FHB pakk bővítés
na végre bammeg, ilyen se volt nagyon mostanában! :-))
+14% a premarketban. Nagyon remélem, hogy ez is elmészárosozik 30-ig legalább! :-)
A feleségem longolja én meg shortolom... :-) Ha emelkedik az árfolyam, akkor ő nyer, ha esik , akkor én nyerek (fogalmazhattam volna nem ilyen szépen is, de hát mégiscsak ...)
nekem nem vilagos, hogy mit is csinaltal..most longoltad, vagy shortoltad? es a felesegednek, vagy magadnak? mert az meg nem vilagos, hogy a feleseged szamlajan mukodik-e a faktor, en siman elhiszem, hogy pont ellenkezoleg, csakazertis bosszanto legyen :)
na beshortoltam a konzumot... :-)
A feleségem venni akart én azt mondtam, hogy ilyet nem veszek neki, de jóváírok neki X db konzum részvényt.
Ha nyer, kifizetem, ha bukik, akkor kegyetlenül behajtom! :-)
ez az abercrombie jól befosatta a retail clothing ipart.
Már több, mint 10%-ot zuhant az UA alig pár nap alatt, ma több, mint 6%-kal esik a KORS, és a VF, Nike is eseget...
Ebből már csak egy jó UA gyorsjelentés tudna kirántani minket. Bízom, hogy az új CFO az jelent valami dögöset, mert különben bajban leszünk (mi ua részvényesek).
ZTO-t 2016 decembere óta tartom. Volt már 20% bukóban is, de most már 10% nyerőben van majdnem...
Kár hogy csak a mondat első fele érvényes a legtöbb meglévő papíromra...
fogjatok le, nehogy vegyek konzumot! :-)
durva, hogy az első fél óra messze legnagyobb vevője én vagyok egy nasdaq részvény esetében... :-)
A napos charton a legutolsó fontos alj 18.5 környéke volt az UA-nál illetve 20 volt az UAA-nál. Ezeknek nem szabadna elesniük.
Reméljük a legjobbakat.
Ha 20-ig nem is de, de 16-18 közé legalább felvárom...
kva UA ma is esik... Hogy ez már mindig csak esni fog??
na akkor emeljük a tétet...
Cara.us vétel, az eddig kockáztatott összeg duplázása a vésztartalékból. Na most már jó lenne, ha visszamenne 20 USD-ig...
mitől megy fel ma a K+S 3%-kal?
Ez az egyetlen hír ami megjelent, ez is csak a cég honlapján.
http://www.k-plus-s.com/en/news/presseinformatione...
Ez a legviccessebb papírom. Alig jön ki róla hír, ennek ellenére szép aktívan kereskednek vele, hol +2, hol minusz 2%-ban... De olyan biztonságot nyújtó részvény ez, előbb utóbb valaki megveszi...
Mérges vagyok magamra a Konzum rally nem kihasználása miatt, de nem annyira , mint az olaj short év eleji lezárása miatt. Pedig tudtam, hogy esni fog az olajár, mert az OPEC országok csak papíron csökkentik a kitermelést, míg a palaolaj termelők meg termelnek... Tehát 60 USD felettről esésre volt ítélve. Ennek ellenére lezártam és nem kötöttem újra. Pedig triviális volt.
most vennék Cara.us-t, de nincs nálam a belépő token.
Ez remélem azt jelenti, hogy holnap már +10%-on lesz nem minuszon...