ezek a pacekok. :))
ezek a pacekok. :))
http://hvg.hu/itthon/20170511_Tolgyessy_Peter_Orba...
még benne az szdsz-es bölcsek köve.kinyilatkoztat mint jézus.. tudja a tutit.. ettől függetlenül el szoktam olvasni.. erősen kerüli a kényes kérdéseket..tipikus értelmiségi.. kritikákat mond..szállóigéket lózungokat gyárt..de nem tud összerakni a többi nagy megmondóval sem egy működő rendszert..nulla a gyakorlati érzékük.. ő is része volt a széthúzásnak..már akkor is amikor még esély volt az egyirányba gondolkodásnak egyirányba indulásnak.
Ha egyszer leirja mit kell tenni..egy taxativ felsorolással..nem egy fohászlistát. egy rágógumi pacákat..akkor elhiszem neki.
nem a faszkodásod érdekel faszmatyi.. költői volt a kérdés..egyfajta töprengés..
igen sokféle cikk jelenik meg...lehet azzal az igénnyel inkább ők irjanak irányitottan ellenőrzötten a dologról.. mint egy kiszámithatatlan külsős.. de külföldi sajtóban nincs ez a szervilis tartózkodás, önszabályoszás, megfelelni akarás.. az igazság elhallgatására amikor zsidókról van szó... érdekes ebből a szempontból vizsgálni a sajtószabadságot..
nem gondolom soros israel ellenes lenne..legfeljebb a befolyása nem akkora mint szeretné .. de semmilyen liberális támadás nem lrte a zsidó államot amiért nem tart be semmilyen ensz határozatot...illegálisan van atomfegyvere... idegen államokat önkényesen megtámad.. nem fogad be menekülteket..a beszökőket meg koncitáborba zárták.. talán ez sokat elárul.
nekem az a rejtély, hogy mi olyan bonyolult a Google -ban, hogy kifog rajtad? Túlértékeltelek úgy látszik, a "genetikai" megfontolásig el tudsz jutni, de már a gugli túl sok? Csak szeretnéd, ha a barátod lenne? Ebben lehet, sok igazság van: 
tessék, ne eröltesd túl a kattogó agyadat (hagyd aludni a szomszédot), gugli tudna segíteni neked, Soros és Izrael nagy barátok (nyilván genetikai okokból):
http://www.algemeiner.com/2016/09/28/george-soros...
http://www.google.ae/amp/nypost.com/2016/08/15/wh...
Óvatosan olvasd, sok hosszú évek kattogásával összehozott elméleted mehet a kukába töle :)
Mindig kattog az agyam azon mi lehet a cél?
értem én tetvarek shortos magánállama kiépít egy befolyási hálót.(ő csak ennek képviselője.. erősebb ez a háló) ... amit saját és cionista (ez végül is secko jedno) érdekében mozgat.. nem pénzt ad hanem egy egy tőkemennyiséget elkülönít egy célra és annak hozadékából tartja fenn a projektet működteti a rendszerét..mivel bonyolult és kockázatos csak úgy befektetni, ezért ezen a hálón keresztül befolyásolja a piacokat titkos infókat gyüjt.. ok..ez kb látszik..látszik sorosnépének a jellege.. kettős beszéd kettős mérce.. idegen zászló.. hamisság.. ez genetikai..
De két dolog nem világos.. ha tetvareksoros szerint ez a neoliberalizmus az ideális világnézet..ez a jövő világrendje.. akkor israelben miért nem ez az irány? vagy ez csak a goyoknak kell? Európának? elszívni forrásokat, bizonytalanságot alakítani ki? Stabil értékrendek, gyökerek nélküli bizonytalan európai társadalmak kialakítása?
A másik a hazai ellenzék..ez a legnagyobb rejtély.. egy mocskolódó..füttyösdks (juhász) féle ellenzék miért gondolja ők az alternatíva..a kívánatos vezetők? Miközben az emberek a rendet a viszonylagos jólétet akarnak.. békét nyugalmat.. békés egymás mellett élést.. egy felismerés dereng az agyamban.. ők nem is akarnak kormányozni.. a parancs arra szól.. a kormányt meg kell dönteni..és utána legyen egy politikailag légüres tér..egy káosz..hiszen ez soros martalócainak a terepe.
Ezeket a bizonytalanságokat ráadásul le is lehet kereskedni..pénz nélkül lehet működtetni a rendszert.
