50-en belevettem rövidre, nagyobb vétel 425-nél, persze ez addigra záródik (remélem mielőbb).
50-en belevettem rövidre, nagyobb vétel 425-nél, persze ez addigra záródik (remélem mielőbb).
Az M5-ön viszont a mozgóátlagok alalpján lefelé kell mennie és mintha el is indult volna.
Most a kisebb TF RSI-k és az emelkedő aljak alapján úgy tűnik, innen felfelé akar menni.
Szia!
Volt korábban egy 12.285-ös támaszom, már nem emlékszem, hogy talán a fibo-n jött ki, utána kellene néznem.
Ha az a 12.285 meglenne, akkor valószínűleg longot nyitnék.
Amiket ma feltettél, azok közül több valóban a 12500 környékére mutat.
Én is jobbnak láttam eddig tartani a longot és shortot is, befagyasztva a veszteségem. De ha tényleg az aktuális GBL duplaaljas emelkedkedés jönne (mert most mindenki esésre számít), akkor le kellene zárnom a 12348-as shortjaimat.
Napos Ichimokun a Kumoval küzd, odáig lejött és egyelőre nem tudja letörni.
Most 12.345 a Kumo alj.
Hát még most sem léptem! Rendkívül bizonytalan.
De, egyre nagyobb az esély, hogy 12.498 felé induljunk.
Részemről jöhetne az új alj és fordulhatna onnan, akkor kiszállnék a 12348-as shortokból és rövid long.
Úgy látom, hogy az M15-nél nagyobb TF-eken lb 12300-320-ig le kellene menni, a kisebbm M5, M1 TF-eken meg fel 12370-400-ig.
Ha meg elindulnánk hirtelen felfelé, akkor 5 percesen lehetne egy csésze alakzat.
Szóval a nagyobb tf-en jobban lehet ezeket meghatározni.
Kis tf-en a fej-váll nehéz, mert ha megnézed az 5 perceset, ott meg most megy a fejről lefelé a nyakvonalhoz,
Lenthor ha jól látom 1 percesen a daxban most letört egy fejváll amit most tesztelt vissza innen egy 30 pontot kellene esnie.