Már korábban betettem! Naposon 12.528-al és 12.345-el Ichimokun valamit kezdenie kell.
A 12.528-at el kell érnie, ha letöri, akkor mehet 12.345-ig.
Alászúrás esetén jöhetne első körben a a 12.492 és 12.390.
Már korábban betettem! Naposon 12.528-al és 12.345-el Ichimokun valamit kezdenie kell.
A 12.528-at el kell érnie, ha letöri, akkor mehet 12.345-ig.
Alászúrás esetén jöhetne első körben a a 12.492 és 12.390.
2017. június 29. 8:19 Lenthor
Ha 12.751-ről lepattan, vagy el sem megy odáig, akkor viszont irány lefelé 12.500 irányába.Tegnap írtam, hogy shortosnak látom. Szerintem a feljövetel alkalom egy újabb short pakk nyitására.
--------------------------------------------------------------
12.735-ig ment, shortnyitás és irány 12.500 irányába.
Már nagyon régen várom a 12.492-t. Párszor visszafordult, mielőtt elérné. Most már talán nem.
Megint jól láttad. Rocco is írta a 12720 és 12740 környékét, hogy mindkettő ellenállás és lefordulhat bármelyikről.
Most innen 12650 környékéről merre és meddig várod?
Szerintem várjuk H4 óráson, hogy a felső lila vonal jöjjön le. Mire találkozik az ár a lila vonallal, addigra talán a Stochastic is felér és mehetünk lefelé.
12 órára vagy 16 órára talán meglehet. (Persze gyorsban is lehetne, de ez nem jellemző.)
2017. június 28. 16:22 Lenthor
Na, akkor most siettetjük az esést.
-------------------------------------------------------
ez várható, ha az esőcsatornában akarunk maradni.
majd leírod milyen számot vársz ott (a Stoch-ban) és hogy milyen a 4h és 1H viszonya hogyan állnak és mit lehet kiolvasni belőlük?
;-)
9 óra után a prompt H4 órás Stochasticot kell megnézni, hogyan áll.
Ha 12.751-ről lepattan, vagy el sem megy odáig, akkor viszont irány lefelé 12.500 irányába.
Tegnap írtam, hogy shortosnak látom. Szerintem a feljövetel alkalom egy újabb short pakk nyitására.
Jó reggelt!
Kb. én is így láttam tegnap este, csak nem tudo, miért nem vettem még zárás előtt 12670 alatt.
Sziasztok, jó reggelt!
Elsődleges célja lehet a DAX-nak 12.751, majd a másodlagos cél 12.836.
De még nézem a lehetőségeket.
Az amerikaiak megoldották. Felvitték az árfolyamot 2440 eddig. D1-en még mehetne kb. 2451-ig, H4-en 2447-ig, kisebb TF-eken viszont esetleg lassan fordulhatna. Péntekre felviszik ATH-ra és onnan fordítják?
A DAX futures közben órák óta szinte semmit nem mozdult 12650 környékéről. Ez most trükk és majd éjjel vagy holnap felhúzzák 12760 környékére és péntekre szintén ATH közelébe vagy innen még inkább lefelé?
Itt a link: https://forum.portfolio.hu/topics/otp-reszvenyesek...
Remélem működik.
ok,az is lehet ,de nézzd a többi érvet gazdaságit,elliott normálisan,%-os emelkedés,infláció vagy mi miatt nem jó ha egekbe szállnak,de nyírhatják még a népet shortig,mert azt akarják kiugorjon sok,meg nullázon addig
a másik hányan longolják látod? aki .befektető mind, azokat hízlalják 2009 óta
4:1- hez a short arány a kisbefektetőknél.
Miért engednék, hogy kiszállhassanak nullában.
Szerinted érdekli őket, hogy a kisbefektető elveszti a tőkéjét és soha nem megy utána tőzsdére?
Arany szabály:
Amit ma elvehetsz ne halaszd holnapra.
A tőzsde nem szeretetszolgálat, hogy megsajnálja a kisbefektetőket, hogy szegények, ha nem változtatunk, akkor elveszítenek mindent.
Bizony-bizony: a tőzsdecápák mindent elragadnak, amit csak lehet.