az is sanszos..ha befogadnánk megszállókból..akkor ide a mások által soxor átszűrt reszli jutna..
az is sanszos..ha befogadnánk megszállókból..akkor ide a mások által soxor átszűrt reszli jutna..
nem örülnek..országvezetők még nem mentek ennyire ellen a népakaratnak.. voltam most egy hétig németeknél.. alig látsz németet lődörögni az utcán..este sem járnak semerre..
Ha németet látsz gyorsan megy..nem néz senkire..megy a vsútra földalattira.
szállodában olasz szlovén török emberek dolgoznak.. sofőrök csehek..konyhában pakik és indiaiak.. boltokban törökök és afrikaiak.. a tulajok vietnámiak.. törökök..indiaiak..
Kb 5éve járok u.ide..éttermekben sörözőben is mindig voltak németek hétköznap is..most zömében külföldiek vannak..
akkor most mi a pálya? humánus emberjogi dolog valakit röghöz kötni? ez hogy? tudtommal ensz emberi alapjogok is tiltják..
Anno mondtam.. ok fogadjuk be menekülteket..sopronkőhidán legyen a tábor.. velkamm rózsaviz.. a párnán csokiszivecske..aludd ki magad barátom.. este 2napi hideg élelem és egy térkép esetleg tapasztalt vezető.. még esetlegebb egy fáklyasorral kivilágitott út a határig.. útjelző táblákkal.
nem vagy te ennyire kis szimpla.. évtizedek óta vannak menekültek Mo.-on.. háborús helyekről is jönnek titkos megállapodások alapján..úgy tudom Tunéziából és Egyiptomból is jöttek..
Megvan ennek a módja.. beadott papirok kérelem.. ellenőrzés.. elbirálás..nem pedig beszököm és randalirozom...esetleg rádtöröm az ajtót..
nincs meg? vagy már kialudtad? más a menekült a migráns.. és a megszálló jellegű betolakodó.
A világ minden országába kellenek papirok vizumok a belépéshez.. aki hamis papirokkal akar belépni az börtön.. az is aki nem müködik együtt a hatósággal..50éves azt mondja ő biza 17 éves..
Az sincs meg? ha valaki hivatalos úton jön be akkor annak beilleszkedni a társadalomba.. Isten hozta..
CSak a műmájer emberjogisoknak álhumanistáknak javasolnám.. bontsa le a házánál a keritést. nyissa ki az ajtót.. kösse meg a kutyát.. és akkor elhiszem..amúgy meg csak buta szöveg..
"A diákok nyolcvan százaléka arab vagy török származású"
És akkor most Merkel annyira örül? De én a NÉMET (őshonos, europid) állampolgárokat is megkérdezném, hog mit gondolnak erről, örülnek vagy nem?
Nem olyan biztos, hogy Németországból nem toloncolnak ki vagy teleptenek át ide. Németországnak sincs elég tőkéje ennyi ember konkrétan ingyen történő képesítésére (szerintem).
Ez színjáték, már rég elbukott, csak szavazat maximalizálni kell. Megy a kármentés, mert ha nincs migránsozás, meg hadat üzenünk brüsszelnek kampány, akkor a kormány teendőivel foglalkozna a média. Terelni kell. Kb fél egy éve folyamatos migráns vándorlást látni a keleti pályaudvar irányába. Jönnek mennek, várnak valamire, majd tova is állnak. Nem maradnak itt, mennek Germany fele...
Még amúgy anno, valamikor az év elején olyasmiket olvastam, hogy ez a tavasz egy politikai komédia lesz. Tessék, bevállt. Mikor reggel megláttam az új fidesz plakátot (Vona és Botka bábosat), akkor röhögtem egy nagyot. Ilyen sem volt még nagyon, hogy a pártok plakátháborút vívjanak.
