Hozzászólás
MGHUN Előzmény: #793966De én azt akartam az előző írásommal mondani, hogy ezeknek az országoknak a helyzetéről nem az európai POLGÁROK, hanem az amerikai MULTICÉGEK tehetnek, és nem az európai POLGÁROK dolga azt a helyzetet SAJÁT zsebükből megoldani, amit én személyesen ezerszer hallok lehetőséglént. Abból meg pláne elegem van, hogy egy-egy országot kiemelnek ezek közül a helyek közül, ahhol szinesbőrűek élnek, mert így elő tudják húzni a rasszista kártyát,(amivel a mai világban MINDENT el lehet érni) mikor ahhoz semmi köze az egésznek, valamint ezzel a "kártyával" a kezükben SZINTE MINDENKIT rá tudnak bírni arra, hogy aki ebbe nem akarja belevonni magát, mert monjuk egyes dolgok nem engedik azt, azokat szinte vademberként szídják, mocskolják, hogy akkora legyen benne a bűntudat, hogy a legelső kéregető cigánynak ne adjon egy ezrest. Kisgyerekkorból pl. saját tapasztalat, hogy mikor elémraktak olyat is,amit nem akartam megenni (ez általában valamilyen furcsa ázsiai étel volt, amiket utálok), akkor ne kaptam volna valami napokig tartó büntetést, azzal a jelszóval, hogy az "afrika gyerekek megennék". Másik, hogy az általánosba, alsó tagozatban a tanárok ordibálását halgattam órákig sokszor, mert az a menzakaja nem ment le a torkomon, (valamilyen félig megfőtt, fűszeres kápozta), amitől egy két gyerek konkrétan beteg lett. Persze hozzátették megint, hogy a niggerek megint így-meg úgy. Arra senki sem gondol, hogy ha valakit ezzel a sírba visznek, akkor a képeken azok az afrikai gyerekek nem fognak jól lakni.
Én nem azt mondom ezzel, hogy ők le vannak szarva, hanem hogy annyi fölösleges dologra bírják rá az embert ezekkel a szar kampányokkal, azzal nem oldódik meg az éhezés. Én is (mint mondtam) teszek valamit, még pedig azt, hogy ilyen multicégek termékeit nem veszem meg. Azok a ruhák véleményem szerint amúgy is inkább melegbárba, mint utcára valók.
Az alapítványok tevékenységét én természetesen nem ítélem el, hanem támogatom, csak azt nem értem, hogy miért folyton csak a színesbőrűekért ajvékolnak, mikor nem csak ott van szenvedés, ahhol ők vannak.