van havi, negyedéves féléves és éves zárás.
A brokik hajtanak csak rá, mert a forgalom után osztalékot kaphatnak.
van havi, negyedéves féléves és éves zárás.
A brokik hajtanak csak rá, mert a forgalom után osztalékot kaphatnak.
06.30 van
12.285-nél támasz. Figyelni kell, mit csinál vele! 61.8%-os fibo.
Igen én promptban nyomom.
A tegnapig tartó teljes esésre tettem rá a fibot. Visszatesztelte a 23.6%-ot és folytatja lefelé.
Miben vannak a longjaid CFD?
Mi volt a tegnapi alj és mik a FIBO 0 alatti szintek?
12.366 kis pakk megint short, ha feljebb megy akkor majd alul ezt dobom.
12.375-n és 12.380-n is nyitottam. Azokat most zártam 12.345-n.
Megmaradt a 12.385 és 12.386-n nyitottak,
kb így.
KB58 mondtuk tégy stopot,de ha minusz 2000eur jobb zárni ......??
ez nem férfiasság de pozíció és tőke védelem,és majd bővítesz jobb hullámokba
Na most lassan vissza fel kellene mennie 12.370 vagy 12.383-ra, ha engedik.
Ott megint nyitok, mert a többiek már nagyon fent vannak és azokat már nem tudom cserélgetni, viszont fedezet a mostani nyitáshoz.
Olyan szépen lehet karbantartani és javítani a megnyitott pakkokat.
Amikor a kis hullám felmegy nyitni a shortokat és amikor leér, akkor a rosszabb pozícióban nyitottakat zárni kis haszonnal.
Tulajdonképpen folyamatosan cserélgetni, hogy minél magasabban legyenek a megnyitott pozíciók.
Ha már van elég haszon rajtuk és túl fent vannak akkor lehet új pakkokat nyitni, mert már a fentiek fedezetet nyújtanak, ha fordulnának.
Nem tudom érthető volt-e?
Még egy gyors durva esés is lehet.
Akkor pedig választ kapsz a negyedéves, féléves és havi zárásra, hogy ezek majd felhúzzák az árat.
Vagyis ennek a tévhitére.
Nekem longom nincs (kivéve nagyon kevéssel beragadtam 12.900 felett, de azt már, ha 10 évig nem járunk arra, akkor sem zárom) - shortok pedig már termelnek. Ha esetleg visszafordulna az ár akkor jövőhéten termelnek és még bővítek.
Szerintem megkérdezed 11.950 után is - és én meg azt mondom, hogy most már mindegy mit csinálsz, mert úgyis felfelé megyünk.