Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

CEU --> libsik

#794228 Ibiza Előzmény: #794197

simán beszopod a jóságos adakozó soros mítoszát..és természetesen minden támadás alaptalan ezzel a szegény párával kapcsolatosan... ő neeem olyan családból származik aki rosszat akarna..csak a sok csúúnya és irígy ember báncsa..

Én már felsoroltam azt sokkal korábban amit a zorbán.. 2 OTP támadás (egyik komoly összeggel fáj nekem.lóg az öreg takony egy lakás árával...sok ember pénzét teljesen elvette ezzel) és ott volt a Forint elleni támadás.. akkor most jószándékú vagy sem..

soros népe hej..

újságírók usa vs libsi sajtó

#794216 Koffein Előzmény: #794189

Jaaaj te, ezt simán meglehet oldani, egy szabály módosítás Kövér Lacitól, oszt itt is öltönybe fog a libsi média kérdéseket feltenni. Oszt honnan tudod, hogy nem az m1től ülnek az első sorba? :)

CEU --> libsik

#794197 tozsdenyul Előzmény: #794190

úgy látom, a civil törvényt se olvastad el. A kijátszáshoz se táska, se pénzmosási tv nem kell.

Megjegyzem, a soros pénzek ma is átláthatóak.

Mindent benyalsz, amit viktor (putyin) eléd rak, kritikus gondolkodás ellenpróbáján nem esnek át. Vicces, hogy sorosról minden rosszat feltételezel indulásból, viktornál a maszatot feltételezni is képtelennek látszol.

Kádár jó, soros rossz, már Kádár is megmondta :)

Kádár népe :)

CEU --> libsik

#794196 tozsdenyul Előzmény: #794187

nem válaszoltál, hogy mitöl jobb, ha van tényleges egyetem otthon

Az államközivel meg kitörölheted, azzal majd mit kényszerítesz ki a ceu-ra? Hogy tilos a genderszak?

"legalább is a szerződés erejéig" írod...tehát kitörölheted vele :)

De ügyesen benyelted már n-edszer, amivel viktor vakít, csak hát neked nem Mari néni szintjét kellene megcéloznod...

Szerk.: néhány apróság még: államközi nem, de nemzetközi szerzödés eddig is volt Ceu-nál

Egy sor dolog megváltoztatására, betartására kötelezték eddig is a Ceu-t, mégse kellett hozzá államközi, hanem a magyar tv-k alapján tették

Az ISIS-t vagy bosnyák egyetemet a régi tv-k alapján is el lehetett utasítani, ahhoz sem kell semmi államközi szerződés

De kb a leglényegesebb: ahhoz, hogy az isist és a bosnyákokat szabályozzák, nem kell (jogászkormánynak) olyan tv-t hoznia, ami a Ceu -t ellehetetleníti és az egész világot felprovokálja ellenünk, és ahhoz ragaszkodni is és beleállni

Tényleg csodálkozom rajtad, hogy ha viktorrol van szó, sosem gondolkozol el hogy mégis mi a mögöttes ok? miért? Kinek az érdeke? hanem azonnal elfogadod a felkínált politikusi magyarázatot...

Banyaiz-t meg bezzeg csesztetitek :)

CEU --> libsik

#794195 banyaiz Előzmény: #794190

Nehéznek nehéz és abba az irányba megy a szabályozás, hogy egyre nehezebb legyen pénzmosás, bezárni a kiskapukat a világban. De ha az lenne a nagy célja egy Sorosnak pl, hogy ilyen műveleteket végezzen álcázza magát akkor azért valamit tudna tenni vsz az ügy érdekében. :) De gondolom nem ez a nagy ambíciója , hogy túljárjon a magyar kormány eszén és olyan civilszervezete legyen akinél nem mutatható ki a pénze. :)

Nem is ez a lényeg vsz semmi gond nincs azzal, hogy legyen átlátható milyen külföldi pénzek jönnek civilszervezetekhez vagy bárhová. A gond azzal a fajta bélyegzéssel van amit Ibizának mondtam.

Azzal, hogy ezt felhasználni arra, hogy egy-egy szervezetet a közvélemény előtt lejáratni , vagy megpróbálni lejáratni . Nem egy vita alakul ki, hogy jön egy civil, vagy álcivil brigád aki állít valamit, és erre jön egy válasz a kormánytól érvek ellenérvek. Hanem a bélyegzés. Teljesen mindegy mit mond mert külföldi és ráadásul Soros. Az már mellékes, hogy esetleg amit mond az valós probléma. Ez a baj ezzel vsz .

