Hát igen... sajnos nem csak sebészorvosok jönnek Európába. De legalább ma már bevallják. Azt az egyet nem értem, hogy ha Németország őshonos etnikai társadalma öregedik, és kevés gyerek születik, akkor miért az a megoldás, hogy egy teljesen más (ráadásul az itteni kereszténnyel sajnos okkal ellenséges) kultúrájú és etnikumú embercsoporttal helyettestik azt. Ez kb. olyan mint amerika példája, csak itt nem kell egy fejledtebb társadalomnak erővel elvenni a területet, hiszen mosolyogva odaadják azt. Mellesleg, mivel több migráns elmondása szerint rengeteg radikális kihasználta a bevándorlási hullámot, lehetnek megint olyan tüntetések, mint Angliában volt a sharia-alapú törvényekért. Mivel a jelenlegi politikusok mindenképp el akarják kerülni a migránsok "megbántását", ezért lehet, hogy engednek is nekik. Meg ez a vérfrissítéses dolog nagyon ilyesztően hangzik. A (mondjuk ki nyltan, fehér) Német társadalmat lecserélni muszlimra, mert túl kevesen vannak. Ez a tatárjárás után a mi esetünkben azért működött, mert mi itt akartunk hont alapítani, így muszáj volt integrálódni. De a muszlimoknak már van hazájuk, és az ott dúló háborúkat pont a férfiaknak kéne megoldaniuk, akik a grafikon szerint itt tartják a markukat, nem pedig egy újat találni. A muszlimok (mint ebben a cikkben is olvashattuk) nem akarnak felhagyni a kultúrájukkal, de ebben az esetben békét csak úgy lehet teremteni, ha az itteniek hagynak fel azzal, ami pont a teljes vérfrissítéshez vezethet. Ennyire kevés idő alatt, mellesleg nem is lehet ennyi embert képesíteni valamilyen szakmára.
A liberálisokat, tudom nem zavarná, ha 100 év múlva Európában az europid rassz kisebbségben lenne, de ez akkor is egy borzalmasan hangzó dolog. Kisebbségnek lenni a saját hazánkban.... engem kiráz a gondolattól a hideg.