Nyugtalankodnak a részvényesek... össztűz alá vették a Ford vezetését... ééés joggal :)
Nyugtalankodnak a részvényesek... össztűz alá vették a Ford vezetését... ééés joggal :)
igen, az MO mostanában nem ment nagyon , de 67-ig ha leesne, ott szívesen visszavenném...
BK(nyerőben) és MO(minuszban) eladva.
Mindkettő harmatosan viselkedett az utóbbi hetekben, az utóbbi ráadásul még a Matgab eladás utáni +t sem volt képes hozni :)
Miközben az AMD-t megütötték, az NVDA-t tépik ...
na meg az EA-t is ...
Buffettnek igaza van, ha van egy meglátás, meg kell venni és ülni a popónkon ... :-/
Hosszabb távon nem látok benne fantáziát, persze meg kellene vizsgálni, hogy fektetnek-e a jövőbe? Versenytárs Uber, Lyft, közeljövőben Waze... jövőbeni versenytársak nagy autógyárak Daimler, Ford, Tesla stb, ami így hirtelen eszembe jut...
Icahn is benézhet dolgokat, habár mostanság egyre több sztorit néz be :)
Hertz-et elég kegyetlenül büntetik mostanában.
Pedig a múltkor Carl Icahn még duplázta is a tétjét... Nem fog ez felpattani valamikor mostanában szerintetek? Pár éve még 10x-szer ennyit ért a cég...
...erre csak egy +6%-os nyitás lehet a válasz.. :S
A 18,1-en eladott Milacron visszavéve 17,23-on.
chipgyártókat is jóárasították...
Kár, hogy az AMD-t nem shortoltam -24%.
De Etsy-t islehet ma olcsóbban venni...
Úgy látszik, hogy akcióznak az autógyártóknál...
Áprilisi eladások:
Eléggé megroggyantak az eladások ...
Ford: -4,2%
GM: -3,4%
FCAU: -4,7%
A cikk alapján, csak a Lidar egymaga 100 giányi adatot generálhat másodpercenként.
http://finance.yahoo.com/news/apos-ocean-auto-big-...
Tovább gondolva, hosszú távon lesznek itt óriási nyertesek.
http://marketrealist.com/analysis/stock-analysis/materials/aluminium/egész jó kis oldal...
Ismét pattant 11ről, rábővítve 11,3on
Ja és elvileg ápr.27én jelent, remélem hozzák a számokat... :)
Az adócsökkentés legfontosabb elemei:
emberverés után, egy nyulat gyilkolt le az united :-/
index.hu/mindekozben/poszt/2017/04/26/a_united_airlines_legujabb_aldozata_simon_az_oriasnyul/
Vettem anno UA-t. CFO lemondott ok nélkül.
Vettem TEVA-t. CEO lemondott, most ma meg a CFO is.
Azért tökös gyerek ez a Hernádi, hogy bár ahányszor veszek MOL-t mindig előkapja őt is az Interpol, de azért ő kitart...
:-)