Maga a törvényalkotási folyamat, és pl Viktor brüsszeli beszéde is amit ott is Sorozott meg migránsozott stb erre utal. Ki támadná ezt a törvényt ha nincsenek ezek a bélyegzős sztorik körülötte? Senki az ég világon vsz. Aztán úgy csinál mintha nem értené miért támadják mert ez jogilag megáll akkor mi a baj.

CEU ügyben dettó. Nem azzal van a baj vsz, hogy akkor adhat ki usa diplomát is ha ott is van egyeteme. Hanem az egész ügymenettel, a Sorosegyetemezéstől már a migránsok is belekeveredtek oda is, csúsztatások, egyeztetés nélküli törvényalkotás 2 nap alatt stb. Itt is a bélyegzés megy. Egy közoktatási intézmény kapcsán.

Tipikusan az a helyzet mint már számtalanszor mondjuk dev hiteleknél, senki nem vitatta azt, hogy kell egy közös megoldás, közös teherviselés , és valahogy ki kell hozni ebből a néptömeget "megmenteni". Na de az a bélyegzése a bankoknak és mindez elhúzva a végtelenségig ami ment. Most már nem gonoszak a bankok mióta Mészáros is beszállt , meg Matolcsy rokonság?:) Most már nem is kérnek kamatot a hitelekért? Egy gonosz bankozást nem hallok, micsoda meglepetés. :)

A civilszervezetnél is amint csak CÖF lesz az összes "civilszervezet" mindjárt minden szuper még az se lesz érdekes , hogy 20 millió forintból hogyan plakátoltak ki 1 mrd Ft reklámot lásd pénzmosás elleni törvények. :) Erre megy ki a játék.

CEU --> libsik

#794194 banyaiz Előzmény: #794192

Persze, hogy tényadat , de a bélyegzés lényege az, hogyha külföldi akkor valami csúnyát hozzákötni, ha nagyon ugrál kellemetlen ügyekben. Ha szót emel bármilyen kényes ügyben.

Mit tudom én mondjuk felvonul egy civilszervezet, hogy korrupció, vagy demokráciadeficit bármi egyéb akkor Soros bérencei aki mint tudjuk migránsokkal akar minket elárasztani . Ez a bélyegzés. :) Ez már nem tény hanem hozzákötni egy fogalmat, jelzőt negatív hangulatot elég ködös logika alapján. Külföldi =Soros= migráns = halál. :) Ez a bélyegzés.

Ezt nyomatják. Indoka ennek pedig az Mo-n ki támogat még komoly pénzekkel olyan szervezeteket amik pl szót emelnek egy egy kritikus ügyben? Mikor mondjuk egy Simicska az összes közbeszerzésből kizárva amióta nem családtag? Akkor ki az aki mint mondjuk nagyvállakozó komoly pénzt adna egy olyan szervezetnek aki bírálni meri mondjuk a kormányt? Megteheti, csak lehet, hogy többet nem nyer egy pályázaton se. :)

Viszont külföldről mondjuk egy Norvég Alapot nehéz sakkban tartani a közbeszerzésekkel mondjuk. :) De mint eszköz ott van, hogy meg lehet bélyegezni, bélyeg igaz vagy sem az mellékes.

Ez vastagon benne van a sztoriban vsz.

Amit még kérdeztél , hogy egyszerűek stb. A felszínen persze, de azért nagyon is észre lehet venni milyen tudatos stratégia mentén mennek egy irányba, ami elég érdekes irány. A piszkos anyagiakban meg főként tudatosnak tűnnek . Ezek a felszínen egyszerű dolgok is fel vannak építve logikailag. Ellenségképek stb, nagyon primitíven van kivitelezve, de nem véletlenül. Működött is sokszor. Persze ha valaki egy összetett mondatot tud értelmezni fennakad esetleg rajta, de ettől még működhet.

CEU --> libsik

#794193 Ibiza Előzmény: #794190

nem beszélve arról illegális.. hiszen egy összeg felett be kell jelenteni ha belép a zseton az országba..ez a világ minden országában így van..erre találták ki és a zsidók is használják a havalát.. valamint a nem objektív értéket..pl gyémánt..nyersgyémánt mozgatása.. nyakig benne vannak..legnagyobb pénzmosók..

tudják használni a fekete pénzt..tanárok 10ezerért elmennek és zsebbe kapják a 100at..vagy a kiadványokat megcsinálják 20ezerért..és zsebbe a 2k.

