Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#798111 Daxofon Előzmény: #798101

nem akarok én oksokodni... csak kérdeztem, hogy a fel rakétázásnak nincs-e esélye?

RÁM ne hallgasson senki!! én is még csak tanulok ;-)

Tőled meg Ricsitől próbálok ellesni dolgokat, de az tuti hogy mindenkinek a saját számlája, időráfordítása, idegrendszere... szab határokjat

annak megfelelően kell nyitni vagy zárni

az egyéni/testreszabott rendszer (amit mindig be kell tartani!!) a kulcs

én is füstöltem már el pár számlát ... azóta folyamatosan tanulok

Ez a TE blog-od Lenthor és maradjon is csak az >> mindenki jobban jár ;-)))

DAX

#798107 KB58 Előzmény: #798103

Igen, ezt próbálom figyelni és esetleg nyerőben zárni az alsókat, ha lefordulna. Az alsó két pozimon már van kb. 70 EUR nyerő, a 12482-ön vett középső még minuszos, 12550 körül már nullában lennék.

DAX

#798106 KB58 Előzmény: #798098

Nekem CFD-m van csak, a cerihez én sem értek, csak teljesen minimálisat.

Most éppen az M5 Ichimoku felhő aljához ért, he ezen átmegy, akkor nincs gondom már.

Célszerű lenne a mai legutolsó M5-ös alj, 12400 alá minden long pozi alá betenni stopot?

A felelősség természetesen az enyém, de most különmösen nagyon sokat segítenek az érdemi vélemények.

DAX

#798105 Lenthor Előzmény: #798101

Még az is lehet, hogy felszenvedik 12.471-re, majd onnan le küldik 12.410-12.415-re és csak innen mennénk fel késő délután 12.500 fölé egy kevéssel. Hétfőn meg réssel le.

https://invst.ly/48ddd

DAX

#798103 Ricsi Előzmény: #798094

Akkor zárj le pozit, mert azt visszahozza a maradék is, ha megy felfelé, ha meg leesik, visszaveszed olcsóbban, mint mondtam.

DAX

#798101 Lenthor Előzmény: #798097

és az hogy innen felmegyünk mint a rakéta az nem lehet?

---------------------------------

na egyszerre írtuk, hogy miért tart mindenki tanácsot adni.

Ha az én hibám megérdemlem, máskor jobban figyelek, de más ha hallgat rád és az rossz meglátás volt, hát az kellemetlen.

A tőzsdén egyébként minden lehet, sőt annak az ellenkezője is.

Mindenesetre, most a DAX-nak egészséges lenne egy 12 ezer környéki lefelé korrekció, hogy majd tudja folytatni az emelkedés.

DAX

#798099 big-ebuy.eu Előzmény: #798097

mit nem vesz meg a goldman,jp morgan ctr bank szektor???? mindent ők irányítanak szinteket ctr.

nem tesztelnek ?usa már pattant egyet,persze nincs kizárva vissza pattan az se,minden lehet

DAX

#798098 Lenthor Előzmény: #798094

Hát nem akarom még a gondjaidat szaporítani és a certihez sem értek (az van neked?)

Amikor rossz irányba álltam be, akkor lemondtam a haszonról és kármentést csináltam.

Pld. a mostani helyzetben:

1. Ha tudom, hogy bármikor lefordulhat és biztos, hogy majd lefelé megyünk, akkor kivárom amikor egy kisebb tf. felér indik alapján a tetőre és ott ellenirányú pozíciót nyitok. (shortot.) Nem mindre, de hogy csökkentsem a kitettséget.

Innen nem ég a számlád annyira. Ha felérne 12.500 környékére és jó eséllyel lefordul, akkor minden longot zárnék és még nyitnék shortot

Hát nehéz tanácsot adni, mert ott motoszkál az ember fejében, hogy szépen beültetünk shortba, közben meg elindulna fel.

Hát ennek a felelőségét senki nem tudja vállalni.

Figyeld meg, mire elveszíted a tőkédet, akkor tanulod meg a stopot használni. Támasz alá, vagy fölé teszed és gond nem lehet, ha töri a támaszokat.

DAX

#798097 Daxofon Előzmény: #798093

és az hogy innen felmegyünk mint a rakéta az nem lehet?

az első nagy esések után hirtelen felpattanások is szoktak lenni...

nem lehet hogy a nagyok csak tartottak egy főpróbát? mennyit hogy lehet eladni? mi lesz a reakció? ez még a csak egypár nagy pozi lehetett sztem regeteg van még tarsolyban

most megnézik meddig esett le > hogyan lehet visszahúzni >>aztán mehet majd a második hullám... ennek a tapasztalatán

szóval nem lehet hogy egyhuzamban visszamegyünk 12600-700 körülre? az ma napi első pivot szint... az nem olyan elérhetetlen ;-)

és persze egy csomó STOP-ot ki lehet addig ütni

DAX

#798096 KB58 Előzmény: #798094

EUR/USD megy lefelé, DAX emelkedik :-) De a sebesség most felfelé elég idegörlő valóban, de tegnap még inkább az volt lefelé...

DAX

#798093 Lenthor Előzmény: #798089

12.495 alatt figyelni kell, ha felmegyünk addig.

Ugye a 12.495 lefelé támasz volt, mostanra pedig ellenállás.

Persze 30-40 ponttal túlhúzhatják és akkor meglehetne a 12.520-12.530 is.

DAX

#798090 KB58 Előzmény: #798086

Lehet, hogy beteszem a stop loss-t minden long pozi alá a tegnapi alj alá. Erről mi a véleményetek?