550-en zárj egy shortot mindenképpen, aztán 450-en, és 350-en mindent, akkor nyerőben leszel. Ha meg megy felfelé, akkor tudsz nyitni 700 körül.
550-re állj be most!!!
550-en zárj egy shortot mindenképpen, aztán 450-en, és 350-en mindent, akkor nyerőben leszel. Ha meg megy felfelé, akkor tudsz nyitni 700 körül.
550-re állj be most!!!
Ez a 12533 körüli érték minden szempontból elég magalapozottnak tűnik a legutóbbi chartjai alapján, de még mindig úgy tűnik, hogy a nagyok bármi áron felfelé próbálják cibálni.
Reggel a brókerem azt mondta, hogy kb. 12590-ig visszajöhet. Remélem nem neki lesz igaza.
Respect!
az én kis kereskedési rendszerem is azt mondja hogy nagyon túl van feszítve >> most 12100 felé lenne az irány
DE rám ne hallgasson senki Én csak egy kis padawan vagyok > Lenthor a Metser! - bár az megerősít a döntésemben hogy Ő is arra látja amerre én ;-)
"Igaz ma 12.527-12.535 környékén egy részét vissza veszem, hogy ha felmegyünk 12.708-ra, akkor ott is nyithassak."
Ugyanezt tervezem csinálni, remélem nem szabom el a bevitelt.
"Valószínű, hogy még felmehetünk 12.708-ra, de onnan irány 12 ezer környéke."
Ha oda ma felmegy, akkor valószínűleg nyitok még egy-két shortot onnan is (?).
akkor ezek szerint megvan még neked is a short pakkod,
-------------------------------------------------
sőt bővítem, mert abból nem lehet baj.
Igaz ma 12.527-12.535 környékén egy részét vissza veszem, hogy ha felmegyünk 12.708-ra, akkor ott is nyithassak.
"jól csinálják a nagyok az irányítást >> egyszer short-ra vár mindenki >> egyszer long-ot lát mindenki >> egy két gyors mozgással ki lehet szedni a stop-okat... remek játék Nekik"
Ők valóban jól csinálják a maguk szempontjából, hogy a fene essen beléjűk, hogy durvábbat ne mondjak. Tökélyre fejlesztették a különböző időtávok indikátorainak határon vagy ellentmondó értékekeken tartását is, így a kisbefektetők majdnem tökéletes elbizonytalanítását.
Továbbra is nyugodt vagyok, mert minden jel arra mutat, hogy meg lesz a 12.000 környéke.
Szurkolok a fej-váll miatt is, ami 11.945 környékén lenne meg és meg is lehet.
Utána számítok majd nagy emelkedésre 14.670 környékére.
Valószínű, hogy még felmehetünk 12.708-ra, de onnan irány 12 ezer környéke.
"Már 10.én 12.388-nál álltunk, amikor előrevetítettem, hogy meglehet a 12.708"
Emlékszem Lenthor, szuper előrejelzés volt, meg is akartam játszani, visszavéve a shortokat és longokat nyitva, aztán mégis elszabtam :-(
akkor ezek szerint megvan még neked is a short pakkod, ami nem is kicsi ha minden igaz... ja és még mindig 12k körüli ott a célárad??
Én is inkább kivárok vele, ilyen nagy kiugrásokat azért vissza szokta korrigálni előbb utóbb a piac
ha meg elkezdünk esni akkor kattognak majd a long stop-ok és eshetünk tovább is >> lesz majd helye az emelkedésnek
jól csinálják a nagyok az irányítást >> egyszer short-ra vár mindenki >> egyszer long-ot lát mindenki >> egy két gyors mozgással ki lehet szedni a stop-okat... remek játék Nekik
2017. július 10. 9:07
38.2%-os fibo 12.55750/-os fibo, amit mostanában visszatesztel 12.632
De a 12.708 sem lehetetlen.
--------------------------------------------------
12.708 jó lenne "b"hullámnak. Nekem tetszene.-------------------------------------------------------------------
Már 10.én 12.388-nál álltunk, amikor előrevetítettem, hogy meglehet a 12.708
Mára szerintem lemegy az órás Kijun környékére 12.527-re, majd valószínű, hogy megpróbálja a 61.8%-os fibo környékét megcsinálni 12.708-al.
Legalább egy 12450-500 közötti lefelé korrekció kellene, akár ma? Én nagyon tudnám értékelni.
A 12312 várakozásod egybeesik Robby várakozásával, lásd: http://www.robbys-elliottwellen.de/ , de a tegnapra részéről 12400-ra várt visszamenetel neki sem jött be.
Ha ez bejönne és addig tartanám a shortokat, szobrot kellen állítanom neked :-)
Egyébként a 2015-ös és 2016-os évet megnézve kb. ilyenkor kezdődött akkor is egy jelentősebb emelkedés és kb. augusztus elejére, közepére ment lejjebb. A fej-váll alakzat is alátámasztaná, hogy pl. a (várhatóan jó) gyorsjelentési szezon után lesz lefelé irány.
Amíg nem emelkedünk 12.842 fölé, addig lehet beszámozni a "iv" hullámnak.
Ugyanis a szabály: A 4. hullám nem jöhet vissza a 2. hullám 100%-ig.
Most szerintem kellene egy 12.312 alatti új alj az "v" hullámhoz és utána már 13.000 feletti szintek jönnek,
Keresi az ember az okokat az emelkedésre.
Utólag már könnyű, pedig csak rá kellett volna nézni a gyertyákra.
Hetesen nagyon árulkodó volt a múltheti DOJI gyertya!
Az esés megfordítását jelezte előre és ennek megfelelően lépett is.
atiska83
Ilyen monoton emelkedő napba szerintem felesleges beleadni,
reggel még ázsiaiak is húzhatnak rajta egyet, én majd csak holnap nyitok
shortot, ha úgy látom a helyzetet...
--------------------------------------------------------------
Lenthor:
Minket sem érdekelt Ázsia:
Nikkei -0. 48%-ot produkált szerda reggel
--------------------------------------------------------
A Nikkei-t úgy meghatotta a DAX tegnapi ámokfutása, hogy most
- 0.15%-on áll.