CEU --> libsik

#794192 Ibiza Előzmény: #794188

"..háttérben pedig vmi olyasmi lehet vsz még mint szándék, hogy ezeket a civil szervezeteket megbélyegezni valahogy azzal, hogy külföldről kap pénzt."

ez egy tényadat.. milyen bélyegzés..vagy igen vagy nem..tök egyszerű

CEU --> libsik

#794191 Ibiza Előzmény: #794187

ráadásul most olvasom nem is kell feltüntetni a támogatókat..csupán kétfelé kell szedni a támogatást.. bel- vagy külföldi.. ha a külföldi a több akkor nem Mo-inak minősül..

Nem tudom miért kell visszakozni.. mindenkinél legyenek a bevételi források taxatíve felsorolva..nem a 7 millió felettiek..hanem mindegyik..

CEU --> libsik

#794190 Spade Előzmény: #794188

te pontosan tudod h a pénzmosási tv-ek miatt nagyon nehéz Mo-ra származtatni és mo finanszírozássá változtatni a soros vagy orosz pénzt. A táska pénz persze megoldás, de akkorpont egy táska pénzzel lesz többjük a szervezeteknek mint amit tudnak igazolni. És persze mindent ki lerhet játszani, de a pézmosásért csúnya nagy büntit lehet behúzni a végén

CEU --> libsik

#794188 banyaiz Előzmény: #794163

Kettős cél van ezzel az egész civiles, ceus bulival. Az egyik lehessen egy jót Sorosozni olyan összefüggésben, hogy ő a gonosz spekuláns aki be akarja telepíteni Európát migránsokkal. Ebben kettő mérvadó szó is is van a spekuláns, meg a migránsok, vörös posztóként. :) Ebből lehet egy műbalhé ahol lehet megvédeni a hazát a migránssimagató Sorostól , minden nyilatkozatban elmondva, hogy Soros be akarja telepíteni Európát migránsokkal. Ez a retard része.

Háttérben pedig vmi olyasmi lehet vsz még mint szándék, hogy ezeket a civil szervezeteket megbélyegezni valahogy azzal, hogy külföldről kap pénzt. Valami olyasmit rásütni, hogy külföldről finanszírozták akkor biztos migránsokat akar betelepíteni, vagy vmi hasonló mélyenszántó történetet rásütni. Célként azzal, hogy még a közéletből ezt az ellenőrző funkciót is kivenni. A szerepét teljesen jelentéktelenné tenni, nem mintha most olyan jelentős lenne. Ahogy a média területén is .

Ebben a mai világban ahol azt nem lehet tisztán látni, hogy egy párt kitől kap lóvékat mert a hivatalos számok alapján nem is lehetne annyi kampánypénze amit elkölt óriásplakátokra stb. Szóval ebben a világban ha valaki álcázni akarja kitől kap pénzt mint civilszervezet Pl egy Soros azt szeretné, hogy úgy finanszírozzon egy Mo-n működő civil szervezetet ne tudják hozzá kötni, nem tudná megoldani? Ezer strómanon keresztül? Vagy küldene egy táska készpénzt aztán csókolom sehol nem jelenik meg. :) Ha ez lenne a célja. Szóval erőltetettnek érzem nagyon ezt a dolgot.

Legyen átláthatóság de akkor A-Z-ig és egy érdemi vita után higgadtan bevezetve, átfogó szabályozással stb. Ne a cirkusz legyen a lényeg.

