12.612-nél lesz egy 20-30 pontos felfelé irány, hátha longba ülnek sokan.
12.612-nél lesz egy 20-30 pontos felfelé irány, hátha longba ülnek sokan.
12.668 innen is lefordulhat.
----------------------------------------
12.675-ig túlhúzták! Ejjjjj- ejjjjj!-----------------------------------------------------------------
Ennél már nem tudom mit kellene írnom, a fordulásról.
Még oda is írtam utána, hogy 7ponttal túlhúzták.
Ejjjjjj - ejjjjj!
Tudod, én keresztény vagyok, és 1 elvet követek. És ezt olvastam:
Jakab 4:17.
A ki azért tudna jót cselekedni, és nem cselekeszik, bűne az annak.
Én már csak ilyen maradi is maradok, próbálom tartani, amit anno választottam, így amíg itt van, akkor is leírom a véleményem, ha sosem fogja megfogadni.
értem ÉN... én is ezt mondtom, amit te...
de Ő tényleg Zsákutca... el kell engedni
az a kérdés > mikor látod be Te is...
Hát ha!
Régen én is mentem a fejem után! Meg is lett a következménye.
Előbb-utóbb mindenki tanul, ha nem mástól, akkor a saját bőrén.
"A lehető legszűkebb, néhány pontos stoppal gondoltam nyitni a mai csúcsáról is..."
kérlek játszd meg! légy bátor ! nyiss egyszerre 5 pozit !!
ha elindult az irányodba akkor 5-10 pont után nyiss még 10-et >> így lehet nagyot nyerni
Stop-ot ne használj az a "Kisemberek mankója" TE ennél jobb vagy... nyomjad… emeld a tétet... hát piszkosul jók a megérzéseid nem? >> akkor ?? >> haddszóljon
Turbo Certit nem akarsz venni? az is még jó lehetőség ;-)
Szia Lenthor!
most először Téged bírállak itt a fórumon és előre is bocsi!! :-(
DE itt már legalább 3-4 (ha nem legalább 10) ember belátta hogy KB58 'beszámíthatatlan' ... sajnos teljesen el van veszve... menthetetlen... nem képes kereskedni..
ez van > ez a ZÉLET > csupa nagybetűvel… el kell fogadni
persze lehet sziszifuszi küzdelmet folytatni és reagálni rá ... és tanítani... és megpróbálni... és csinálni... és tenni >> de minek ??
sztem ez olyan mint a piac > vagy belátod, hogy neki van igaza ... vagy megtör… más út nincs
ebben az esetben > vagy elengeded a 'pátyolgatását' vagy nemszabadulsztőlesosemmindiglehúzmajdéskérdezésottleszésésés…
EZ van... EZ az élet... EZ a business... Ez az Ember...
tégy belátásod szerint
Utolsó pillanatban elrontották az órás DOJI gyertyát. Pedig jó lett volna.
Nem értelek! Kimaradt!
Pontosan a csúcson akarsz nyitni. Nem fog sikerülni.
Egyébként is a csúcs után meg kell várni, hogy szignifikáns az esés, mert megnyitod a csúcson és megy tovább.
Egyébként is, ha elkezd esni, akkor általában megy a vissza teszt, közel a csúcsig és utána esik.
Lenthor, lehet, hogy fordult is...
A lehető legszűkebb, néhány pontos stoppal gondoltam nyitni a mai csúcsáról is, aztán ez is kimaradt.
12.668 innen is lefordulhat.
----------------------------------------
12.675-ig túlhúzták! Ejjjjj- ejjjjj!
Erre és sem. Azért ilyen hirtelen, megállás nélkül emelkedésre nem számítottam, amikor a legutóbbi 12400 felett visszapattant és a kis TF-eken az indikátorok elkezdtek egészen halvány emelkedési jeleket mutatni (akkor kérdeztem, hogy nem kellene-e longba lépni, mert kezdtem érezni, hogy ez lesz).
Az idézett elemzésben valahol, valamelyik időtávon az volt, hogy ha átlépi a 12680-as szintet, onnan long.
Milyen szint ez?
Ha már itt tartunk, elég jól néz ki a 420-as longom. Hihetetlen, egy eső piacon úgy ment fel, hogy a 60 pontos csúszóm még nem ütött ki. Erre pl nem gondoltam volna.
Abszolút érthető! Meg logikus is, csak egyeseknek nem érthető...:)
Én kb %onként nyitok 1-1 shortot, nem 3asával :) és nem is 350nél, nekem még mindig nincs shortom most, még picit feljebb várom, 700-710 körül nyitnám az elsőt kb...
De én nem értek hozzá... vannak nálam is profibbak :)
Én ezért nem csartokat írok, szerintem a matek mindent megelőz. Ha le tudsz zárni egy komoly vesztőt, tedd meg. Én mondjuk nem 3-ával nyitottam volna shortot, hanem 1 db-ot 600-on, 1-et 700-on, és 1-et 800-on pl. Csak a felsőt nézve, (800+350)/2 = 575, már ott nyerő lenne. Ekkor már a 600-ason és a 700-on stop (mondjuk 630)-on, Ha visszamegy, akkor kiüt, aztán be lehet állni adni megint 600-ra. Ha meg felmegy 700-ig, akkor adni. De gondolom, ez már bonyi.