Már elmondtam, veszel 3-at, 1-et gyorsan zársz, mondjuk 30 pont mínusszal. Azt a maradék kettő 15 pont pluszra ledolgozza, és nem történt semmi, viszont kevesebb van nyitva lefelé.
Már elmondtam, veszel 3-at, 1-et gyorsan zársz, mondjuk 30 pont mínusszal. Azt a maradék kettő 15 pont pluszra ledolgozza, és nem történt semmi, viszont kevesebb van nyitva lefelé.
422 próba long kis longra, 622 mellé :) nem tettem stopot pffff ,így is da esett jobban spx ez
"Arra már bele sem merek gondolni, hogy réssel lefelé nyitnak."
Hát abba már én sem.
na ja eldöntik kivégzik a röv longra játszókat vagy már megtették,vagy fogják holnap réses eséssel.....itt veszélyes a helyzet,kockázat óriási
ok de a vezető indexek,igaz :) bár féléves záró, lehet jövő hónap ko csak
nasdaq ,dax szépen beesett ...usa fog
-------------------------------------------------
Nasdaq is USA-ban van.
na esik is.
Holnap, ha nem akarják, hogy több longot nyissanak, akkor réssel felfelé is nyithatnak.
Arra már bele sem merek gondolni, hogy réssel lefelé nyitnak.
2 verziós,jövő hónapba akár 11k is lehet dax
nasdaq ,dax szépen beesett ...usa fog
szted innen pattanunk majd 13k-ra?
megint bejön egy régebbi célárad... ;-)
vagy még esünk tovább...
Hova megyünk még. Nem kellene már mindenképpen felfelé korrigálnia, nem esett ki már mindenféle határok közül?
---------------------------------------
Ha a 4. hullámot kezdtük meg, akkor 12.000 alá is mehet.
Persze nem egyenes vonalban. Sok le és fel lesz még addig és talán a nyár végéig is kitarthat.
Hova megyünk még. Nem kellene már mindenképpen felfelé korrigálnia, nem esett ki már mindenféle határok közül?
hol esett az SP 250 pontot??
tényleg nem lehet téged követni
de nem is akarom ezt erőltetni > feladom
Jól kihasználták az eufóriát (VIX index minimumon volt). Ezt is tudtam, mégis elcsesztem
ott sok stop van,én fedezném
csúcstól a dax esett 500pont ,usa 250
Émlékszem mindenre, csak akkor törlődött minden a fejemből, amikor kapkodva beléptem.
Most tényleg nem tudom mit csináljak ezekkel a pozikkal:
3 CFD long 12637-ről
1 CFD long 12532-ről
1 CFD long 12482-ről
Fedezet felhasználás 56,7%
Ha az amcsik leviszik az S&P-t 2400 alá, akkor tökön szúrom magam, de lehet, hogy előtte likvidálja a pozijaimat a rendszer.
Most nézem az S&P napos chartot az Investingen. A múltkori emelkedés után is kb. 50 pontot rántották le, akkor most éppen kijönne a 2400 környéke.
meg is lesz
Mi lesz, ha a szemét amcsik leviszik az S&P-t a tegnapi alj 2419 vagy 2400 alá?
-------------------------------------------
Emlékszel! Az SP-re írtam, hogy nem tartom lehetetlennek, hogy leviszik 2.416-ra, vagy ha szemetek, akkor 2.400 alá kicsivel (írtam a 2.397-et)
Nos, 2.414 már meg volt, most még meg van a sansz a 2.397-re is.