a csendes, udvarias kis Ramadan
banyaiz Előzmény: #796293Annak nem lennének következményei ha a bevándorlás kapcsán a terrorizmust domborítanánk ki? Például amit tegnap mondtam neked az érzelmek felfokozása kapcsán. Rossz útnak tűnik bevándorló =terrorista kommunikáció.
Álszentség stb mondjuk mint bankrészvényes elég álszent dolog lenne a kilakoltatások miatt megdöbbennem . Nem? :) De ettől még nem javasolnám azt a kommunikációt sem, hogy a bank célja kilakoltasson mindenkit, vagy a bank = uzsorás. Nem javasolnám praktikus okokból .
Ha már álszentség, bibliai gondolat, ki mint vet úgy arat.
Pl usa iskolai ámokfutások , utána a használt kézifegyverek gyártójának a részvénye nem egyszer emelkedés. Mert szörnyű, katasztrófa , terrorizmus, iskolai vérengzés stb, és egyben egy reklám a gyártónak a kézifegyvere megállja a helyét a közelharcban, tűzerőben, akár a rendőrökkel tűzpárbajban stb. Érdemes megvenni. Bizonyított a gyakorlatban ugye. :) így csapódik le mint egyik reakció. így is csapódik le , hogy jó ez a kis műszer egy mezei ámokfutó is 30 embert kinyírt vele.
Mondjuk a brit Tornadó gépeket is valaki legyártotta amik éppen szórják a rakétákat, bombákat itt ott.
Ugye én nem tudom mi volt a konkrét kiváltó oka a csókának ennél a manchesteri ügynél. Gondolom még vizsgálják.
De van azért egy olyan összefüggés, hogy mint állampolgár egyben részvényese vagy az adott országnak mondjuk 1/10.000.000 arányban. Meg én is. Valahol felelősséggel is tartozol az adott ország tetteiért , és a szavaiért is. Tettek, szavak ugye mindkettőnek komoly hatásai lehetnek. Ne kérdezd kiért szól a harang mert érted szól ugye. stb stb ne filozofálgassak érted mit mondok.