Ez a 710-es támasz meg is van, meglátjuk, merre tovább.

Na, erre pont jó lesz a 980-as vételem, bár remélem, addigra lejjebb jön, és 900 körül fogom megvenni.
És az első vételem 820-ról van, utána 720, aztán 520, aztán 220, és lehet számolgatni, mi a rendszer, ha van benne egyáltalán :)
És emiatt persze (mármint hogy a nagy long nincs nyitva) shortban vagyok, és annak a terhére bohóckodok ilyen napi 30-50 pontos vételekkel. De ha 1 hétig van nyitva, az sem nagyon érdekel.
Jah, és tegnap vettem 720-on, eladtam 770-en, és most állok venni 740-en. De ez kis pakk, a nagy vételi oldala nincs nyitva, majd csak (mai értéken 12 980-on fog megnyílni.
Az első támasz 710, ott már érdemes kicsit lassítani a vételekkel, de a gond a második szintnél lenne.
Na, merre az arra? Az én olvasatomban az első ellenállás 820, a második 950. Én nem Lenthor vagyok, pár pont ide-oda nem számít, és nem kereskedek naponta (legalábbis a nagy csomaggal nem), így a köztes megállók sem érdekelnek. Ha Lenthor itt lenne, lehet írná, hogy 880 is ellenállás, de én ezt nem tudom.
Lefelé pedig a 12 640-et látom ma támasznak, addig lehet venni az eséseket.

Gazdasági naptár
|
Szia, En nem tudom mirol van szo. Tudsz errol mutatni valami kepet?! Koszi
REMÉLEM NINCS BAJA,ITT ÓVATOSAN KERESKEDJETEK.....ESTE 22:30 fed stressz teszt,meg amúgy is,ez dobálós zóna
Hol vagytok?
"
Amikor elkezdtem kereskedni, jöttek a sikerek. (Kezdők szerencséje)
Majd fellelkesülve, hogy megy ez nekem, úgy buktam a milliókat mint a pinty.
Köszönöm a hozzászólásaitokat. Az első két fázison én is ugyanígy túl vagyok és most tartok a harmadiknál, de nagyon sokat kellene még tanulnom, tapasztalnom. Csak az az átkozott időhiány ne lenne...