De nézd meg a négyórásat. Donchian közepén vagyunk. A Stochastic meg lent. Tehát nagy lemenetel nem nagyon lesz.
De nézd meg a négyórásat. Donchian közepén vagyunk. A Stochastic meg lent. Tehát nagy lemenetel nem nagyon lesz.
2017. június 21. 15:05
Előzmény:
12.802-12.830 kellene. Utána, ha szemetek leküldhetik megint 12.670-ig.
De, jobb lenne, ha mennénk tovább fel.
https://invst.ly/45lpk-------------------------------------------------
14:35-kor betettem már.
ő se tudhatja ,variációk vannak,azt meg köszönjük ha beteszi,és ügyes amit csinál,jó a kereskedési rendszere hozzá
http://www.econom.hu/pe-mutato/
12.746-ig megyünk le?
Amit zártam nyithatom vissza.
----------------------------------------------------
A 12.784-en zárt longokat 12.745-12.746 újra nyitottam.
Így már érdemes volt zárni.
nyugisabb helyen lépj be,ha nem vagy biztos,én is azt tettem amit te,mikor nem tudtam mit hogyan,minden nap mozogjak kényszer,,,.. nem kelll!!!! bukol csak úgy
stratégiád a tied swing vagy day trader,de a jó day trader évekig edződik küll. hullámokba piaci mozgásokba,mind más
Lenthornak nagy a tapasztalata,tudja hol tegyen be ell megbízást,meg meddig
Hát igen, és ezt már rég nekem is észre kellett volna vennem és lépni, de néhány rövid próbálkozástól eltekintve nem tettem.
aha mikor rádobnak csomó pakkot ,netán átugorja a stoppod ???? tetőtől van ilyen,azért van le fel szar is itt,na ennyi 1000pontot esik 1 nap a spx, ,trend volt nincs,átalakult,igaz utólag látni majd
CHART SZÉP, de zászló,háromszög,elliott,trend ,támasz-ell amit elmond...tudni kell hol milyen a kockázat,money menedzsment hol nyomd a gázt,féket ctr...azért félsz te is de jobb így
A shortban és a longban is lehet nagy kockázat (shortban még inkább). Amikor TA alapon elég egyértelműnek látszik a helyzet (pl. nagyobb TF-en), akkor nem kellene hezitálnom, hanem lépnem kellene, de sajnos nem ezt teszem.
Ez egy gyönyörű és egyértelmű chart. Ha ilyeneket rajzolnék én is, és azok alapján próbálnék kereskedni, ahogy már régóta tevezem, akkor lehetne esélyem nyerőre is.
IGEN KI VAN FESZÍTVE LONG IRÁNYBA,EZT MONDOM ...CAPS LOCK..BOCSI,NEM ÍROM ÚJRA
úgy fest usa még kiveri a stopot 1x nálam ath-n,dax 13k amit vártam ,de nem 14,6k,sőt mi van ha a 13k se,bár azt kéne,tuti nincs,kiderül
NÉZZD A TEGNAPI LEÖNTÉS NAPOS FORGALMÁT!!!!! KIUGRÓ
13K MEG SZÉP KEREK SZÁM,VONZÓ ...STOPNAK,CERTIKNEK ....90%KIVERIK
ITT A FORGALOM :https://kephost.com/image/0OpA
nézd meg betettem lent, hogy 10.174 óta nem érintettük a Donchian alsó vonalát, pedig már hányszor kellett volna.
igazad van ennyi % emelkedés 2009 től lufik-lufija 75rsi hónaposan,bár vszínű elvárások miatt,ami bejön 13k sztem is az a kisebb kockázat?,itt nem a trendet nézem már ,de a kockázat hova szól ..Ath vadászat veszélyes,igaz a trend se tört,DE HA IGEN NAGYON GYORS LEHET,MI VAN HA ÁTUGORJA STOPOT RÉSSEL???
mert nagy a long kockázat azért ,és félsz
--------------------------------------------------------
Szerintem a shortnak van nagy kockázata. 12.400 óta nem csinálta meg még az elvárt short korrekciókat sem.
10.174 óta nem érintettük a Donchian alsó vonalát. Mi ez ha nem nagyon erős long trend, ahol még a korrekciót sem engedik.
mert nagy a long kockázat azért ,és félsz