Fele longot zártam 12.448-on
Tettem stop-ot, 425-re, erre nincs idegzetem :)
----------------------------------------
ma még a kis hullámokat skalpolni is unalmas.
Megvárom az USA nyitást és megyek füvet nyírni.
12.510.12.521-en valószínű shortot nyitok. Lehet holnap lehet meg, így ma beteszem ajánlatként.
Szerintem korábban kellett volna.
12.472-nél megint lefordulhat.
Persze lefelé korrekció után megpróbálkozhat a 12.521-el, de ezeket írtam reggel.
Ti nyitnátok ma még longot, pl. 12420-430 felett? Honnan lenne longos egész kis időtávokon?
A kereskedés unalomba fullad.
Ilyenkor mondják, hogy nincs irány.
Emiatt valószínű, hogy holnap irány horgászni.
Az, hogy ma USA-ban rövid nap van és holnap nem lesz kereskedés, a tapasztalat szerint hogyan szokott hatni a DAX-ra. Nekem az rémlik, hogy amikor USA lefelé csorgott és vitte magával a DAX-ot is, akkor USA kereskedés nélkül a DAX felfelé kezdett menni (és lehet, hogy ellenkező irány esetéán ellenkezőleg).
Nektek mi a tapasztalatotok és aktuálisan a véleményetek a mai és inkább a holnapi DAX irányról USA nélkül?
USA ma rövidített nyitva tartás, holnap július 4. szünnap
July 3, 2017**
Early Close
July 4, 2017
Independence Day
Ma tőzsdezárás az USA-ban 19:00 órakor!
Én is vettem 420-on, zárnám 450 fölött, vagy a felét 380 alatt, ez itt nekem szimpatikus szint volt.
Eddig a 23.6%-os fiboig korrekciózott felfelé.
KB58 neked ez ismerős, mert a longnyitásod is egy 23.6%-os felfelé korrekciókor volt, majd beesett.
Lenthor,
hdl11 szerint H1-en nagyon hajaz a péntekre a mozgás és a gyertyák, indikátorok. Ha így van, akkor most rövidesen esés következhet.
Te hogy látod?
Nem! Sok volt az esés, ezért oldalazással konszolidálják az indiket.
A gyors lefelé irány miatt már túl voltak hevülve.
Ezzel az egy helyben topogással arra megy ki a játék, hogy lejjebb hozzák pl. az 50-es és a 200-as mozgóátlagokat, hogy emelkedés esetén könnyebb legyen gyorsan áttörni őket felfelé?
Remélhetőleg nem arra, hogy egyszer csak beejtsék ,mert azért mintha lassan a nagyobb TF-eken is fordulna felfelé.
12.470-12.480-ról megint lefordulhat és majd újra nekifuthat a 12.500-nak.