Nem tudom, ki hol él, de én kb. 3-4 hete egyre több arabot vagy négert (mielőtt félre értetek, tudom, hogy sok fekete muszlim is van) látok. Gondoltam arra is, hogy csak paranoiás vagyok már, mert folyton ezen jár az eszem, de a metrószerelvényeken minden korán reggel látok legalább 3-mat 4-et,( egy leszáll, felszáll helyette kettő) és sosem ugyan azt. ilyen eddig nem volt, és tök hirtelen jött ez az egész. Szerintetek lehet köze ahhoz, hogy Orbán elbukott az Eu-val szemben?
Kíváncsiságból beütöttem googleba első cikk 2015-ben 300-an kaptak menedékjogot. Vmi 100 k -s nagyságrendű kérelemből ahol a nagy része ugye a papírok beadása után 1 héttel max Germanyban volt.
1000 környéke nagyjából stimmelhet vsz mióta megy ez a nagy cécó itt , hogy ilyen migráns olyan migráns. :)
Germanyban meg 1 millióval dolgoznak kiből lehet Mercedes gyári munkást faragni. :) 1 milliónak egyáltalán a menedékkérelmét elbírálni érdemben. Eszméletlen meló. Be is rosáltunk volna vsz ha pár 100 k ember kérelmét érdemben el kell bírálnunk.
Ennek egy része persze visszajön csepegtetik innen onnan , hogy vissza oda ahol először regisztrálták. Évi pár 100 bírálattal elbírunk vszínű valahogy.
Németeknél nem táboroztatják már őket hanem bérlakásokba költöztették , vagy befogadókhoz segítőkhöz, ahol az állam fizeti a bérleti díjat x ideig. Mi közben itt elvagyunk a népszavazással, meg az óriásplakátokkal meg a gonosz Sorosozással. Módosítjuk az alkotmányt ha megszűnik a letelepési kötvény, meg ilyen látszat tevékenységekkel.
Pontos számot nem tudok mondani fenntartásokkal kezeld. Olyasmi rémlik nekem, hogy aki fiatalkorú és egyedül érkezett az "különleges bánásmódot" kapott. Törvényi kötelezettség is részben. Eleve tartózkodhatott itt , és akkor + gyorsított menekültügyi eljárás ahol jó esélye van mert fiatalkorú. Abban a táborban akkor több 100-an voltak ilyen fiatalkorúak abban az egy pillanatban mikor az a riport készült . Az egy másik kérdés, hogy a tábor vezetője elmondta, hogy a nagy részük nem értékeli ezt a különleges bánásmódot hanem eltávozik nyugati irányba. Rengeteg fiatalkorú volt egyedül, és sokan fiatalkorúnak adták ki magukat.
Ezen kívül mindig lehetett hallani, hogy 10-20-30-40 menedékjogot kapott ilyen olyan okokból, felnőttek, családosok stb. Még az is felmerült, hogy vallási alapon nem diszkriminálunk e menedékjog bírálatnál .
Ezért gondolom olyan 1000-es nagyságrend környéke lehet ez.
Most is a jó ég tudja mennyi ilyen eljárás lehet folyamatban . Legtöbb esetben azzal zárul, hogy már nincs is az országban meg se várta az eljárás végét. De biztos vannak olyanok akik megvárják, és megkapják a menedékjogot. 1000-ből 1 vagy ilyesmi.
Politikailag a gonosz migráns az adu. Számtalan ilyen logikai bukfencet lehet találni a sztoriban. Csak politikailag kérdés, hogy hálás dolog e ebben az ügyben az emberi értelemre alapozni? :)
Szerintem az ellenzéknek valami olyan álma van, hogy ez a téma egyszer kerüljön le a napirendről.
Ettől függetlenül persze igény lenne rá, hogy ilyesmikre rámutasson egy egy képviselő ha már fizetést kap , hogy a Parlamentben képviselje az embereket, akkor valami gondolkodást is vigyen a tevékenységébe. De hát ez az igény nem lehet túl nagy sajnos. :) Erre a megállapításra kell jutnom . Szisztematikus munkát igényelne egy eleve hátrányos helyzetből aztán ki tudja, hogy a végén nem a migránssimogatás marad e meg a tudatalattiban.
