Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Kezdők topikja!

Re: nincs cím

#79622 Tfliszi Előzmény: #79618

A különböző kalkulációkhoz nincs valami jó kis szoftver?

Stop-ok elhelyezése, nyereség, veszteség százalékban ...

#79619 Rowan Előzmény: #79610

15 FT/részvény nyereségedet éppen vitte a brokidíj, ugyanott vagy ahol elindultál.

a broki nyert rajta

legalább valaki örül is neki :)

#79617 Pityke35 Előzmény: #79611

Ja! Fura még nekem, h magamnak kell kezelnem a részvényeimet, ugyanis eddig brokis voltam, és mindent megoldott, jól v rosszul. Ez most kicsit faramucin sült el, de a buta ember a saját kárán tanul! :) (egy vétel-eladás brokidíjat buktam pluszba)

Köszi a zsűrizést!:)

#79611 Ricsi Előzmény: #79610

Pont annyit csökkentettél az átlagon, amennyi veszteséget elkönyveltél. Ha nem, valamit elszámoltál:)

#79610 Pityke35 Előzmény: #79601

És az sem ér semmit, h 70 pontot faragtam az átlagomon? Igazábol arra spekiztem, h ha intenzíven esik tovább az oti akkor az alacsonyabb átlag jól jöhet...hmm...ezt lehet h elszámoltam.

Szerk.:

Igen, mégpedig ott számoltam el, h nem adtam hozzá a bukó értékét....basss!

#79601 Ricsi Előzmény: #79589

Ennek nincs értelme. Valójában növelted a veszteséged, mert a vételen és eladáson is termeltél pénzt a brokinak. Ha nagyobb marzzsal csinálod, akkor megéri.

A következőt tettem, kiv…

#79589 Pityke35

A következőt tettem, kiváncsi vagyok a véleményetekre!

A pakkom 4 különböző szintű vételből állt, melynek átlagára 3623 pont volt. Most belevettem 3471-en egy akkora pakkot mint a legmagasabb bekerülésű pakkom volt, a legmagasabbat pedig eladtam 3485-ön. Így a darabszámom nem változott, az átlagom lejött 3551-re, viszont realizáltam egy tűrhető veszteséget.

Hülyeséget csináltam-e, az a kérdésem.

Re: kerdes

#79561 KawaBazsy Előzmény: #79536

Ja, s már másodszor olvasom, h vmelyik brokicég megelőzte forgalomban az Equitas-t. Utána kéne nézni, mi lehet az oka, hátha az jobb feltételeket kínál.

#79545 Kissherceg Előzmény: #79541

annyit amennyi pénzed van :)) daytrader.hu-t olvasd el

10szeres áttétellel kereskedhetsz otpben azt hiszem

kerdes

#79541 Short

igen annal vagyok, jo ertem. es ez a letetes dolog hogy van, mennyi veszteseget enged, errol tudnatok nekem mondani valamit hogy ez hogy mukodik egy kicsit bovebben, mert eddig pont ennyit tudok, hogy kell nyitni, zarni, ennyi. nem sok. köszönöm

#79540 Kissherceg Előzmény: #79533

ersteban meg pozit sem nyithatsz elvileg 16 után, de záróban zárják. Megnézzük, ne írd be más topikba :)

#79536 Zabás Előzmény: #79535

Tudtad, hogy van olyan broki cég aki záróban /16:37/ zárja a TDT!!!

Portfolió, ha jól emlékszem?

kerdes

#79533 Short

sziasztok! en meg uj vagyok itt, es a shorttal szeretnek most egy poziciot nyitni, akkor tdceladas mondjuk 100 db otp, és ha le szeretnem zárni akkor tdc vétel otp 100 db. vagy hogy? elore is koszonom