A különböző kalkulációkhoz nincs valami jó kis szoftver?
Stop-ok elhelyezése, nyereség, veszteség százalékban ...
A különböző kalkulációkhoz nincs valami jó kis szoftver?
Stop-ok elhelyezése, nyereség, veszteség százalékban ...
15 FT/részvény nyereségedet éppen vitte a brokidíj, ugyanott vagy ahol elindultál.
a broki nyert rajta
legalább valaki örül is neki :)
Ja! Fura még nekem, h magamnak kell kezelnem a részvényeimet, ugyanis eddig brokis voltam, és mindent megoldott, jól v rosszul. Ez most kicsit faramucin sült el, de a buta ember a saját kárán tanul! :) (egy vétel-eladás brokidíjat buktam pluszba)
Köszi a zsűrizést!:)
Pont annyit csökkentettél az átlagon, amennyi veszteséget elkönyveltél. Ha nem, valamit elszámoltál:)
És az sem ér semmit, h 70 pontot faragtam az átlagomon? Igazábol arra spekiztem, h ha intenzíven esik tovább az oti akkor az alacsonyabb átlag jól jöhet...hmm...ezt lehet h elszámoltam.
Szerk.:
Igen, mégpedig ott számoltam el, h nem adtam hozzá a bukó értékét....basss!
Igen, így kicsi volt a különbség. Egyébként az elv jó lenne.
Ennek nincs értelme. Valójában növelted a veszteséged, mert a vételen és eladáson is termeltél pénzt a brokinak. Ha nagyobb marzzsal csinálod, akkor megéri.
A következőt tettem, kiváncsi vagyok a véleményetekre!
A pakkom 4 különböző szintű vételből állt, melynek átlagára 3623 pont volt. Most belevettem 3471-en egy akkora pakkot mint a legmagasabb bekerülésű pakkom volt, a legmagasabbat pedig eladtam 3485-ön. Így a darabszámom nem változott, az átlagom lejött 3551-re, viszont realizáltam egy tűrhető veszteséget.
Hülyeséget csináltam-e, az a kérdésem.
Ja, s már másodszor olvasom, h vmelyik brokicég megelőzte forgalomban az Equitas-t. Utána kéne nézni, mi lehet az oka, hátha az jobb feltételeket kínál.
Tényleg? Az nem is rossz. Bár a záró is elég lutri szokott lenni..
annyit amennyi pénzed van :)) daytrader.hu-t olvasd el
10szeres áttétellel kereskedhetsz otpben azt hiszem
igen annal vagyok, jo ertem. es ez a letetes dolog hogy van, mennyi veszteseget enged, errol tudnatok nekem mondani valamit hogy ez hogy mukodik egy kicsit bovebben, mert eddig pont ennyit tudok, hogy kell nyitni, zarni, ennyi. nem sok. köszönöm
ersteban meg pozit sem nyithatsz elvileg 16 után, de záróban zárják. Megnézzük, ne írd be más topikba :)
Tudtad, hogy van olyan broki cég aki záróban /16:37/ zárja a TDT!!!
Portfolió, ha jól emlékszem?
Igen, TDT. De lassan késő, a nyitott TDT pozikat 16.27 körül lezárják..
igen úgy, de lehetőleg ne ma, mert 9perc múlva automatikusan zárják, ha equitasnal vagy.