Már a brókerem is említette, hogy amit én lépek, annak ők pont az ellenkezőjét fogják lépni és tuti nyerő lesz :-)
Már a brókerem is említette, hogy amit én lépek, annak ők pont az ellenkezőjét fogják lépni és tuti nyerő lesz :-)
http://index.hu/kulfold/2017/07/07/nemetorszag_ham...
ha komolyabb lesz,esésre jó hétfőn
http://index.hu/kulfold/2017/07/07/nemetorszag_ham...
ha komolyabb lesz,esésre jó hétfőn
hétfőn még lehet a stopokat kiverik 500ig,de sztem is 12k kiverik mindenképpen...utána merre kiderül ,én vak vagyok de 13k felé várják sokan..euwax jó shortnak
ez már nekem is eszembe jutott ;-)
Annyira nem találja el hogy már az is művészet...
Ha az ellenkezőjét lépte volna eddig mindig már gazdag lenne
igen 32ig hmmm,ezt benéztem 25 nél renkostop,31,27 trendvonal
Na itt a gondom, hogy az Investing 09:00-17:35 közötti kereskedés indikatívjait mutatja.
Az én szolgáltatóm 08:00-22:00 óra kereskedését.
A Tied még hosszabb időt foglal magába.
Ennek ellenére a fő kereskedés indikatívjai a jók a megfigyelésem szerint.
A 17:35 után van ugyan kereskedés, de másnap 09:00 órakor ott folytatja, ahol abba hagyta max. réssel le, vagy réssel fel nyitnak.
Elhatároztam, megvárom a 405-öt, és beállok adni 90-re, erre adtam 80-on. Annyira lapos volt a mai nap, erre most nem számítottam.
KB58! Írd be, hogy miket lépsz! Mi meg kinevezünk "Kontraindikátornak, és kereskedjük az ellenkezőjét.
Nálam lejött, de éjjel-nappali a kereskedésem, így 20 helyett 30 gyertyát használok. Nálam most 405 a közepe, és kb reggel óta vízszintes
17:35-kor már a H4 Donchian közepe lejött 12.475-ig, de még tart lefelé, nem ment át vízszintesbe.
Nálam 4 óráson 405 a 4 órás közepe, remélem lepattan róla még most.
Óráson 12.402 volt a Kijun vonala.
A Kumo teteje viszont 12.450 környéke.
Na ez az, amit Lenthoor az előbb irt az SP-ről, ehet, hogy ennyi volt a visszateszt es megy tovább a ralli? És jön a short beragadásom?
Remélem, azért még lesz valami nem túl rossz megoldás számomra is.
Este még benézek. Ezt ne fenyegetésnek vegyétek :-)
Megy is szépen :) Shortból nézve nem nagyon szép, de nem izgulok