dax certi ko sok 500 pontonként van ersténél is
https://www.erstemarket.hu/termek/13301/EBDAXTL82

Itt vannak a fibo szintek.
38.2% 12.497
50% 12.391
61.8% 12.285
Elég vonzóak, ahhoz hogy most már megcsinálják. Várom is már régóta, hogy teljesítse.
pf fórum barnamci ... ő öreg róka írta,nem day trader
"Az ok, hogy egy névtelen EKB-forrás szerint a piac félreértelmezte Draghi tegnapi szavait, ugyanis nem vették elég komolyan a beszédben rejlő ellentmondásokat. A Reuters szerint a forrás azt mondta, hogy Draghi csak fel akarta készíteni a piacot arra, hogy az év második felében valamikor csökkenthetik a gazdaságélénkítést, azonban konkrét kiállást nem akart ezzel kapcsolatban megfogalmazni. Azt is pontosította a névtelen megszólaló, hogy az EKB nem aggódik az infláció miatt, képes együttélni vele hosszabb távon is."
ahha, lol félreértés , ja :o)))) akkor nem beavatkozás volt :))
lassan kezdődik az ének óra , kórusban :o))
• GB - 15:30 BoE-től Carney tart beszédet
• CAN - 15:30 BoC-tól Poloz tart beszédet
• JP - 15:30 BoJ-tól Kuroda tart beszédet
• EU - 15:30 EKB-tól Draghi tart beszédet
Úgy tűnik, hogy egyelőre valóban a rést töltötte be. Ez a tény most mit jelent az árfolyam várható mozgására nézve, elvileg réstöltés után tovább kellene mennie?
1h dax 738 nem csak sma 200, de sma 50 is, 690 donch közepe,lassan bolli is
semmit,eldöntik merre
Most nyitottam meg a Donchiant és ha jól látom, ma réssel nyitott lefelé?
Lehet, hogy most csak a rést töltötte be.
ÉN MEG A LONGOT 62-kitettem fedeztem spx, héten biztos megnézi amit várunk,pénteken hó záró,felfelé húzhatják vagy éppen nem :) 5h 438 a sma200
én 12.668-ról shortot nyitottam. Legfeljebb a stop nullában kiüt.
Majd meglátjuk. Most a lefelé irányra nagyobb lehetőséget teszek. Persze le-fel hullámok lesznek, mint mindig.
http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=%24DAX&p=D&b=5&g=...
daX NAPOS CCI NÉZZÉTEK
Íme....
#797751 big-ebuy.eu Előzmény: #797727
Szia!
Lenthor jobbulást!
Én vasárnap költöztem új a hely,holnaptól élesbe vagyok!
szezonális hatások jók :)

Most hívtam a brókerem, hogy gyorsan vegyen DAX longot, amikor megláttam, hogy hirtelen megindul 12640 felé és fölé. Azt, mondja, hogy félreértelmezték Draghi tegnapi beszédét....
Hogy kapnák be...
Miután 12670 körül visszafordulni látszott, mégsem vettem még longot.
Hogy látjátok most a szituációt?
500 kiverik 100% ...certi ko is
euwax shortos kezd lenni minden szinten
nálam is shortosodik de 5 minen kész vagyok átállni ha nem
Viszont az lehet, hogy visszateszteli a 12.721-en található EMA(200) órásat és onnan esik tovább le.
Nem tudom, de nekem első ránézésre egyre sortosabb. Lehet, hogy jó, hogy zártam a longokat. Mindjárt megnézem a Donchiant és az Ichimokut.
Az biztos, hogy ha törné lefelé a 12.390-et, akkor még esünk vagy 400 pontot.
Innen most esetleg felmehetne 12740 körülre (az indikátorok alapján én úgy látom, hogy elvileg igen)?
Szóval zt mondod, hogy 12640 felett venni kellene egy rendesebben?
A napos Investing DAX chartot nézve a 2017. 04. 19-20 napra engem erősen emlékeztet, amikor utána néhány nap alatt emelkedett 500 pontot.
Röviden nem tudod a miértet leírni?
2017. június 27. 8:35
Nagyon nem mehet 12.740 alá, mert ha szignifikánsanletöri 30-40 ponttal, akkor megint jöhet a 12.528 környéke vagy
12.390-12.345.
Ichimoku napos:
https://invst.ly/476xh-----------------------------------------------------------------
Sziasztok! Megjöttem!
Eddig 12.528 helyett 12.535 volt az alja.
Tettem oda is long ajánlatot és teljesült. Most nyitottam meg a kereskedési felületet és láttam, hogy 12.618-n áll, nem győztem zárni a longokat. Lehet, hogy előbb körül kellett volna néznem, de ez talált pénz, ami nélkülem teljesült.
Remélem, hogy lesz egy új alj, ahol visszanyithatom.
12.490 vagy 12.390 még lehetséges, de majd megnézem mit mondanak az indik, mert még az sincs megnyitva.
Közben befutotta. Most a nagy vételem lejött 640-re. Bonyolult lenne elmondanom miért, de most így van, szóval ha fölé megy, lesz sok vételem.
nem biztos lehet csak délután lesz rés töltés ha lesz :) euwax is alakul shortra lassan,lehet 13k is később lesz