Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

a csendes, udvarias kis Ramadan

#796396 tozsdenyul Előzmény: #796394

Egy fenét volt ez a cél, ne hazudj köcsög, ehhez simán csak kérdezned kell, nem állítanod

Viszont látom, a legkisebb gondot sem okozza, semmilyen reflexióra nem érzed érdemesnek, hogy ezen a fórumon sorozatban nyomod a hazug karaktergyilkolászást

Hogy mered? Honnan van ehhez ekkora pofád, haver? Utána meg köszöngetsz?

Szórakozz ilyen játszmákkal otthon a saját családoddal, jó?

#796395 prospero Előzmény: #796385

a veronai buszbalesetnél pedig leírtam mi a problémám, bár azt is próbáltad félremagyarázni - mármint a szándékot.

Hogy hogyan kell megpróbálni karaktergyilkolászni abban ezen a fórumon te vagy az egyik mester, és kösz én nem vágyom ilyen babèrokra

#796394 prospero Előzmény: #796385

örülök hogy kimondtad, hogy nem jogos, nem menti fel stb....ez volt a cél kösz!

#796385 tozsdenyul Előzmény: #796384

dehogynem gondoltál ilyesmire, ezt a kommunikációs technikát üzted a veronai buszos sztorinál is

"nem sugallok semmi ilyesmit" ne nézz már madárnak, gecó, saját szavaid vazze

"lefordítottam mit akartál sugalmazni..." "hát persze hogy joga volt felrobbantani olyanokat akiknek semmi köze nem volt az esethez..."

1. Nem is írtam saját véleményt, egy cikket linkeltem kommentár nélkül

2. A cikk nem menteget senkit, hanem lehetséges motivációt keres

3. Egy gyilkosság motivációja soha nem jelent "jogot", de nincs egyik a másik nélkül

Tehát egyszer hazudod azt, hogy szerintem jogos a terrorcselekmény

Most meg hazudod azt, hogy én mentegettem

A hazudozást, inszinuatív technikát a keresztény konzervatív habony képzöben vetted fel, vagy valami ösi keresztény magatartás ez?

Mivel megint alkalmaztad ezt a technikát ebben a hozzászólásodban is, továbbra is egy szar álszent keresztényietlen gecinek kell nevezzelek...hogy merül fel egyáltalán benned az, hogy emberélet elvétele jogos lehet, és hogyan merészeled mindezt az én véleményemként sugallmazni? Ilyenkor te magadból indulsz ki és kivetítesz? Vagy te sem gondolnál ilyesmire, de a másikról megpróbálnád elhitetni? Melyik a keresztényibb magatartás, nem tudom...

Meddig fogjátok az álkeresztényi minimumotokat levinni? Marha mélyen volt már eddig is, de van lejjebb nektek.

Hogyan merészeled, he?

Azt hiszitek nektek mindent szabad, érinthetetlenek vagytok, mert az ügyészség, rendörség bepucsított nektek, és bármilyen fórumon bármilyen karaktergyilkolászást megengedhettek?

#796384 prospero Előzmény: #796379

nagyon félre akarod vinni a sztorit ismét.... nem sugallok semmi ilyesmit, csak arra utaltam, hogy ismét te vagy az, aki mentegeti az elkövetőt...., az vesse rá az első követ, aki hasonló esetben nem ugyanígy cselekedne? vagy mi ? nem értem miért kell mentegetni a robbantót...azzal, hogy mindennek van előzménye...ez történetesen igaz. És? Akkor már robbantgathat?

Nem is gondoltam ilyesmire, hogy mások halálát kívánnád, de azért az a gondolatmenet hogy ez a célom hogy ezt sugalljam azért érdekes lehetne..

#796381 tozsdenyul Előzmény: #796370

Egyem a szíved, ahogy a személyeskedésen rágódsz, csoda hogy tudsz olyat írni elvétve, ami mentes töle

Te lehetsz a bizonyos bazmeges illemtanár errefelé, szükségét érzed belenyávogni :)

#796379 tozsdenyul Előzmény: #796375

nem, már sokadszor "sugallod", hogy nekem mások halála üdvös

Én ilyet fordítva nem tettem, így ez nem tükör, hanem igen aljas kis inszinuáció, úgy látom, a habony meetingek szennye már a lelkekbe is szivárognak

Nyilván ez a viselkedésed is az álkeresztényi "minimumon" belül van

esetleg olvasd újra Jézust a farizeusokról, számodra fontos olvasmány lesz még sokáig

#796370 Ibiza Előzmény: #796367

ne szemétkedj... ne személyeskedj..vagy ha visszakapod akkor ne nyávogj..

nem értem ilyen kor (sic) hova lesznek a fórumért aggódók..akiknek elég szelektív az értékrendjük..

#796367 tozsdenyul Előzmény: #796365

Szerintem inkább az történt, hogy egy kicsit megint megmutattad a sunyi geci éned...

#796364 prospero Előzmény: #796355

úgy látszik nem vetted még észre, hogy az embereknek mindig van egy "nyomós" okuk arra miért ölnek meg másokat...

