Éppen lementem büfébe,
--------------------------------------------------
Még a mosdóba se, mert sokat bukhat az ember és egy perc alatt is fordulhat a piac.
Maximum stoppal lehet itt hagyni.
Éppen lementem büfébe,
--------------------------------------------------
Még a mosdóba se, mert sokat bukhat az ember és egy perc alatt is fordulhat a piac.
Maximum stoppal lehet itt hagyni.
Én is kb. 12471-es szintet vártam fordulásra és a lenti pozik zárására és short nyitásra, de előtte fordult, úgy alakult, hogy lekéstem róla :-(
A kérdés jogos lehet, sajnos sokszor előfordult, hogy csak kérdeztem és nem csináltam azt, amit javasolt valaki, még akkor sem, amikor én magam is úgy gondoltam, hogy az jó lesz. Sajnos nem ritkán fordul elő, hogy nem csinálom meg azt, amiről pedig érzem, hogy jó lenne.
Nagyon sok mindent próbáltam követni ma egyszerre, és amit te jól bejáratva javasoltál, nem mind értettem meg teljesen, viszont sajnos azt a jó javaslatodat, hogy néhány pozit zárjak le, valóban nem csináltam meg, pedig logikus lett volna és felfigyeltem a laposodásra is. Amikor a chart kezdett kisimulni, egy rövid ideig nem is tudtam a gép előtt lenni, ha itt vagyok, lehet, hogy lépek.
Egyébként pontosan azt tervezetem csinálni, amit Lenthor is írt.
2017. június 30. 11:30 Lenthor
Még az is lehet, hogy felszenvedik 12.471-re, majd
onnan le küldik 12.410-12.415-re és csak innen mennénk fel késő délután
12.500 fölé egy kevéssel. Hétfőn meg réssel le.
--------------------------------------------
Még egyetlen esély lehet a délelőtt betettek alapján, hogy most indulunk fel de egyre kisebb a felmenetel lehetősége.
Pláne, ha most megint lefordulunk. USA sem nagyon kedvez az emelkedésre. Amit beírtam minimálisan elérendő célt a 2.426-ot telibe teljesítette eddig.
Még mehetne 2.433-ig, de már nem feltétel.
nincs semmi gond - mármint a tőzsdén van, csak az írással nincs.
először azt írtam " a Mester-től" aztán javítottam Lenthor-ra
az a meg ott maradt ;-(
50 fölött már ilyenek nem izgatnak.
-----------------------------------
50 felett már engem sem.
Én olyan 12.300ról várnék felfele korrekciót max. 12500-550ig, majd jövő héten.
De az milyen lenne, már, hogy hetes réssel most lefele átugraná a múltkori rést, és nem töltené vissza, akkor ott lenne egy hetes szigetforduló :DDD
Mehetne :) A tegnapi 400-as vétel már rég dobva (20-on egyébként, nem volt nagy buli), így most alatta vennék újra, és csak ha felfelé jön. De ahhoz előbb illene lemenni :)
és órás stoch alapján is csak most kezd még esni
SP sem áll valami fényesen...
lentebbre Én is tettem be long megbízásokat lépcsőzetesen
a Lenthor-tól lestem el ;-)
Nekem csak egy szerény kérdésem lenne, és nem kell rá válaszolni sem.
Minek kérdezel mindenkit, mit csinálna, ha aztán nem csinálod?
Én elmondtam mit csinálnék, Lenthor elmondta, mit csinálna. Hogy rám nem hallgattál, nem érdekel, így 50 fölött már ilyenek nem izgatnak. De Lenthor, aki sokkal pontosabban jelez, elmondta, meddig várja, és milyen úton. Az sem volt jó.
Szóval csak azt kérdezem újra, miért érdekel téged más véleménye, ha utána úgyis az lesz, amit elterveztél?
Ha 12.390-et szignifikánsan töri lefelé, akkor short megerősítve.
12.448-nál és 12.440-nél kivert a stop, amit betettem és megfogadtam, hogy nem módosítom.
Tehát nem maradt a tegnap 12.380-12.360 között nyitott longokból.
én is elnézést kérek, hogy ezt mondom, de tényleg menthetetlen vagy :-(
ha ezt nem használtad ki akkor magadra vess
másodszor vagy harmadszor is...
Merre? Amikor 12450 környékén kisimult, le kellett volna zárnom a négy alsó pozíciót nullában, ahogy te is tanácsoltad. Ezt nem gondoltam meg akkor eléggé, úgy gondoltam, hogy megy még feljebb és akkor jobban járok, ha megvannak. Éppen lementem büfébe, és közben elindult lejjebb.