Biotech cégeknél nem jó eredmény után előfordul az ilyesmi.
Biotech cégeknél nem jó eredmény után előfordul az ilyesmi.
A CARA ma is dobott egy -10%-ot a pénteki zárótól.
Már egy kicsit korrigált felfele (-8% körül áll), de azért ez már tényleg durva.
Egy kis próba long nyilt 12.5-ről.
gyerekek , rekord meleg van, mindneki igyon még egy sört! (Bud-ot!)
Ja, durván esik... Majdnem napi mines zárás mai is, miközben a piac emelkedett az USA-ban.
azért ez az újabb mai napi minusz 10% a cara.us-tól, azért már faktorhatásnak is kicsit beteg...
AB Inbev-re a KBC ajánlás és a várt forró nyár okozta növekvő söreladások miatt vettem....
köszi a többit is
Ahogy egy klasszikus is mondá, a lényeg, hogy az ügyletek 51% nyerő legyen... :)
Mi alapján vettél AB Inbevet? Most hogy nézem, ha vennék, akkor kb 100-105 környékén vennék. Az sincs kizárva, hogy még visszanéz 105ig és onnan fordulhat... https://invst.ly/4alln
UA: jó hír, hogy az 50-100 napos megfoghatja, rossz hír, hogy macd eladást jelzett a mai mínusszal, de a 18 erős támasz https://invst.ly/4alj-
szerk: cara.us -t elkapkodtad, lentebb is kaptál volna, jobbik esetben 14-17 közt megnyugszik és betölti a rést...
comcast: legrosszabb esetben 200 napos megfoghatja, de szerintem valamelyik támaszról fordulhat tech alapon... már ha rossz hírek nem jönnek...
Ezeket hírek/infók nélkül írom, nem követem.
beszarok ezen a tetű UA-n, hogy ez nem képes soha kitörni, most is minusz 4%... Teva is -2...
Meg hogy 10 részvényemből egy sem tud ma pluszban lenni, ez döbbenetes azért...!
mindig egyből esik 10%-ot, utána várok várok és vagy elkezd visszaemelkedni vagy nem.
amúgy szoktak lennő zsíros nyerőid? annyi -10%od van, hogy már olvasni is rossz :-/
Az AB Inbev-nél is elértem a minusz 10%-ot... faca...
igen a faktor az továbbra is elég nagy százalékban hozza az eredményeket. -sajnos
Sziasztok !
Igen, félelmetes a faktor.
14.45 a mai minimum, ami 12%-kal kevesebb a 16.5-nél.
Szerencsére matgab utolsó hozzászólásával egy időben (pont ugyanabban a percben) eladtam 17.15-nél a pénteki 16.xx-es átlagú CARA longjaimat.
Mikor megláttam, hogy matgab vett már biztos voltam a döntésem helyességében, és nem is siettem visszavenni.
Szóval köszi matgab :)
Ezt a -10%-ot a vételt követő ker napra elintézted.
17... Ki kéne találni, hogy hol bővítsek...hátha nem esik 10%-ot a vételemet követően...
16.35-re kezdett korrigálni... Mindjárt hülyét kapok! :-)
Cara.US vétel.
15,5-ön akartam beadni nyitáskor. De láttam , hogy elkezd esni. Na mondom, akkor nem adom be.
Ránézek két perc múlva már 15,9-nél volt.
Na beadom 15.95-nél. De mire bevittem a megbízást már 16 fölé került.
Nem korrigált vissza. Most már 16.5-nél van, úh 16.5 felett sikerült csak vegyek. Remélem 20 felett zárunk! :-)
Adolf Hitler gazdaságpolitikája "megfelelő" és "csodálatos" volt, de ez tette lehetővé azt, hogy a náci vezető "borzalmas" dolgokat tegyen a világgal - többek között ezeket a szavakat használta egy minapi gazdasági szemináriumon a japán jegybank igazgatótanácsának egyik tagja. A félreérthető kijelentések és felháborodás miatt ritka módon elnézéskérő közleményt adott ki emiatt pénteken az intézmény és maga a jegybankár is - számolt be a Reuters.
Yutaka Harada, a Bank of Japan kilenctagú igazgatótanácsának egyik tagja azt igyekezett bizonygatni az elnézéskérő közleményben, hogy ő csak arra akart rámutatni: a nyugati világ túlzottan lassan reagált az 1929-1933-as válságra a Keynes által szorgalmazott lépésekkel és ez segítette hatalomra Hitlert 1933-ban. Harada emiatt azzal érvel, hogy a gazdasági depressziós időszakokra azok korai fázisában kell reagálni.
Nem volt szándékomban, hogy igazoljam Hitler gazdaságpolitikáját. Ehelyett, ahogy világosan rámutattam a megjegyzéseimben, a tragédia azokból a lépésekből származott, amiket Hitler tett. Ezzel együtt őszinte sajnálatomat fejezem ki amiatt, hogy a szavaim félreértésre adhattak okot - hangsúlyozta Harada.
A fentiekkel együtt maga a japán jegybank is elhatárolódott a döntéshozójának szavaitól és azt hangsúlyozta, hogy ilyen még egyszer nem fordul majd elő. Az ilyen elnézéskérő közlemények egyébként nagyon ritkák az intézménytől - jegyzi meg a hírügynökség.
túl sok az alternatíva már a sör ellen...
http://www.portfolio.hu/short/dobbenetes_sorhir_a_...
persze ez nem jó hír az AB Inbev cégtulajdonostársaim számára...