Már ideje lenne, én nagyon várom lefelé :)
Még nem, ha 12500 körülre felmenne, az alá mindképpen betenném. Remélem, nem egy kis duplacsúcs formálódik.
Te betennéd, és ha igen hova (nehogy kiüssék és aztán tovább fel, de védjen meg a nagy bukótól)?
Az M15-ön most nagyon kivízszintezte magát a DAX. 12370-ről 12450. Sokszor ilyen után megint ennyit szokott a chart emelkedni vagy esni. Hogy látjátok?
Sajnos a tegnapi akció miatt én végig úgy le voltam merevedve a képernyő előtt, hogy se láttam, se hallottam, így lefelé sem igazán jó helyen nyitottam poziciókat (az egyáltalán meg nem nyitott short pozikról nem is beszélve).
Remélem, nem shortban zártad őket, az nem igazán te lennél.
Te hol trédelsz?
12.348-nál nem volt kockázatos longot nyitni, mert 386 pontos napi esésnél kell egy kis felfelé korrekció.
Normál esetben 386 pont lehetne akár egy 2. vagy 4. hullám értéke is. Persze nem egy ilyen több hónapig tartó száguldás után.
ezek már a tegnapi 12.350 - 12.360 környékén nyitottak. A fentieket már korábban zártam.
Úgyes vagy. Ez honnan volt nyitva?
Sajnos az EUR/USD kicsit emelkedni kezdett.
De könyörgöm már volt 2.415, akkor miért nem azt írod, hogy a mai út 2.415 és 2.442 között lesz, ha már az egyik érték ismert.
2422-2442 spx út ma,is 1 lehetőség ,vagy a 2400 kiveréses
de a legvűbb 2428-2408
újabb kotta van,de nem írom már :)
Most kicsit megijesztett, hogy elindult lefelé...
-------------------------------------------------------
egy és öt perces már nagyon fent volt. Sajnos sz SP is, így bármi lehet.