Ez tetszett.
Tegnap indítottam 4 shortot 12467-ről, aztán az első felfelé rezzenésre lezártam. Az most nagyon jó szolgálatot tett volna.
Ha van elég fedezet, tartanád a 3 longot, amíg fel nem megy majd addig (lehet, hogy hónapok kérdése), vagy célszerűbb lenne megszabadulni tőle?
Itt 12320 körül nem lehetséges egy duplaalj?
Tudom, de te pl. most mit tennél a helyemben?
-----------------------------------------------------
Remélem, hogy nős vagy már!
Mert nagy gondban lennénk, ha nászéjszakával kapcsolatban kérnél segítséget.
2017. július 3. 16:07
Neked kell eldönteni, mert ha elindulunk lefelé, akkor most már legalább eshetünk 12.100 környékére.Rosszabb esetben 12.000 vagy 11.945-ig.
------------------------------------------------------------------------
Július 3.-án már írtam!
A francia választások miatt maradt rés alja 12.047 még az valószínű.
Már javasoltuk jóval feljebb a teljes zárást, javasoltuk a shorttal való fedezést. Egyiket sem csináltad, tehát írhatnék én bármit.
Tedd össze a kezeid és imádkozz, én neked nem javasolok már semmit, úgyse csinálod azt!
Kabaré! Várj a csodára szerintem, hátha.... de azt lehet mégse...
Otthon maradtál 2 napot, hogy rendbe tedd a számlád, mi lett belőle, nemhogy lezárdad volna a pozijaid egy részét pluszba legalább, helyette össze vissza nyitogattál így lett csak tegnap 130 euró mínuszod...
Illetve a fentről futó longokon mégnagyobb minusz...
Legalább 3-an mondtuk mit kellene tenned.. de te csak azért se hallgattál senkire sem!!!
De most, hogy még nagyobb szarban vagy, megint kellene tanács, de hiába mondana az ember bármit is, úgyse fogadnád meg...
Tanítani való példa, tankönyvi eset!
Elrettentő példa, ellenpélda...
Lenthor, te mindent megtettél, ennél többet tényleg nem lehet, hogy segíts, de valószínűleg a fáradtságom, feszültségem, idegállapotom miatt úgy jött ki, hogy ma 12490 és 12470 körül sem zártam le a 3 longomat, és nem nyitottam shortot sem, lemaradtam a lefordulásról. Megint nem voltam elég figyelmes, hezitáltam, nem hittem a szememnek és még mindig reménykedtem, hogy nem onnan fordul le a 12000-es irányba.
Most mi lenne a racionális teendő a 3 stop nélküli longgal? Tartani és várni addig, amíg pl. ősszel visszamegy addig vagy likvidálni az első felmenetelnél, az első nagyobb csúcsnál, ha még megindul felfelé valameddig és onnan shortot nyitni, vagy már innen, 12375-nél kellett volna, amit most beírtál?
Te most mit tennél a helyembe (valószínűleg elfelejtenéd a tőzsdét, ugye?)?
Most 12.320 környékén talán pihen egy kicsit.
-----------------------------------------------------------
bekuk!
12.325 az alj eddig.
Persze elolvasom, csak most megyek ebédelni, mert a reggeli is karcsú volt.
KB58!
Figyelj, mert nem valószínű, hogy még egyszer feljön.
12.498-nál, vagy
12.523-12.535-nél vagy
12.572-nél várható a lefordulás.-------------------------------------------------------------------
Sziasztok itt vagyok!
"Még egyszer nem jön fel"! 12.498-ig ment fel és elindult lefelé.
Törtük a 12.392-es támaszt. Most 12.320 környékén talán pihen egy kicsit.
De aztán azt is írtam, elegem lett belőle, ha felmegy 55-re, eldobom, és ez történt. 798504 hsz
Tegnap írtad, hogy átetted a stopod az kérdezem. Sajnos sokat melózok most nincs nagyon időm tőzsdézni, csak olvasgatom időnként a fórumot.
A német bankrendszerben van a következő időzített bomba?2017. július 6. 10:16
.Az őszi választásokra készülő politikusok egyszerűen szeretnének elrejteni azokat a fenyegetéseket, amelyek a német bankrendszerre leselkednek - vélik a CNBC által megszólaltatott elemzők. Miközben a német politikusok az EKB által fenntartott nagyon alacsony kamatkörnyezetre panaszkodnak, a hajózási portfólión elszenvedett veszteségektől a válságból visszamaradt jogi ügyekig egy sor egyéb probléma rontja a német bankok hatékonyságát.