#796355 banyaiz Előzmény: #796315

Az is lehet, hogy nem tudott beilleszkedni Angliában aztán elment ebbe az irányba. Nem tudom, de az vszínű nem csak úgy jött nála ez a gondolat derült égből villámcsapásként.

#796353 banyaiz Előzmény: #796325

Ezt súrolja sokszor szinte így kimondva. Óhatatlanul belefut az ember hiába amióta retard gombot benyomták azóta királyi médiát kerülöm de azért egy M4 sporton fel szoktam bukkanni. Néha szinte szó szerint így kimondva egy egy mondatban ha valami túlképzett figura lányos zavarában túlteljesítette az elvárásokat nagy megfelelési kényszerében.

Nekem az a diagnózisom, hogy ez betegebb vonal mint az egész migrációs folyamat, krízis alapjait jelentő problémák. Pedig azok sem szerények. :)

Kb oda jutott a dolog ami elég kellemetlen , hogy bármit beszélni akarnánk a migráció és EU viszonylatról annak semmi köze nincs ezekhez a dolgokhoz. Ezt én mint 1/10.000.000-hoz részvényes Mo-ban nehezményezem.

Azért mikor ilyet látok következményként mint ez a Soros ügy. Legújabb fejleményeket nézed biztos, fele se tréfa vsz. EU jövőjéről szóló konferenciákon ilyen gondolatok merülnek fel. Erre a mi reakciónk. Szóval ez egy folyamat és értem én a politikai játszadozás dimenzióját de már túlmegy rajta, és nagyon károsnak ítélem meg az országra, és a lakosaira nézve. Közgyűlésen (választáson) majd tudom jelezni is ezt a véleményemet. Amúgy meg mosom kezeimet. Mert ennek jó kimenete nincs az biztos. Teljesen eszeveszett irány.

Ha pozitívumot akarnék benne keresni az lenne, hogy rámutat ez az egész arra, hogy milyen gyenge lábakon áll az EU. Annyin múlik a sorsa, hogy egy egy választásnak mi a kimenete. Lásd most Usa- EU történéseket. Vagy EU-n belül egy francia választás tétjét stb. Őrület, és erre, hogy mi ezt így maximumra pörgetjük szintén rámutatunk. Ilyen szívességet teszünk ezzel, hogy akaratunkon kívül rámutatunk mennyire kártyavár az egész. Ennyi hasznát látom részvényesként ebben a társulásban ennek az ámokfutásnak. :) Igaz elég indirekt haszon , és nem túl örömteli de mégis valami.

#796326 prospero Előzmény: #796318

hát persze hogy joga volt felrobbantani olyanokat akiknek semmi köze nem volt az esethez...

#796325 prospero Előzmény: #796308

sztem senki nem mondta, hogy minden muszlim terrorista, ez maximum a Te nálad csapódik le így, illetve feltételezed hogy tömegek agyában ez így csapódik le.

Az viszont sztem igaz, hogy a muszlim ideológia agresszív és nem kompatibilis a jelenlegi európai életmóddal.

Az is igaz, nagy számok törvénye alapján több bevándorló több potenciális terrorista - a muszlim vallás ideológiája miatt (cél az egész világ meghódítása és muszlimmá tétele, hogy beköszöntsön a béke kora).

Az is igaz, hogy ahol többségbe kerültek a muszlimok - nem a jelenlegi európai életmóddal kompatibilis társadalmi élet alakult ki.

Szvsz az is legitim, hogy egy szuverén államnak joga van a határai védelméhez, de európában ennek jelenleg korlátozott eszközei vannak a határokon népvándorlás esetén. re. Jelenlegi szabályozás szerint nem kezdesz el lövöldözni. Viszont kerítést építhetsz azok ellen akik nem hajlandóak tudomásul venni és betartani a belépésre jogosító törvényeket. Vagy 1 méterenként határvédőt állítasz, csak az kevésbé működött, mint a kerítés.Legitim lefizetni a törököket, hogyha nem mi, akkor ők tartsák vissza a bevándorlókat és van még a büdös borz taktika.

Ergo világos cél kell legyen, hogy minél kevesebb bevándorló (mivel nem tehetsz különbséget származás és vallás alapján) érkezzen illetve maximum annyi amennyi nem veszélyezteti az adott ország kultúráját xdik leszármazás esetén sem. Persze ez csak akkor igaz, ha szereted európa jelenlegi életmódját. Ha oké Neked a muszlimalizálódás akkor csak így tovább.

#796315 TrendMan Előzmény: #796308

Örülök, hogy rövid beírásom ilyen nagy hullámokat vert.

Kiegészítésképpen a kis Ramadanról:

Apja Libiában harcolt Kadhafi ellen, Osama bin Laden támogatásával.

Majd Angliába menekült.

Ergo a kis Ramadan - aki olyan nagyot robbantott - szintén 2. genereációs bevándorló.

Számomra úgy áll össze a dolog, hogy a fiúnak is szüksége volt valamire, ami ellen harcolhat, hogy apja nyomdokaiba léphessen.

Már nem volt Kadhafi, hát akkor a nyugat is jó.