Most, hogy már nincs kereskedés bejött a grafikon. Holnap, majd kiderül.
Igaz, nyomkodtam én mindent, persze nem tudatosan.
Nálam is, de ilyenekhez és filmekhez (netes közvetítésekhez) jobb a chrom, bár utálom. Mármint a felhasználási feltételeit.
Fel van a chrom is telepítve, de a Mozilla az alapértelmezett.
Én is firefoxot használok, de ilyenekhez jobb a chrom, telepítsd le:
Abszolúte nem értek a számítógéphez. A lányomra bíztam annak idején a telepítéseket és a karbantartásokat, de már elköltözött és ritkábban jár haza.
De a Mozilla Firefox böngésző lehet rajta.
De lehet, az Adlock Plus is a hibás.
Én meg még 369-en nyitottam sajnos, amikor már visszajött 380 felettről és úgy látszott, hogy fordul.
Csak nem a tetőn sikerült?
Véletlen, mert arra gondoltam, ha felmegy 12.405-ig, akkor már kezdhetem nyitni.
Mindenesetre én nyitottam már shortot 12.396-on, majd nyitok, ha megy feljebb
Ha az esőcsatorna alját akarná visszatesztelni az valahol 12.436 környékén lehet
Órás Tenkan vonala 12.401, Kijun 12.405 de ez nem szokott egyezni az investing adatával.
Most szinte vakon kereskedem. A számítógépem nem tölti be az Investing grafikonját. A honlapját igen, de a grafikont nem. Így nem látom a szokásos indiket.
A szolgáltató Ichimokuját látom, de abban nem annyira bízom. Ott láttam, hogy kellene egy12.390 környékére egy felfelé korrekció, amit eddig 12.383-ig meg is csinált. De, ezekben az adatokban nem annyira bízom.
Lenthor,
Itt 12320 körülről én is úgy éreztem, hogy valamelyest korrigálhat felfelé, ahogy írod pl. a 12390-ig. De 12450 körülről először lefordult, ezért és hogy ne legyen nagyobb a mínuszom, nyitottam rá 12448-on 3 shortot. De éreztem, hogy csinálhat egy hasonló felfelé korrekciót mint tegnap, amit most tempósan el is kezdett. Megint nem volt türelmem kivárni, hogy mit akar és azért tartottam tőle, hogy eshet tovább is.
A 12340 környéki szint egyébként a hetes chart Donchian középvonala volt.
Nehogy most olyan GBL legyen, hogy innen megy ATH-ra az amerikaiakkal együtt.
Most short?
2017. július 6. 12:24
Lenthor
Most 12.320 környékén talán pihen egy kicsit.
--------------------------------------------------------
Már csak azért, mert 12.320-nál zártam a shortokat és kellene újakat nyitni.