericsson kivételével mindenki jót jelentett.
Pld: Johnson & Johnson, Lockheed Martin, Harley-Davidson stb.
Lassan indulok a partra, és nem tudom, meddig álljak be venni. A 400-as bent van, szerinted 300-at írjam be?
Jelenthet itt bárki bármit.
Ha elfogyott a vételi erő, mert Mariskanéni is nyakig longban ül, akkor bizony esni fog, nehogy már jól járjon.
Eddig asszem minden bank jót jelentett, nem? Aztán mégis esik mind.
12.441-el elment egy nagy adag shortom zárása. Már csak három kisebb adag short maradt. Még kivárás velük.
2017. július 18. 9:29
Előzmény:
1.) 12.497-el leszünk a 38.2%-os fibo-nál.
2.) Ha esnénk tovább akkor 12.390-nél lennénk az 50%-os fibo-nál.
3.) Ha tovább esnénk, akkor lehetnénk a 61.8%-os fibo-nál 12.282-nél. (elvileg innen már akár felfelé is fordulhatnánk)
(de ez az esés esetén érvényes)
-----------------------------------------------------
KB58! Csak emlékeztetlek, hogy 9 órakor én már betettem a negatív forgatókönyvet esés esetére.
De én alá is támasztottam, ha esik, akkor miért és nem a megérzésekre és csak az indikre utalok.
Ezekre a durvább szituációkra célozgattam a H4 és D1 chartok, indikátorok kapcsán az előbb.
--------------------------------------------------------------
De, nem csak az indiket kell nézni, mert ha akarják kifektetik az indit vízszintesbe is.
Azt kell nézni, hogy megvalósulnak-e a hullámok.
Jelen állás szerint csak abban az esetben eshetünk ilyen mélyre, ha 12.675-el már befejeztük a "B" hullámot.
De, ebben az esetben nagyon karcsú lenne az a-b-c hullám fel 12.675-ig.
Ezekre a durvább szituációkra célozgattam a H4 és D1 chartok, indikátorok kapcsán az előbb.