Érdekes
banyaiz Előzmény: #794818Ez egy államférfihoz méltó beszéd volt. Teljesen alap dolgokat mond el, de ez is nagy előrelépésnek tűnik, hogy legalább ezeket elmondja . Ez már jól jellemzi hol tartunk .
Áderben van valami emberi tartás, és emberi értelem, mindig éreztem ezt rajta, hiába azért valahol egy horgászról beszélünk. :) Kínos helyzetben van ezzel a párttagból közt. elnök megoldással. Gondoltam , hogy van nála egy olyan pont ahol a pártfegyelem már sok neki . Azért jó messze volt ez a pont. ) de volt legalább.
Az egésznek a hangulata arra emlékeztet mintha vásott gyereket a tanító bácsi helyre igazítaná. Annyival komolyabb, és mélyebb amit mond annál ami általában mostanában elhangzik ott. Mintha egy felnőtt szólna gyerekekhez. Fülön csípte volna a rendetlen nebulókat. Kár, hogy vszínű egyik fülükön be másikon ki.
Ádernek meg azon nem ártana elgondolkodnia a saját munkáját értékelve, hogy ezt a beszédet mikor kellett volna elmondania. Mondjuk én legkésőbb a gonosz migránsos őrületben vártam volna tőle , hogy előveszi a pálcát és kioszt néhány körmöst szóban. Először saját maga a saját posztján kezdjen felébredni a kómából, utáni nevelgetheti a csürhét a Parlamentben, hátha ragad rájuk valami értelmes dolog.