CEU --> libsik

#794187 Spade Előzmény: #794183

ha hallgattál volna bölcs maradtál volna a tv-ben ott van h államközi szerződés is kell és az a szerződés ami kikényszeríthet. Az államközi szerződés maga az amiben a donor ország felelősséget vállal és kikényszeríthetőséget legalább is a szerződés erejéig

ugye az isis ilyet eleve nem tud kötni gondolom nem kell magyarázni és a bosnyák állam se ismer el egyetemi státuszt giliszta tenyészetre meg egy silóra,

index margójára

#794186 Ibiza Előzmény: #794184

nem értem, most hüjék ezek vagy sem? azt mondtad eddig egyszerű sémákkal operál a nem túl eszes vezető..akkor most mi,

CEU --> libsik

#794185 Ibiza Előzmény: #794183

műértetlenkedsz..csacsiskodsz mert ennyire azért nem vagy butácska..persze nyomod a nyomnivalót...értem Én van kötelezettség.. ez Te dolgod.. CEU kapcsán lehet látni kinek kell kiállni.. ki az aki szivvel..ki az aki kényszerből..ki csupán rátelepedik..kisajátítja..potyautas a cuccon.

a, Az átláthatóságról beszélünk.. ki milyen szervezetet támogat..mekkora zs megy ezekbe.. ha engem cseszetetnek a 3millánál..akkor az alapítványok oktatási intézmények is legyenek átláthatóak.. ha már pénzmosás és terrorizmmus.. mondtam..ha már harc akkor azért kellene lázadozni a focicsapatok is legyenek átláthatóak..sztem az egyházi szervezetek is..de minden egyéb civil alapítvány egyesület..

b, ceu nem egyetem,usában bejegyzett "egyetem" ami nem egyetem az usában.. semmilyen oktatást nem végez ott..így offshore egyetem is lehetne.. mellesleg tőlem egyetem is lehet ha valaki elfogadja ezt a papírt..de inkább csak magasszintű tanfolyam, képzés...mint az IBS..az csak főiskola.. de ez irreleváns ebben sz ügyben..jó tanárok vannak.meg vannak fizetve. de látszódjon honnan mennyi pénzt kapnak.. sok eus országban külföldi egyetem nem oktathat..nálunk annyi alakul.. egyetemek csak államközi megállapodás alapján lehessen..akkor, ez kedvezőbb mint más országok

mesügéskedsz..de arról írtam..usában olyan törvény van ezekre a szervezetekre..teljes átláthatóságot írnak elő.. honnan áramolnak a pénzek ezekbe..

Tudod jól miről van szó.. felnagyítani eltekerni.. lázítani békétlenkedni.. szabadságról..sajtószabadságról beszélni..miközben annyi a történet..tessék elszámolni.. és tisztázni mi a pöcs ez..okj-s szervezet? vagymi..

c, talán vak vagy szándékosan mellébeszél..aki nem látja milyen befolyásolási céllal alakulnak a shortos szervezetek..

index margójára

#794184 banyaiz Előzmény: #794177

Ezekből a média és bankos ügyekből mekkora előre gondolkodás látszik azért. Ez már a nem a gonosz CEU és gonosz migránsok világa. :)

Opciós jogok médiumokra de hagyják tovább működni kormánykritikus módon látszat kedvéért , hogy ne lógjon ki annyira a lóláb . Aztán mikor kitör a háború a családon belül akkor hirtelen nagy jelentősége lesz kinek a nevén fut az opció. Komoly azért ez indexre, tv2 -re Simi opciók és évekig pihenteti.

Egy Mészáros 1 év alatt 100 mrd-os vagyonnövekedés. Csak az összehasonlítás kedvéért Cs papa vagyonát becsülték olyan 200 mrd környékére emlékeim szerint. Ezt a trendet nézve jövőre megelőzi.

CEU --> libsik

#794183 tozsdenyul Előzmény: #794163

néha ritka nagy butaságokat írsz...

Ha van az usában tényleges egyeteme, akkor mitöl lesz nagyobb joghatósága a magyaroknak a ceura? (papíron éppen azért van az usában egyeteme, hogy gyakorolhassa a joghatóságot a zusa)

Ha habony bosnyák egyetemnek, vagy az isis-nek otthon is van egyeteme, attól miért lenne jobb nekünk?

"De hosszútávon a törvény nem is a ceut célozza (bármi is volt a kormányzati szándék most)"

Lásd kezdö mondat...

A civil finanszírozási törvényt az összes orosz meg szaudi kijátssza majd , ez csak vakítás, azoknak akik még hisznek a télapóban, neked pont tetszik is :)

Kádár népe, hej :)

#794168 Ibiza Előzmény: #794137

:) a sok szentlélek.. a becsület lovagjai.. akkor most miről is szólnak a megmozdulások?

nem arról? ha érdekük sérül..vagy azonos elbirálás elá esnének azt nehezen birják.. akkor egyből összetrombitálják saul fiait..lányait..nem erről?