Érdekes a helyzet:
Az ezüst az elmúlt időszakban túlteljesítette az aranyat, ezért már a 200 naposon van, közben az aranynak még kell 50 dodo addig.
Hogy lehet ezt vajon a legjobban lekereskedni?
Érdekes a helyzet:
Az ezüst az elmúlt időszakban túlteljesítette az aranyat, ezért már a 200 naposon van, közben az aranynak még kell 50 dodo addig.
Hogy lehet ezt vajon a legjobban lekereskedni?
Ezt most megintcsak nincs időm részletesen követni, de ezüsttel kapcsolatban én inkább - továbbra is - bullish vagyok.
az utókornak, hogy ilyen is volt https://prnt.sc/y0odh8 :)
Hát ezt már megint megcsapták, pedig még emelkedni se kezdett el normálisan. -.- Ritka nagy türelem kell ehhez.
EGO vazzzz, mit csinál ez... :)
elég nagy a szórás a bányák fundamentális értékelése szerint, ami meglep tekintve a hasonló működési modelleket.
mondjuk a top termelő cégek listája is már hasznos :) kitermelési adatok is, szóval érdekes.
Nincs mit, bár igazat megvallva, loptam egy másik fórumról a linket. Felületesen belelapoztam, bár az angolom gyenge hozzá, de a grafikonokhoz, táblázatokhoz pont elég. Egy dolog szúrt csak szemet nekem, hogy a felhasználásoknál kis eltérések voltak fel vagy le az előző évhez képest, kivéve a napelemes témakört, ahol +34%-os bővülés volt előző évhez viszonyítva.
köszi, hasznos :)
üzenet Erstétől
--
Nem csak a hazai kereskedési idő alatt nézi a rendszer az árfolyamot, hanem a nap 24 órájában kell az alaptermék árfolyamának a korlátár alatt/felett lennie, ellenkező esetben kiütésre kerül az adott certifikát.
Ez nem csak most, korábban is így volt. (Ebben bizony kételkedem.)
http://www.erstebroker.hu/hu/certifikatok_turbo_certifikat_mukodes.html
Üdvözlettel:
Z
Hogy tovább pontositsam, a termék kereskedési idején kivüli szintek nem vehetők figyelembe a kiütésnél.
Ha valaki tudja, hogy az Erste szabályzatának melyik pontja vonatkozik ide, köszönettel venném, ha belinkelné.
Köszönöm.
Más certiknél nem ez a tapasztalat és gondolom valahogy egységesen kellene kezelni ezt a kérdést.
Ha éjszaka éri el, akkor is kiütődik vsz.
Silver TL15 - kiütési szint 31 USD?
Ezt a szintet még nem érte le (csak éjszaka egy rövid időre), hogyhogy kiütődött???
ezüst sávozik.sávozik?.jó lenne, ha lejjebb jönne.
nem jó bizniss bennülni.
no ez is elszaladt egy cseppet..., ideje volt...