Most már biztosak lehetünk, hogy Kósa mestertől tanulják e dicső mesterséget, csak még nincsenek ezen a szinten :o)))
A srác meg se bír mukkanni, a leány meg nyomja a betanult paneleket....szörnyű buták, viszont arra rájöttek, hogy esetleg ebből munka nélkül meg lehet élni
Már a legelső mondat megadja az alaphangulatot :))
hát, nem nagyon kommentálom már a nyomorodat, kitartó vagy úgyis minden cáfolattal szemben...
kéééész végem ... már a comedy centrált is megszégyenítik ezzel a stand up.al... :-DDDD
http://nyugatifeny.hu/2017/05/10/sirva-rohogos-vid...
hugyagyú, elhízott, hormonzavaros majom....van belőlük 1-2 (erzsi_szilárd, czibere stb.)
http://hvg.hu/velemeny/20170510_bayer_zsolt_korman...
a buta észtek nem tudjak, hogy viszketo tenyerekrol kellene beszelniuk :)
ja, nevezhetem utjelzo #sokadik-nak is, megyunk mendegelunk a sorban lehagyott utjelzok mellett
Úgy érzem, hogy ilyen beszédet évtizedekig nem fogunk hallani a magyar politikusoktól...
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/az-eszt-elnok-...
Ahogy olvastam a cikket, az kavargott a fejemben, hogy itt miért nem működik ez az innovatív gondolkodás? és mindig csak oda jutok, hogy a politikusaink visszafogják a fejlődést, nem kicsit, nagyon... félreértés ne essék, nem tudják teljesen, de visszafogják, amennyire csak tudják... és miért? a pillanat uralmáért, a pillanatnyi haszonért...
Az a gond szerintem , hogy elnöknek olyan személy kellene akinek nincs pártkötődése , és köztiszteletben álló valaki. Nem párttag . Független személy, minden értelemben anyagilag , szellemileg.
Pl most egy Áder szerintem alapjáraton nem egy elvadult figura. Csak egy pártkatona. Hiába az anyagi függetlenség amit azzal megkap, hogy mikor leszerel kap egy házat , talán autó is , havi juttatást. Magyarul nem függ attól anyagilag, hogy leváltása után a pártnak mi róla a véleménye, ez jó szabályozás. De ennek ellenére nehéz lehet a pártkötődést összeegyeztetni azzal, hogy be kellene szólni mert elmebaj van. :)
Ez igaz nem csak a mostani helyzetre vsz hanem bármelyik pártnál ilyen helyzet lehet.
Ez nem jó így. Mert az egész poszt egy ilyen aláírógép lesz. Lásd Schmitt. Áder is inkább a globális környezeti folyamatokról beszél kikerülve a kényes ügyeket.
Mikor volt ez a migránsozós népszavazás behívták a tv-be előtte, na gondoltam most mit fogsz mondani haver. Erre elkezdi a globális környezeti folyamatok hatása a migrációra stb. :) Na b+ , ezért kár fenntartani a hivatalt.
Dk azt hiszem teljes távolmaradással tüntet már x ideje , nincs is frakciójuk. Azzal tüntetnek , hogy nem veszik fel a fizetést de nem is járnak be ilyesmi rémlik.
Nem normális dolgok ezek sem, hogy egy közt. elnök beiktatáson nincsenek ott pártok.
jól láttam, mszp-dk távolmaradással tüntetett a közt.elnök ellen? Gyönyörű! :-)!
Ez egy államférfihoz méltó beszéd volt. Teljesen alap dolgokat mond el, de ez is nagy előrelépésnek tűnik, hogy legalább ezeket elmondja . Ez már jól jellemzi hol tartunk .
Áderben van valami emberi tartás, és emberi értelem, mindig éreztem ezt rajta, hiába azért valahol egy horgászról beszélünk. :) Kínos helyzetben van ezzel a párttagból közt. elnök megoldással. Gondoltam , hogy van nála egy olyan pont ahol a pártfegyelem már sok neki . Azért jó messze volt ez a pont. ) de volt legalább.
Az egésznek a hangulata arra emlékeztet mintha vásott gyereket a tanító bácsi helyre igazítaná. Annyival komolyabb, és mélyebb amit mond annál ami általában mostanában elhangzik ott. Mintha egy felnőtt szólna gyerekekhez. Fülön csípte volna a rendetlen nebulókat. Kár, hogy vszínű egyik fülükön be másikon ki.
Ádernek meg azon nem ártana elgondolkodnia a saját munkáját értékelve, hogy ezt a beszédet mikor kellett volna elmondania. Mondjuk én legkésőbb a gonosz migránsos őrületben vártam volna tőle , hogy előveszi a pálcát és kioszt néhány körmöst szóban. Először saját maga a saját posztján kezdjen felébredni a kómából, utáni nevelgetheti a csürhét a Parlamentben, hátha ragad rájuk valami értelmes dolog.