Ha szemfüles ellenzéki politikus volnék, akkor gyorsban, még melegében utánajárnék, és a témába egy jobb horgot beakasztanék a kormánynak, hogy ez hogy is van? Megtévesztik a választókat? Hány milliárdot költöttek reklámokra, meg szavazásra? ééés így is küldenek ide embereket? há hogy, miként? mi történt? :-))
Annál sokkal többet is befogadtunk mióta megy ez a gonosz migránsok megvédés típusú brazil szappanopera. :)
Emlékeim szerint folyamatosan voltak olyanok akit menedékjogra jogosultnak minősítettünk. Számokat nem tudok neked mondani de 1000 nagyságrend környékén lehet mióta megkezdtük a harcunkat a gonosz migrációval. Fiatalkorúakat eleve, és akkor volt azért más is beleesett a szórásba. Az más kérdés, fiatalkorúak különösen védett kategória, hiába kaptak menedékjogot, vagy legalábbis jó esélyük lett volna rá, hogy megkapják első adandó alkalommal eltűntek Germany irányába a szállásukról. :)
Külön kell azért választani a parasztvakítást meg a valóságot. Nehéz ügy mert nagyon komoly a parasztvakítás az ügyben 99% kb, és néha van egy egy morzsa ahol valami érdemi dolog is elhangzik
Most hallom, hogy állítólag 30-40 fiatalkorú migráncsot befogadunk.
Ez igaz? Nem arról volt szó, hogy senkit sem, mert Brüsszelt megállítjuk, meg hogy mindenkit visszaküldünk oda, ahol belépett az eu-ba?
Vagy kamu a hír?
Hát igen... sajnos nem csak sebészorvosok jönnek Európába. De legalább ma már bevallják. Azt az egyet nem értem, hogy ha Németország őshonos etnikai társadalma öregedik, és kevés gyerek születik, akkor miért az a megoldás, hogy egy teljesen más (ráadásul az itteni kereszténnyel sajnos okkal ellenséges) kultúrájú és etnikumú embercsoporttal helyettestik azt. Ez kb. olyan mint amerika példája, csak itt nem kell egy fejledtebb társadalomnak erővel elvenni a területet, hiszen mosolyogva odaadják azt. Mellesleg, mivel több migráns elmondása szerint rengeteg radikális kihasználta a bevándorlási hullámot, lehetnek megint olyan tüntetések, mint Angliában volt a sharia-alapú törvényekért. Mivel a jelenlegi politikusok mindenképp el akarják kerülni a migránsok "megbántását", ezért lehet, hogy engednek is nekik. Meg ez a vérfrissítéses dolog nagyon ilyesztően hangzik. A (mondjuk ki nyltan, fehér) Német társadalmat lecserélni muszlimra, mert túl kevesen vannak. Ez a tatárjárás után a mi esetünkben azért működött, mert mi itt akartunk hont alapítani, így muszáj volt integrálódni. De a muszlimoknak már van hazájuk, és az ott dúló háborúkat pont a férfiaknak kéne megoldaniuk, akik a grafikon szerint itt tartják a markukat, nem pedig egy újat találni. A muszlimok (mint ebben a cikkben is olvashattuk) nem akarnak felhagyni a kultúrájukkal, de ebben az esetben békét csak úgy lehet teremteni, ha az itteniek hagynak fel azzal, ami pont a teljes vérfrissítéshez vezethet. Ennyire kevés idő alatt, mellesleg nem is lehet ennyi embert képesíteni valamilyen szakmára.
A liberálisokat, tudom nem zavarná, ha 100 év múlva Európában az europid rassz kisebbségben lenne, de ez akkor is egy borzalmasan hangzó dolog. Kisebbségnek lenni a saját hazánkban.... engem kiráz a gondolattól a hideg.