Napos emelkedő Kumo tető:
most 12.675
nyíllal 12.707
De, könnyen lehet 12.708 holnap, vagy ma 17:35 re.
Van még rá 17 perce
Minket sem érdekelt Ázsia:
Nikkei -0. 48%-ot produkált reggelre
Ilyen monoton emelkedő napba szerintem felesleges beleadni, reggel még ázsiaiak is húzhatnak rajta egyet, én majd csak holnap nyitok shortot, ha úgy látom a helyzetet...
2017. július 10. 6:03
Amire érdemes figyelni a héten, mert piacmozgató lehet:- szerda 14:30 Yellen kongresszusi beszámolójának a közzététele
- szerda 16:00 Yellen képviselőházi meghallgatása.
- szerda 20:00 óra FED Bézs-könyv megjelenése
- csütörtök 16:00 Yellen meghallgatása a szenátusban.
-------------------------------------------------------------------------
Yellen megkapta Trumptól a selyemzsinórt, már az utódját is lehet tudni.
Yellen beszámolt értékeljük, de jövőre mehet, nem hosszabbítanak.
A piacmozgató hatás mint jósoltam 10.-én meg volt, de hamarosan jöhet a kiábrándulás.
630 napos donchian közepe is
spx 44ig mehet a 3 szögbe,17 alsó szára
12.635-ös 50%-os fibo-hoz most ért fel. Innen az utóbbi időkben (50%) le szokott fordulni.
Hogy látjuk, hogy látjuk.
Beírjuk és utána mindig kérdezed.
Már többször írtam, hogy a 61.8%-os fibo-ig azaz 12.709 is felmehet, ha akar.
Lenthor, tegnap beírtam, hogy a tegnapi 12400-tól emelkedést várok, és a 12637-en vett 3 longomra betettem 12625-ös eladást, így azok lezárultak. Most 3 db shortot nyitottam 12616-nál, remélem, hogy nem korán. Sajnos úgy érzem, hogy még felfelé mehet, ha nem fordult egyáltaán ismét longba. Nagyon kezdek tartani az USA emelkedéstől, a ralli folytatásától és a a 12348-on nyitott 3 db shortba való beragadástól.
Hogy látod, hogy látjátok a fentieket?
Longokat zártad, vagy tettél alá szűk stopot?
Ha esetleg felmenne 12.633-ra, akkor meg kiülöm és akkor már nem 12.400 környékén zárom, hanem 12.000 környékén.
---------------------------------------------
Esetleg felment:
Én se voltam ,nem hittem felviszik és spx shortom él 2390-ig :(
Yellen beszél gondolom 20h bézs könyv miatt,meg stop kiverés volt vagy kitörés lesz fel
Hát most én is elkaptam!