Még két cég ?
de akkor nem ZRT -vé alakulnának, hanem maradnának NYRT -k...
Még két cég ?
de akkor nem ZRT -vé alakulnának, hanem maradnának NYRT -k...
Van rá kajfer, nyereséges mind a kettő. Az okos pénz nem az eufóriában vásáról.
azokat is majd tőzsdére hozzák bereosok... Különben nincs értelme RTnek,..
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1113
Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban: „Társaság”) tájékoztatja a T.
Befektetıket, hogy a Társaság a Gazdasági Rádiót üzemeltetı MŐSOR-HANG Kftben
(1133 Budapest, Váci út 78/b.) meglévı 97%-os részesedése mellé megvásárolta
a MŐSOR-HANG Kft. további 3%-os üzletrészét, mellyel a Kft. 100%-os
tulajdonosává vált.
Tájékoztatjuk továbbá a T. Befektetıket, hogy a Társaság 100%-os tulajdonában álló
MŐSOR-HANG Kft., valamint a 74%-os tulajdonában álló Palota Gumi Kft. (1151
Budapest, Fı út 63-65.) taggyőlései döntöttek arról, hogy teljes vagyonukkal
zártkörően mőködı részvénytársasággá alakulnak át.
Az átalakulás tervezett idıpontja 2009. október 01. napja.
Holnap remélem kihúzzuk a csúzlit és 11-ért megveszem! Nem is értem hogy lehet előállítani ennyiért egy részvényt, amikor egy rendes névjegykártya is 30 Ft :)
nem tudom, azért szálltam ki :)
Ha tutira tudnám hogy lesz még 20 felett tömés, akkor én sem gondolkodnék hogy vegyek-e még, vagy inkább eladjak... :-))) sőt, adnék be a zaciba mindent azonnal :) csak aztán győzzem kivárni azt a kitörést... ;-) Egyébként mit gondolsz meddig fogják még ezt csinálni 12-14 között? remélem nem olyan sokáig mint 8-9 között... azt lehet nem bírnám kivárni :-/
Én láttam azért milliód tételeket vevői és eladói oldalon is. Legutóbb mondjuk eladóin :) Meg lesz a kitörés, de egyelőre nem hiszem. 10 alá ne menjen... 14 nem kerül sokba ha 20 felett tömnek.
Szia, köszi a választ! Igen, a rallyt azt nyomon követtem, de annak igazából júni. 19.-ével vége, most már csak a lecsengés fázisban vagyunk, vagy nem? (elvégre 1 millió feletti tranzakciókat már nem igazán lehetett látni az utolsó hétben) Illetve egy rallyban azért illene kitörni egy +-1ft-os sávból?! (12-14) Ezért gondoltam hogy valakik hol vesznek, hol eladnak, hogy látszólag nagy legyen a forgalom, de gyakorlatban csupán annyi az eredménye, hogy az eddigi 1 ft-ról 2-re nyílt az olló... de a 14 áttörése már túl sokba kerülne, annyit nem ér nekik, vagy nem egyatalán nem is akarják hogy szárnyakat kapjon az árfolyam (elvégre onnan felfelé már nem sok eladó van, szóval jól haladhatna, főleg 14-es nyitóról, mert ugye onnét már 2 ft fel/le) hmmm... minden esetre kiváncsi leszek a továbbiakra. üdv.: Kajler
szervusz, üdv itt :) Nem ugyanazok az emberek a 100ksok és a nagy 1millió darabtól indul, csak azokat figyeld, többi apró :) Phylnek nem csak az árlépéssel volt baja, sok más probléma is volt a céggel, de jelenlegi rallyt egy sztori okozta, amit jól el lehet adni. Ezért lett forgalma. 1Ftozást pedig sokan űzik, de sztm azért nem érdemes foglalkozni a papírral.
Sziasztok!
Kezdő tőzsdézőként, és persze phyl. tulajként :-) bukkantam rá az oldalra, és a fórumra, és elsőre megtetszett, azóta is folyton vissza-visszatérek hogy lássam mi újság a kedvenc részvényemmel, mire számithatok. Rengeteg hasznos dolgot olvastam (no azért mind a 4000valahány hozzászólást nem volt türelmem végignézni) de most elértem oda hogy írjak is, mivel egyszerűen nem értem ami történik, talán valaki tud magyarázattal szolgálni számomra.
Szóval nekem eddig a következő jött le a phly.-lel kapcsolatban, mióta követem az eseményeket: az a gond a részvénnyel, hogy a részvény árához képest az árlépésköz túlságosan magas, ezért 1-1 forinttal is jól lehet keresni (amennyiben sikerül eladni...), amiért is hatalmas falak alakulnak ki az aktuális részvényérték körül mind eladói, mind vevői oldalon, ha valaki elad x db-ot szinte rögtön átáll 1-2 ft-tal alacsonyabb szintre (a másik falba) ami miatt nagyon nehézkes a kereskedés, és a befektetők emiatt nem igazán preferálják mar jó ideje, ez szépen látszik a múlt forgalmi adatain.
De ami a rally óta zajlik, az érthetetlen számomra: 1-2 naponta megjelenik egy nagyobb vevő, vagy eladó aki szinte mindig 13 ft körül vásárol nagyobb pakkokat (100e-res nagyságrend), szerintem csupán abból a megfontolásból, hogy a forgalmat nyomja, hogy lássák az emberek, hogy hű de micsoda papír ez!... megkockáztatom hogy tök ugyanaz az illető csinálja, gyakorlatilag nulla haszonnal/veszteséggel az eladásokat, és a vételeket is, hogy pörgősebbnek tűnjön a papír, de miért, nem túl átlátszó ez így??? Ez nem vezet sehová, vagy igen? Aki szerintem phyl-ben áll, azt nem fogják 1-2 forinttal erre vagy arra kiugrasztani a pozíciójából (erre a papírra nem hiszem hogy bárki is stop-loss-t állítana be... nem sok értelme lenne ;-) Most vagy teljesen rossz a gondolatmenetem, vagy tényleg értelmetlen ami folyik...
Másik: tudja valaki miért nincsen semmiféle info a részvényösszevonásról? Ugye a tegnapi "kinyilatkoztatás" alapján a cégbíróság már májusban bejegyezte a névértékváltozást, mikor fog megjelenni végre egy dátum a BET-en, hogy ez ekkor, v. akkor esedékes. Ez valóban megváltoztathatná a cég papírjaihoz a hozzáállást, sokkalta jobban kereskedhető lenne utána, akik eddig kiábraándultak a nagy falak miatt, azok is visszatérhetnének, de szemmel láthatóan mégsem sietik el a dolgot... miért?
Kiváncsian várom a véleményeteket.
üdv.: Kajler
u.i.: gratula az oldalhoz a készítőinek, és a lelkes fórumozóknak is!
megjött mindkettő oldalra a nagytőke :))
vagy szarik a papírra, mert áll egy helyben és több lehetőség másokban :) Megint várni kell egy 10millás piaci vételre...
ay eladó vagy fedezni akarja egyéb bét veszteségeit, vagy átnyergel eurhufra...?
derék kis pakkok :)
nem bánnám a 17-t se, és nagyon elégedetten eladom neked a papírokat :)
igaz :))):))